Ovülasyon testi adete yakın yaptım

zzbusezz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
250
109
303
Tokat
Bugün gebelik testinde hafif çizgi görünce dedim bi de Ovülasyon yapayım

Böyle çıktı chatgbt 1-2 güne pik olabilir yazmış kız acaba hamile miyim?

Çünkü 8 gün önce ovülasyon testim t çizgisi kontrol çizgisinden çok daha koyuydu değerlendirdik şimdi de böyle çıktı sabah gebelik testim de şöyle atayım

Sanmıyorum canım benim adete 1-2 gün kala böyleydi. Pik çıkması lazım direkt. Beta yüksek olunca bu testler beta ve lh’ı karıştırıyor ondan pik çıkıyor. Kafanda soru işareti varsa gebelik testi yap erken olandan

Benim beklenen adetime daha var bu testler bir gün bile fark ediyor mesela bir gün önce böyle silik olup bir gün sonra kopkoyu çıktı 7 gün önce chatgbt takip etmiştim o zamanda hatta koyu olmadan iki gün önce ki testim de böyleydi 2 gün sonra pik gördüm dediği gibi ondan dedim yine aynı yazmış 2 güne pik olur gibi diye… yoksa adetime daha 9 gün var

Adete 9 gün kala pik olursa tekrar yumurtlama da olabilir gebelik diyemeyiz ki
Adete 1 gün kala bak.. Ovülasyonda pik görürsen bugünlerde yine değerlendir sen bos geçme

Ya çok sevindim bende gebelik testinde çok çok silik çizgi gördüm ve lh testiyle de gebelik ögrenebiliyomus okumuştum bugün yaptım benimde pikten az daha silik çıkmıştı yarin adet günüm geçen aylarda adetten önce lh yaptığımda baya silik cikiyodu bakalım nolucak

Kızlar merhaba adetime 4 gün var ovü testi yapıyım dedim ekliyorum bu şekilde çıktı sizce hamilelik olabilir mi

Eklentiler

• 20250629_160815.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 73
Sonucunuz ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…