Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yarın tekrar atıcamYumurtlama var bence değerlendirin yarın daha koyu olur diye düşünüyorum
Pik olması yakın.(Bugün dahil )3 gün üst üste değerlendirin.Akşam 10 gibi yine test yapın.
Tamam değerlendiriyorum teşekkür ederimPik olması yakın.(Bugün dahil )3 gün üst üste değerlendirin.Akşam 10 gibi yine test yapın.
Adetim bittiği günden beri değerlendiriyorumDun pik olmus bu gün catlamis. Dunu degerlendirmisseniz super bugunu de degerlendirin
Ben pcosluyum geç yumurtluyorum ya da erken değişiyor dünde kasığımda çok baskı hissedince test alayım dedim tam gününü yakalamışım şimdi geriye beklemek kaldı inşALLAH tutarMerhaba benimde adet tarihim 3 Haziran 7 gün kanamam olur hemen hemen aynı sayılırız biraz geç mi yumurtladınız![]()
İnşallah bence süper yakalamışsınBen pcosluyum geç yumurtluyorum ya da erken değişiyor dünde kasığımda çok baskı hissedince test alayım dedim tam gününü yakalamışım şimdi geriye beklemek kaldı inşALLAH tutar
Sen sanırım çatladın ve değerlendirdin çoktanİnşallah bence süper yakalamışsın![]()
Sen sanırım çatladın ve değerlendirdin çoktan![]()
Erken gebelik testi yapabilirsin gününe kaç gün var kan sonucu hastanede acilde verirsen bir kaç saat içinde çıkar bencekızlar merhaba , ben kaç günden beri hamile olabilirmisin sen lafına inanarak kasset test yaptım bu sabah test negatif adet günüm pazartesi normalde ama şöyle bişi var son 3 gündür iştahım açık ve sürekli olarak aç uyanıyorum ve asla doydugumun farkında değilim ve inanılmaz şişlik yapıyo yemeklerden sonra ve sürekli olarak uykum var ve az önce wc ye gittiğimde durduk yere miğdem bulandı ve kustum cumartesi günü emar var ona girmem gerek yarın devlette test veersem sizce cıkar mı varsa bile
Kan vermelisinkızlar merhaba , ben kaç günden beri hamile olabilirmisin sen lafına inanarak kasset test yaptım bu sabah test negatif adet günüm pazartesi normalde ama şöyle bişi var son 3 gündür iştahım açık ve sürekli olarak aç uyanıyorum ve asla doydugumun farkında değilim ve inanılmaz şişlik yapıyo yemeklerden sonra ve sürekli olarak uykum var ve az önce wc ye gittiğimde durduk yere miğdem bulandı ve kustum cumartesi günü emar var ona girmem gerek yarın devlette test veersem sizce cıkar mı varsa bile