- 25 Haziran 2020
- 55
- 21
- 38
- 28
- Konu Sahibi kizkizakiz
-
Çatlamak için ne yapabilirimPcos var mı? Lh dalgalanma yapıyor gibi.
Benim bugün mensin 18. Günü silikleşme var. Pik dünmüş yani, sanırım, inşallahbugün ve yarın da çalışıp 10-15 gün yatar dinlenirim artık. Zaten kahveyi de azaltınca otomatik uykum gelir. Sonra da müjdeyi veririm inşallah İşte son 3 günlük sonuçlarımEki Görüntüle 2844726
Benimkilere de bakar mısınız? 3 ünde hem akıntım vardı testimde bu şekildeydi.Sonrasında kaşık ağrım ve bel ağtım oldu adet olacak gibi.Testlere devam ediyorum ama artık ikinci çizgi görünmeyecek kadar soluk çıkıyor.Pik 3 ümüymüş acaba(testi yaptığım gibi çekmemiştim fotoğrafını 15 dk sonra falan çektim)Son adet tarihim 27 nisan 4 gün sürdü.22 günde bir oluyorum adetim düzenliÇatlama ağrısıdır o değerlendirdiniz mi? Bugün iyi çalışınHadi inşallah tutar
Bu dalgalanma pcos için normal. periyot boyunca çok fazla pik görebilirsin. Sona doğru bir tane yumurta çatlaması muhtemel. Eğer vücut ısısı takibi de yaparsan çatlamayı daha net anlayabilirsin yoksa kafanı karıştırır bu pozitifler her zaman yumurta çatlayacak anlamına gelmez. Senin testlerine bakınca çok net bi pcos profili görünüyor. Yürüyüş, spor, leslie ne yapabiliyorsan yap bu arada mutlaka yakalarsın, sağlıcakla inşallahEvet var onunla mu alakali yumurtlama olmamış mı veya olmaz mı sizce
Çok teşekkür ederim açıklamanız için.bende uzun zaman sonra pik yakaladım diye seviniyordum kursağımda kaldı inanın.sona doğru derken yumurta çatlamazsa ölüyormuş diye okudum bir yerde siliklesirse umutlanmiyayim o zaman doğru mudur bu kadar pik sağlıklı değildir galibaBu dalgalanma pcos için normal. periyot boyunca çok fazla pik görebilirsin. Sona doğru bir tane yumurta çatlaması muhtemel. Eğer vücut ısısı takibi de yaparsan çatlamayı daha net anlayabilirsin yoksa kafanı karıştırır bu pozitifler her zaman yumurta çatlayacak anlamına gelmez. Senin testlerine bakınca çok net bi pcos profili görünüyor. Yürüyüş, spor, leslie ne yapabiliyorsan yap bu arada mutlaka yakalarsın, sağlıcakla inşallah
Yok ya öyle moralini bozma yalnızca pik yapınca hormon artmış oluyor ya yumurta ona tam tepki gösteremiyor, sonra bi pik daha geliyor bazen bitane daha ve uygun zamanda denk gelirse yumurta çatlıyor. Lh düşüyor, progesteron ve vücut sıcaklığı yükseliyor, uterus da uygunsa döllenmeyi yakalarsanız gebelik oluyor. Olmayacak bişey değil. Eğer elinde yeterince kit varsa yapabildiğin kadar yap. Denk gelir elbet çatlama ama bu dalgalanmalar biraz kafanı karıştırabilir. Aynı döngü içinde birlaç kez pik ve azalma görebilirsin, takılma.. pik gördüğün yerde değerlendir. Testi de bırakma regl veya inşallah hamileliğe kadarÇok teşekkür ederim açıklamanız için.bende uzun zaman sonra pik yakaladım diye seviniyordum kursağımda kaldı inanın.sona doğru derken yumurta çatlamazsa ölüyormuş diye okudum bir yerde siliklesirse umutlanmiyayim o zaman doğru mudur bu kadar pik sağlıklı değildir galiba
Umarım inşallah öyle olurYok ya öyle moralini bozma yalnızca pik yapınca hormon artmış oluyor ya yumurta ona tam tepki gösteremiyor, sonra bi pik daha geliyor bazen bitane daha ve uygun zamanda denk gelirse yumurta çatlıyor. Lh düşüyor, progesteron ve vücut sıcaklığı yükseliyor, uterus da uygunsa döllenmeyi yakalarsanız gebelik oluyor. Olmayacak bişey değil. Eğer elinde yeterince kit varsa yapabildiğin kadar yap. Denk gelir elbet çatlama ama bu dalgalanmalar biraz kafanı karıştırabilir. Aynı döngü içinde birlaç kez pik ve azalma görebilirsin, takılma.. pik gördüğün yerde değerlendir. Testi de bırakma regl veya inşallah hamileliğe kadar
