- Konu Sahibi kizkizakiz
-
Benim de çok arkadaşım 35 sonrası doğurdu. Bizim kuşak biraz böyle tembel çıktıLütfen kaygı yapma 4 yıl kadın doğum hemşireliği yaptım, 40 yaş üzeri çok annemiz vardı, hayırlısı olsun dua edelim
Kesinlikle öyle, kendimize gelince durum çok farklı oluyorBenim de çok arkadaşım 35 sonrası doğurdu. Bizim kuşak biraz böyle tembel çıktıBen de üreme üzerine çalışıyorum. Genetikçiyim. Bilmeye biliyorum da işte insan kendine gelince psikoloji devreye giriyor. Bi de kemoterapi geçmişim var. Asıl meselem o. Ama biyolojimle ilgilenmek bile güzel. Olmasa da çok üzülmem herhalde.Herşeyin bi zamanı, bi sebebi vardır diye düşünüyorum
eşimin sonuçları bu şekilde daha pazartesi günü yapıldı test. anlıyorsanız eğer bakabilirsiniz. Dr bir sorun olmadığını söylemiş. Buradan bir arkadaş çok önemli olmasada hızı düşük biraz demişti.Hadi gözün aydın. Yumurta bugün döllenmeye hazır olmadığı için eğer eşinin sperm kalitesinde sorun olduğunu düşünüyorsan 1 gün ara verebilirsiniz ama yarın mutlaka muck muck
Bence de bir sorun görünmüyor. %1-2 lik sapma sayımdan da kaynaklı hata olabiliyor. Ama sperm üretimi için ilişkiye mola vermek daha iyi olabiliyor. Hem de zıraki olmuyor. Bu arada da biraz cilve bol fındık, fıstık, pekmezeşimin sonuçları bu şekilde daha pazartesi günü yapıldı test. anlıyorsanız eğer bakabilirsiniz. Dr bir sorun olmadığını söylemiş. Buradan bir arkadaş çok önemli olmasada hızı düşük biraz demişti.
Çok teşekkür ederim canım sende güzel haberi alırsın inşallah bu ay hepimize hayırlı güzel sağlıklı bebiş getirsin inşallah. Yarın akşamı bekliycem mecbur öyleyse. Malum oruç .Bence de bir sorun görünmüyor. %1-2 lik sapma sayımdan da kaynaklı hata olabiliyor. Ama sperm üretimi için ilişkiye mola vermek daha iyi olabiliyor. Hem de zıraki olmuyor. Bu arada da biraz cilve bol fındık, fıstık, pekmezsüreci iyileştiriyor.
Bu geceyi pas geçip yarın sabah deneseniz bile olur. Zaten yumurta hemen döllenmeye hazır olmuyor merak etme. Daha kılıfından çıkacak aşağı inecek orada da bi 24 saate kadar kalıyor zaten. Bol şans, inşallah döllenme olur.
Yaa evet Allah niyetinizi kabul etsin. iftarın üstüne tatlı niyetine artıkÇok teşekkür ederim canım sende güzel haberi alırsın inşallah bu ay hepimize hayırlı güzel sağlıklı bebiş getirsin inşallah. Yarın akşamı bekliycem mecbur öyleyse. Malum oruç .
Harikasın, müjdeyi merakla bekliyorum muhakkak bildirBugün pik oldu yarına çatlama bekliyorum artık
Öyle canım, biz elimizden geleni yaptık fazlasıylaaa süper aramızda tam 1 gün var gibi ben geç yumurtladım ama olursa hamilelik aynı olacak neredeyse. İnşallah ay sonu birer bayram da bizde olur
Yaptım canım t çizgisi biraz daha silikleşti, sanırım çatlama oldu. Şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum dün geceden beri sebebini anlayamadımK kizkizakiz yaptın mı test? Düşüş var mı?
Çatlama ağrısıdır o değerlendirdiniz mi? Bugün iyi çalışınYaptım canım t çizgisi biraz daha silikleşti, sanırım çatlama oldu. Şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum dün geceden beri sebebini anlayamadım
Benim dün çatladı bugün artık test yapmadım canım. Artık regli bekliycem bakalım Allah tan hayırlısıKızlaaar ne yaptınız testler ne alemde
Pcos var mı? Lh dalgalanma yapıyor gibi.Testlerime bakar mısınız anlamadım yumurta çatlaması olmadı mı sizce en son ki testi saat 18.00 de yaptım saati yanlış yazdım lütfen cevap verir misiniz
Evet var onunla mu alakali yumurtlama olmamış mı veya olmaz mı sizcePcos var mı? Lh dalgalanma yapıyor gibi.
Lütfen yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor 3 gündür değerlendiriyorum pik gorunce ama sanirim catlaka yok boşuna mı uğraşıyorumPcos var mı? Lh dalgalanma yapıyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?