Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi anlayanlar buyrun ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Delyee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2021
338
63
28
Arkadaşlar geçen ay tam koyuluk göremedim bu ay da bu 10 günün ki bu günde 11 gün bu gün de yapacağım bı bakar mısınız yumurtlama tam olmadı icin ne yapmalıyım ki havuç incir iyi gelir mi duymuştum sanki birde kist var bnde çikolata

Eklentiler

• IMG_20210717_155347.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 21
Aynı durumdayım bende.. gunde 60dk tempolu yürüyüş, saglikli beslenme herseyi yapıyorum ama bir türlü tam yumurtlamayı göremiyorum. Sende düzenli yürüyüş yap,saglikli beslen insallah görürsün Birgebeningunlugu sayfasindaki ebru ablanin yumurtlama masajini yap birde. Ben daha faydasini görmedim yumurtlamadim ama insallah sen gorursun. fayda goren bir suru kadin var

Ya canim benim yapiyorum takip de ediyorum ama olmuyor bı türlü bu 11 günüm yine silik çizgi çıktı yapmadığım ne kaldı ki

Testler çok silik isterseniz bir kaç gün daha deneyip sonrasında bir doktora gidin en azından yumurtlama olup olmadığını muayene ettiğinde kendisi görür.Normalde ben 28 günde bir regl oluyorum 14.gün yumurtlama günüm diye biliyordum Cuma günü doktora gittiğimde bir kaç gün önce yumurtlama olmuş demisti (yanı adetimin 20.günü filan olmuş) çok şaşırmıştım ki adetlerim düzenlidir benim siz de bir kontrole gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…