Adetle yumurta bazen birbirinden bağımsız olabiliyor. Öyle kesin hükümler vermekten kaçının bence. Hormonal dengesizlikten ötürü böyle sapmalar olur. Yaş kaç? Hiç takılma bunlara bak, herkesin biyolojisi bedeni farklı. Kendini tanımaya bakUmarım inşallah öyle olurçok sağolun çok güzel anlattınız çok soru sordum biliyorum ama adetlerim de düzensiz bazen 2 ayda bir yada daha fazla adet olmadigim zamanlar böyle test pozitif çıkar mı peki yani bu ay gebelik olmasa bile adet olur muyum geçen ay tarlusal ile oldum şimdi normal yolla gelir mi yoksa yumurta çatlaması olmadı mı demeliyim adet olmazsam
Yaş 25 2 yıldır evliyim. Kilo problemim de var yavaş yavaş vermeye çalışıyorum.insulin hapı vitamin folik asit kan sulandırıcı onları verdi geçen kadın doğum doktoru.onlari da kullanıyorum ama sabırsız davranıyorum duygularim çok dalgalı o yoruyor beni stres yapmamak elde değil bir an önce olsun istiyor insanAdetle yumurta bazen birbirinden bağımsız olabiliyor. Öyle kesin hükümler vermekten kaçının bence. Hormonal dengesizlikten ötürü böyle sapmalar olur. Yaş kaç? Hiç takılma bunlara bak, herkesin biyolojisi bedeni farklı. Kendini tanımaya baksana ne iyi geliyor ne yaparsan daha olumsuz etkileniyorsun onları gör. Şeker mesela pcosta hiç iyi gelmez çok dikkat et. Benim pcos a rağmen hiç takipsiz gebe kalmış arkadaşlarım var
Anlıyorum, gayet doğal hele hormonlar böyle dalgalanırken ruh hali değişmesinden daha normal bişey yok.. ilaçları düzenli kullan ve mutlaka kilo ver. Pcosta kilo büyük fark yaratıyor. Çünkü bizim bu peşine düştüğümüz hormonlar yağ yapısında o yüzden vücutta şeker- yap metabolizması çok dengeli olmalı. Şifa olacak inşallah kavuşacaksın bebeğine. Yaşın gençken bu süreçlerin tadını çıkar. Bi gün bebeğin olacak ve ona uzun yıllar doyacaksın inşallah ama o günden sonra bir daha asla şu anki özgürlüğünde olmayacaksın o yüzden kendinle ilgilen. Bi de doğuma kadar da kilo alacağın için kendine doğum öncesi hedef kilo koy derim. Doğumun da rahat olsun di miYaş 25 2 yıldır evliyim. Kilo problemim de var yavaş yavaş vermeye çalışıyorum.insulin hapı vitamin folik asit kan sulandırıcı onları verdi geçen kadın doğum doktoru.onlari da kullanıyorum ama sabırsız davranıyorum duygularim çok dalgalı o yoruyor beni stres yapmamak elde değil bir an önce olsun istiyor insan
Şu iftar vakti rabbim gönlünüzde ne varsa versin inşallah içimi çok rahatlattiniz dertleşmek gibi geldi soyledikleriniz çok sağolunAnlıyorum, gayet doğal hele hormonlar böyle dalgalanırken ruh hali değişmesinden daha normal bişey yok.. ilaçları düzenli kullan ve mutlaka kilo ver. Pcosta kilo büyük fark yaratıyor. Çünkü bizim bu peşine düştüğümüz hormonlar yağ yapısında o yüzden vücutta şeker- yap metabolizması çok dengeli olmalı. Şifa olacak inşallah kavuşacaksın bebeğine. Yaşın gençken bu süreçlerin tadını çıkar. Bi gün bebeğin olacak ve ona uzun yıllar doyacaksın inşallah ama o günden sonra bir daha asla şu anki özgürlüğünde olmayacaksın o yüzden kendinle ilgilen. Bi de doğuma kadar da kilo alacağın için kendine doğum öncesi hedef kilo koy derim. Doğumun da rahat olsun di mi
