• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVULASYON TESTİ ACİLLLL

gixdm

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
141
42
13
21
Kızlar bugün döngümün 18. Günü 1 haziranda adet oldum ovulasyon testi aldım ilk defa testime bakar mısın tek taraflı yoğun hissettiren kasık ağrım var sağ kasığım test böyle olunca ne anlamam gerekiyor ?

IMG_8505.webp

Yumurtlama var bence değerlendirin yarın daha koyu olur diye düşünüyorum

Kızlar ÜSTTE Kİ DÜN
ALTTA Kİ DE BUGÜNÜN OVULASYON TESTİ YORUMLAR MISINIZ TEKRARDAN LÜTFEN

Eklentiler

• IMG_8511.webp
    IMG_8511.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba benimde adet tarihim 3 Haziran 7 gün kanamam olur hemen hemen aynı sayılırız biraz geç mi yumurtladınız 😌

Merhaba benimde adet tarihim 3 Haziran 7 gün kanamam olur hemen hemen aynı sayılırız biraz geç mi yumurtladınız 😌
Ben pcosluyum geç yumurtluyorum ya da erken değişiyor dünde kasığımda çok baskı hissedince test alayım dedim tam gününü yakalamışım şimdi geriye beklemek kaldı inşALLAH tutar

kızlar merhaba , ben kaç günden beri hamile olabilirmisin sen lafına inanarak kasset test yaptım bu sabah test negatif adet günüm pazartesi normalde ama şöyle bişi var son 3 gündür iştahım açık ve sürekli olarak aç uyanıyorum ve asla doydugumun farkında değilim ve inanılmaz şişlik yapıyo yemeklerden sonra ve sürekli olarak uykum var ve az önce wc ye gittiğimde durduk yere miğdem bulandı ve kustum cumartesi günü emar var ona girmem gerek yarın devlette test veersem sizce cıkar mı varsa bile

kızlar merhaba , ben kaç günden beri hamile olabilirmisin sen lafına inanarak kasset test yaptım bu sabah test negatif adet günüm pazartesi normalde ama şöyle bişi var son 3 gündür iştahım açık ve sürekli olarak aç uyanıyorum ve asla doydugumun farkında değilim ve inanılmaz şişlik yapıyo yemeklerden sonra ve sürekli olarak uykum var ve az önce wc ye gittiğimde durduk yere miğdem bulandı ve kustum cumartesi günü emar var ona girmem gerek yarın devlette test veersem sizce cıkar mı varsa bile
Erken gebelik testi yapabilirsin gününe kaç gün var kan sonucu hastanede acilde verirsen bir kaç saat içinde çıkar bence

Kan vermelisin

Back
X