Çok üzgünüm ama bunlar negatıf sonuç canım. Regl günlerin geçmesini bekleEki Görüntüle 3614325 Merhaba, çıplak gözle daha belirgin ilk dakikalarda görebildim ama fotoğrafını çekerken zorlandım. Hayal mi görüyorum acaba? 25inde ovu pikti.Eki Görüntüle 3614323
Selam canım bata 3 gün kaldı. Dün ve bugün ovulasyon testi yaptım sence gebelik var mıdır? Erken gebelik testlerinden de emin olamadım gölge gibi çizgi çıkıyor.Çok üzgünüm ama bunlar negatıf sonuç canım. Regl günlerin geçmesini bekle
Evet hayırlı olsun canımSelam canım bata 3 gün kaldı. Dün ve bugün ovulasyon testi yaptım sence gebelik var mıdır? Erken gebelik testlerinden de emin olamadım gölge gibi çizgi çıkıyor.
Çok teşekkür ederim canım darısı sizlere olsun dualarimdasinEvet hayırlı olsun canım
Canım nasıl değerlendirdin ovülasyon günlerini benim de adetime 2 gün var bekliyorum bana da dua et noluuurrrBugün gebelik testinde hafif çizgi görünce dedim bi de Ovülasyon yapayım
Eki Görüntüle 3605829
Böyle çıktı chatgbt 1-2 güne pik olabilir yazmış kız acaba hamile miyim?
Çünkü 8 gün önce ovülasyon testim t çizgisi kontrol çizgisinden çok daha koyuydu değerlendirdik şimdi de böyle çıktı sabah gebelik testim de şöyle atayım
Eki Görüntüle 3605833
Eki Görüntüle 3605834
Biz bir gün dolu bir gün boş yaptık ovülasyon günü ve sonra ki 2 gün üst üste yaptık böyle oldu ama önceki aylar da böyle yapıyorduuk olmuyorduCanım nasıl değerlendirdin ovülasyon günlerini benim de adetime 2 gün var bekliyorum bana da dua et noluuurrr
Bence bi test yapın normalde böyle belirgin olmaması lazım bi gebelik testi yapınselam arkadaşlar benim de adetim 3 gün gecikti ovülasyon testiyle yaptım gebelik testi yoktu evde sizce gebelik var mı
16 gündüz pik olmuş 16gece çatlamış benceKızlar ilk defa kullandım ovülasyon testi ne zaman çatladığını anlayamadım yoeunlar mısınız lütfen
16 gündüz pik olmuş 16gece çatlamış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?