Merhabalar birşey sormak istiyorum benim ayın 9ndan beri testi yapmaya ve değerlendirmeye başladığım dan beri geçmeyen bel ve kasık ağrım var dün yine ovu testi yaptım çok koyu olmasa da silikte değildi 5 6 güne kadar yumurta çatlamazsa yine de ağrı yapar mi bu kadar uzun sürede catlamadiysa bu ağrılar normal miAnlıyorum, gayet doğal hele hormonlar böyle dalgalanırken ruh hali değişmesinden daha normal bişey yok.. ilaçları düzenli kullan ve mutlaka kilo ver. Pcosta kilo büyük fark yaratıyor. Çünkü bizim bu peşine düştüğümüz hormonlar yağ yapısında o yüzden vücutta şeker- yap metabolizması çok dengeli olmalı. Şifa olacak inşallah kavuşacaksın bebeğine. Yaşın gençken bu süreçlerin tadını çıkar. Bi gün bebeğin olacak ve ona uzun yıllar doyacaksın inşallah ama o günden sonra bir daha asla şu anki özgürlüğünde olmayacaksın o yüzden kendinle ilgilen. Bi de doğuma kadar da kilo alacağın için kendine doğum öncesi hedef kilo koy derim. Doğumun da rahat olsun di mi
Evet normal, ağrı yumurta çatlamaya yakın başlayıp çatladıktan 1-2 gün sonra da devam edebiliyor. Kist de oluşmuş olabilir çatlamayıp. Ayakları sıcak tutmaya dikkat ve bol suMerhabalar birşey sormak istiyorum benim ayın 9ndan beri testi yapmaya ve değerlendirmeye başladığım dan beri geçmeyen bel ve kasık ağrım var dün yine ovu testi yaptım çok koyu olmasa da silikte değildi 5 6 güne kadar yumurta çatlamazsa yine de ağrı yapar mi bu kadar uzun sürede catlamadiysa bu ağrılar normal mi
Anladım Çok teşekkür ederim,Evet normal, ağrı yumurta çatlamaya yakın başlayıp çatladıktan 1-2 gün sonra da devam edebiliyor. Kist de oluşmuş olabilir çatlamayıp. Ayakları sıcak tutmaya dikkat ve bol su
Ben şimdiye kadar hiç böyle ciddi denememiştim. ArDa 2-3 gün ovu test yaptığım olmuştu amahiç pozitif denk gelmemişti. Meğer luteal fazım kısaymış, geç yumurtluyormuşum. 17. Günde pozitif yakaladım. Son yıllarda mens periyodum da değişkenlik göstermeye başladı. Yaşım 38 olduğu için kaygılıyım ama bakalım. Bu sefer ciddi takibe aldım kendimi. Bir kaç ay bu şekilde deneriz olmazsa artık kısmet..
Merhaba kendim gibi birilerini görünce sempati duyuyorum ister istemezMerhabalar, ben de 37 yaşındayım, nisan sonu boş gebelik nedeniyle düşük yaptım.. yaşın ileri olması ve kendine iyi bakmama nedeniyle mi oldu, nedensiz mi oldu bilemiyorum ancak bir daha yaşanır mı diye korkuyorum. haziranda tekrar deneyeceğiz. Yeni evlendim ben; folik asit kullanmak gıdaya dikkat etmek ve sigarayı azaltmak - bırakmaya çalışmak dışında neler yapabilirim çok da hakim değilim, internet de aklımı karıştırdı epey. Ovulasyon testi alayım dedim şansa da bırakmamak adına. internette de pek çok yorum var bazı markaların çalışmadığına dair hangisini alayım bilemedim. burdan marka vermek uygun değilse bana mesaj atabilir misiniz hangisini kullandığınızı? Hepimize olumlu düşünme gücü ve güzel sonuçlar dilerim
Çook teşekkür ederim, ne kadar tatlısınız :) Umarım beraber birbirimize destek olabiliriz, inanılmaz sevinirim atacağınız her mesaja. Yumurta kalitesiyle ilgili açılmış başlıkları da taramaya başlayacağım. İyi haftasonları herkese!Merhaba kendim gibi birilerini görünce sempati duyuyorum ister istemezhoşgeldin. evliliği tebrik edeyim önce ileri yaşta yumurta sayısıyla birlikte kalitesi de ciddi zarar görüyor. O yüzden üzülerek söylüyorum ki sigarayla vedalaşma zamanı çoktan geldi. Boş gebelik bu kötü yumurta nedeniyle olmuş olabilir veya eş durumundan olabilir. Ben Loboquick aldım internetten ama çok da önemli değil bi sıkıntı yaşamadım. Ucuz diye çoklu paket seçtim. Önceden eczaneden 5li alıyordum çok pahalı oluyordu ve kısa süre uygulayabildiğim için denk getiremiyordum. Tavsiyem en az 20li paket alman. Marka çok fark etmez. Bu arada yumurta kalitesiyle ilgili özelden konuşabiliriz. İçini ferah tut En güzeli olacak merak etme
Canım belirti aramıyorum kendim de malum psikolojikte oluyor bide regl belirtilerimde gebelikle aynı benim. O yüzden testi pozitif görene kadar hiçbir şey yapmiycamMerhaba hanımlarrr, nasılsınız belirtileriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?