Benim beklenen adetime daha var bu testler bir gün bile fark ediyor mesela bir gün önce böyle silik olup bir gün sonra kopkoyu çıktı 7 gün önce chatgbt takip etmiştim o zamanda hatta koyu olmadan iki gün önce ki testim de böyleydi 2 gün sonra pik gördüm dediği gibi ondan dedim yine aynı yazmış 2 güne pik olur gibi diye… yoksa adetime daha 9 gün varEki Görüntüle 3605837 Sanmıyorum canım benim adete 1-2 gün kala böyleydi. Pik çıkması lazım direkt. Beta yüksek olunca bu testler beta ve lh’ı karıştırıyor ondan pik çıkıyor. Kafanda soru işareti varsa gebelik testi yap erken olandan
Adete 9 gün kala pik olursa tekrar yumurtlama da olabilir gebelik diyemeyiz kiBenim beklenen adetime daha var bu testler bir gün bile fark ediyor mesela bir gün önce böyle silik olup bir gün sonra kopkoyu çıktı 7 gün önce chatgbt takip etmiştim o zamanda hatta koyu olmadan iki gün önce ki testim de böyleydi 2 gün sonra pik gördüm dediği gibi ondan dedim yine aynı yazmış 2 güne pik olur gibi diye… yoksa adetime daha 9 gün var
Yaaa tamam yok zaten bir gün dolu bir gün boş devam ediyoruzAdete 9 gün kala pik olursa tekrar yumurtlama da olabilir gebelik diyemeyiz ki
Adete 1 gün kala bak.. Ovülasyonda pik görürsen bugünlerde yine değerlendir sen bos geçme
İnşallahYaaa tamam yok zaten bir gün dolu bir gün boş devam ediyoruzhayırlısı ile inşallah olur ya
İki gündür sizinki gibi koyu pik çıktı Ovülasyon bugün kan verdimİnşallah
Ayyyy ayyy Allahım çok güzel bir haberrr maşallah sübhanallah bak işte rabbim nasip etti daim olsun inşallah ne çok sevindimİki gündür sizinki gibi koyu pik çıktı Ovülasyon bugün kan verdim
İki gündür sizinki gibi koyu pik çıktı Ovülasyon bugün kan verdim
Aminnnn inşallah sağlıkla ilerlerBirbirimize dua edelimsüreçlerimiz güzel sağlıklı ilerlesin
Aminnnnn inşallahAyyyy ayyy Allahım çok güzel bir haberrr maşallah sübhanallah bak işte rabbim nasip etti daim olsun inşallah ne çok sevindim
Maalesef hayır daha koyu olmalı benim şu an t çizgisi c den de koyuKızlar merhaba adetime 4 gün var ovü testi yapıyım dedim ekliyorum bu şekilde çıktı sizce hamilelik olabilir mi
Sonucunuz ne oldu acabaYa çok sevindim bende gebelik testinde çok çok silik çizgi gördüm ve lh testiyle de gebelik ögrenebiliyomus okumuştum bugün yaptım benimde pikten az daha silik çıkmıştı yarin adet günüm geçen aylarda adetten önce lh yaptığımda baya silik cikiyodu bakalım nolucak
Kan testi 0.2 çıktı maalesef adet olmayı beklicemSonucunuz ne oldu acaba
Tekrar bakabilir misiniz normalde bu şekilde çıkmıyorduMaalesef hayır daha koyu olmalı benim şu an t çizgisi c den de koyu
Testiniz negatif örneğini atayım benTekrar bakabilir misiniz normalde bu şekilde çıkmıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?