Senin de 17 sinde tam olmuş sanırım aynı çatlamışız hemen hemen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin de 17 sinde tam olmuş sanırım aynı çatlamışız hemen hemen
Evet evet aslında sen pcos olmasına rağmen 2 gün felan geç yumurtlamışsın Buda normal zaten , bu ay güzel sonuçlar alırız inşallahSenin de 17 sinde tam olmuş sanırım aynı çatlamışız hemen hemen![]()
Ay inşallah tek isteğim bu muhakkak haber et olur mu bende yazıcam sana sonucu temmuzun başında belli olur ikimizin kiEvet evet aslında sen pcos olmasına rağmen 2 gün felan geç yumurtlamışsın Buda normal zaten , bu ay güzel sonuçlar alırız inşallah![]()
Benim bat 3 Temmuz gösteriyor erken test yapmayacağım bu ay ben birde Nisan ayında polip aldırdım ondan biraz umutluyumAy inşallah tek isteğim bu muhakkak haber et olur mu bende yazıcam sana sonucu temmuzun başında belli olur ikimizin ki
Kaç aydır çocuk düşünüyorsunuzAy inşallah tek isteğim bu muhakkak haber et olur mu bende yazıcam sana sonucu temmuzun başında belli olur ikimizin ki
Benimde 1 Temmuz bence yapmıcam erken aslında umudum var ya da yok 1.5 yıldır deniyorum sen ?Benim bat 3 Temmuz gösteriyor erken test yapmayacağım bu ay ben birde Nisan ayında polip aldırdım ondan biraz umutluyum![]()
Bizim henüz 1 yıl olmadı ama bende polip varmış hiç bilmiyordum yurt dışında yaşıyorum burada hiç doktora gitmedim Nisan ayında Türkiye’ye geldim polip gördüler hemen aldırdım o yüzden sanki bundan önce ki aylar boşa geçmiş gibi görüyorum rahmin tam girişindeydi 1.5 cmBenimde 1 Temmuz bence yapmıcam erken aslında umudum var ya da yok 1.5 yıldır deniyorum sen ?
Bende sizin gibiyim bir dolu bir boş şekilde en azından 2 gün değerlendirin. Benim doktorum 2 haziranda beta baktırabilirsin dediAdetim bittiği günden beri değerlendiriyorumbugün de son kez yapayım sonra bekleyeyim bari
Hayırlısı olsun hakkında yaşadıklarımız şeyler farklı ama sorunlar aynı yere çıkıyorBizim henüz 1 yıl olmadı ama bende polip varmış hiç bilmiyordum yurt dışında yaşıyorum burada hiç doktora gitmedim Nisan ayında Türkiye’ye geldim polip gördüler hemen aldırdım o yüzden sanki bundan önce ki aylar boşa geçmiş gibi görüyorum rahmin tam girişindeydi 1.5 cm
Bakalım kısmet Allah ol derse olur zatenBende sizin gibiyim bir dolu bir boş şekilde en azından 2 gün değerlendirin. Benim doktorum 2 haziranda beta baktırabilirsin dedi
Ama öyle de iyi değil spermin kalitesi düşer. Günlük değil de gün aşırı yapın sadece pik gördüğünüz günler 3 gün üst üste sonrası zaten Allaha emanetAdetim bittiği günden beri değerlendiriyorumbugün de son kez yapayım sonra bekleyeyim bari
Doktorum her gün ilişki olmanın hiçbir zararı yok aksine yararı var kalite düşmesi gibi şeyler yok dediAma öyle de iyi değil spermin kalitesi düşer. Günlük değil de gün aşırı yapın sadece pik gördüğünüz günler 3 gün üst üste sonrası zaten Allaha emanet![]()
Hiç duymadım öyle bişeyi inan. Sperm testinde bile 3 gün ilişki perhizi veriyolar ki net anlaşılsın.Doktorum her gün ilişki olmanın hiçbir zararı yok aksine yararı var kalite düşmesi gibi şeyler yok dedi
Yeni bilgi öğrenmiş olduk
Yani hayatım sonuçta bir günde üst üste yapıyor desen ki bunun bile kaliteyle alakası yok belki düşebilir ama her gün 24 saat arayla alakası yok bir sabah yaptım bir de diğer günün akşamı yaptın mesela gayet uygun bir dilimYeni bilgi öğrenmiş olduk![]()