- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
- Konu Sahibi kizkizakiz
-
Pozitif görünüyorKızlar adetin 12. Günü ovulasyon testi pozitif mi anlayamadım bakar mısınız?
Yeni başladım bu 2. Günüm o yüzden koyamadım canım :)Daha önceki yaptıklarınızıda koysaydiniz sırasıyla daha emin olurduk karşılaştırıp
Bekleyince iki çizgi de biraz silikleşmiş ama pozitifKızlar adetin 12. Günü ovulasyon testi pozitif mi anlayamadım bakar mısınız?
Çok teşekkür ederim,hayırlı olsun size deBekleyince iki çizgi de biraz silikleşmiş ama pozitif
önümüzdeki günlerde de tekrarla ve bugünden itibaren birlikte olun derim. Hadi bakalım. Benim de bugün pozitif
Ay inşallah benim biraz geç oldu beklediğimden.seninki de erken olmuş sanki :) inşallah ay sonunda yüzümüz gülerÇok teşekkür ederim,hayırlı olsun size deinşallah güzel haberler ile döneriz
Ben de o yüzden emin olamadım başlar başlamaz hemen görünce, belirtiler de mevcut şuan için, ay inşallah canım ne kadar zaman oldu deneyeli :)Ay inşallah benim biraz geç oldu beklediğimden.seninki de erken olmuş sanki :) inşallah ay sonunda yüzümüz güler
Ben şimdiye kadar hiç böyle ciddi denememiştim. ArDa 2-3 gün ovu test yaptığım olmuştu amahiç pozitif denk gelmemişti. Meğer luteal fazım kısaymış, geç yumurtluyormuşum. 17. Günde pozitif yakaladım. Son yıllarda mens periyodum da değişkenlik göstermeye başladı. Yaşım 38 olduğu için kaygılıyım ama bakalım. Bu sefer ciddi takibe aldım kendimi. Bir kaç ay bu şekilde deneriz olmazsa artık kısmet..Ben de o yüzden emin olamadım başlar başlamaz hemen görünce, belirtiler de mevcut şuan için, ay inşallah canım ne kadar zaman oldu deneyeli :)
O zaman değerlendir canım. Testini de yarın tekrarla siliklestiğini gör. Görene kadar değerlendir. Hadi inşallah aynı gün pik ikimizindeYeni başladım bu 2. Günüm o yüzden koyamadım canım :)
Sperm sayısında problem yoksa bugünü değerlendir bence, ama varsa bugünü boş bırakıp yarın değerlendirebilirsin muhtemelen çatlama yarın gerçekleşecek :)Eki Görüntüle 2844039 kızlar yardımmm. Testim bugün pik yaptı. Ama akıntım var diye riske atmayıp dün değerlendirdim. Bugün ara mı vereyim yoksa devam mı kafam karıştı .
Hadi gözün aydın. Yumurta bugün döllenmeye hazır olmadığı için eğer eşinin sperm kalitesinde sorun olduğunu düşünüyorsan 1 gün ara verebilirsiniz ama yarın mutlaka muck muckEki Görüntüle 2844039 kızlar yardımmm. Testim bugün pik yaptı. Ama akıntım var diye riske atmayıp dün değerlendirdim. Bugün ara mı vereyim yoksa devam mı kafam karıştı .
Bugün benim de pozitif bu ay bereketli olsun inşallahO zaman değerlendir canım. Testini de yarın tekrarla siliklestiğini gör. Görene kadar değerlendir. Hadi inşallah aynı gün pik ikimizinde
Bu ay sonuna üç güzel haber bekliyoruz inşallah kızlar o zamanO zaman değerlendir canım. Testini de yarın tekrarla siliklestiğini gör. Görene kadar değerlendir. Hadi inşallah aynı gün pik ikimizinde
Lütfen kaygı yapma 4 yıl kadın doğum hemşireliği yaptım, 40 yaş üzeri çok annemiz vardı, hayırlısı olsun dua edelimBen şimdiye kadar hiç böyle ciddi denememiştim. ArDa 2-3 gün ovu test yaptığım olmuştu amahiç pozitif denk gelmemişti. Meğer luteal fazım kısaymış, geç yumurtluyormuşum. 17. Günde pozitif yakaladım. Son yıllarda mens periyodum da değişkenlik göstermeye başladı. Yaşım 38 olduğu için kaygılıyım ama bakalım. Bu sefer ciddi takibe aldım kendimi. Bir kaç ay bu şekilde deneriz olmazsa artık kısmet..
İnşallahBu ay sonuna üç güzel haber bekliyoruz inşallah kızlar o zaman
İnşallah canımBugün benim de pozitif bu ay bereketli olsun inşallah
Bende devam edeceğim inşallah çatlama görene kadar çok teşekkür ederimbak koyu olan bugünün bariz belli dünkiyle bugün ki arasındaki fark Eki Görüntüle 2844051
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?