Canim bi banada bakabilirmisin adetime 4 5 gün var sabah ovulasyon testi yaptim hemen koyu belirdi supelenip gebelik testi aldim awox silik cikti gibi beni bi aydınlatınn ilk resim ovulasyon silik olan gebelik testiMaalesef hayır daha koyu olmalı benim şu an t çizgisi c den de koyu
Evet bende böyle öğrendim bence bi kan verinCanim bi banada bakabilirmisin adetime 4 5 gün var sabah ovulasyon testi yaptim hemen koyu belirdi supelenip gebelik testi aldim awox silik cikti gibi beni bi aydınlatınn ilk resim ovulasyon silik olan gebelik testi
Hayırlı olsun canım benimmmİki gündür sizinki gibi koyu pik çıktı Ovülasyon bugün kan verdim
Baya geçmiş test kurumuş zaten kuruma çizgisi olabilir. İlk yaptığınız dakikalarda da var mıydı çizgi ?Kızlar merhaba adetime 3 gün var kaset test yaptım bu şekilde çıktı ben çıplak gözle görebiliyorum siz görebiliyor musunuz
15 dk içinde çıktıBaya geçmiş test kurumuş zaten kuruma çizgisi olabilir. İlk yaptığınız dakikalarda da var mıydı çizgi ?
İlk 5/ yada 10 dk diyolarda bilmiyorum canm15 dk içinde çıktı
15 dakikalık test geçersiz. 5 dakikada bakılması gerekiyor 6. Dakikada çıkan çizgi bile geçersiz sayılıyor15 dk içinde çıktı
Bende böyleyken öğrenmiştim bi test mi yapsanız gebelikKızlar merhaba regle 2 gun kala ovü testime bi bakabilir misiniz
Nasıl öğrendinizBende böyleyken öğrenmiştim bi test mi yapsanız gebelik
Adetimden 3 gün önce böyle Ovülasyon pik oldu hamile olduğumu öğrendimNasıl öğrendiniz
Maşallah çok sevindim benimde 4 aydır olmadı oğlumda kızımda hemen olmuştu yarın hormonlara bakılacak bende ovilasyon testi aldım bakalım hayırlısıAdetimden 3 gün önce böyle Ovülasyon pik oldu hamile olduğumu öğrendim
Var gibi duruyor markası ne?Kızlar merhaba dün ovü testimi atmıştım size reglime 1 gun kala erken gebelik yaptım ben görüyorum çıplak gözle ama gölge cizgi var 1 gun kala çıkması da lazım acaba geç döllenme mi olmuştur bir yardım
Artimed sanırım dün de ovü testi yaptım yumurtlamadan sonra hiç koyu çıkmazdı onu da ekliyorumVar gibi duruyor markası ne?
Artımed yalancı pozitif verebiliyor ama ovülasyon testi pikse pozitif olabilir. Yarın sabah ilk idrarla başka marka gebelik testi yapın benceArtimed sanırım dün de ovü testi yaptım yumurtlamadan sonra hiç koyu çıkmazdı onu da ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?