Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi, bakar mısınızz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lütfen kaygı yapma 4 yıl kadın doğum hemşireliği yaptım, 40 yaş üzeri çok annemiz vardı, hayırlısı olsun dua edelim
Benim de çok arkadaşım 35 sonrası doğurdu. Bizim kuşak biraz böyle tembel çıktı Ben de üreme üzerine çalışıyorum. Genetikçiyim. Bilmeye biliyorum da işte insan kendine gelince psikoloji devreye giriyor. Bi de kemoterapi geçmişim var. Asıl meselem o. Ama biyolojimle ilgilenmek bile güzel. Olmasa da çok üzülmem herhalde.Herşeyin bi zamanı, bi sebebi vardır diye düşünüyorum

Kesinlikle öyle, kendimize gelince durum çok farklı oluyor bildiğimizi unutuyoruz, ne güzel herşeyin hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Hadi gözün aydın. Yumurta bugün döllenmeye hazır olmadığı için eğer eşinin sperm kalitesinde sorun olduğunu düşünüyorsan 1 gün ara verebilirsiniz ama yarın mutlaka muck muck
eşimin sonuçları bu şekilde daha pazartesi günü yapıldı test. anlıyorsanız eğer bakabilirsiniz. Dr bir sorun olmadığını söylemiş. Buradan bir arkadaş çok önemli olmasada hızı düşük biraz demişti.

Eklentiler

• IMG_20210503_213628.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 36
Bence de bir sorun görünmüyor. %1-2 lik sapma sayımdan da kaynaklı hata olabiliyor. Ama sperm üretimi için ilişkiye mola vermek daha iyi olabiliyor. Hem de zıraki olmuyor. Bu arada da biraz cilve bol fındık, fıstık, pekmez süreci iyileştiriyor.
Bu geceyi pas geçip yarın sabah deneseniz bile olur. Zaten yumurta hemen döllenmeye hazır olmuyor merak etme. Daha kılıfından çıkacak aşağı inecek orada da bi 24 saate kadar kalıyor zaten. Bol şans, inşallah döllenme olur.

Çok teşekkür ederim canım sende güzel haberi alırsın inşallah bu ay hepimize hayırlı güzel sağlıklı bebiş getirsin inşallah. Yarın akşamı bekliycem mecbur öyleyse. Malum oruç .

Çok teşekkür ederim canım sende güzel haberi alırsın inşallah bu ay hepimize hayırlı güzel sağlıklı bebiş getirsin inşallah. Yarın akşamı bekliycem mecbur öyleyse. Malum oruç .
Yaa evet Allah niyetinizi kabul etsin. iftarın üstüne tatlı niyetine artık
İnşallah hepimiz güzel, hayırlı haberler alırız. En iyisi neyse o olsun

Benim bugün mensin 18. Günü silikleşme var. Pik dünmüş yani, sanırım, inşallah bugün ve yarın da çalışıp 10-15 gün yatar dinlenirim artık. Zaten kahveyi de azaltınca otomatik uykum gelir. Sonra da müjdeyi veririm inşallah İşte son 3 günlük sonuçlarım

Harikasın, müjdeyi merakla bekliyorum muhakkak bildir Bugün pik oldu yarına çatlama bekliyorum artık

Eklentiler

• IMG_20210508_145535.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 40
Evet değerlendirdik bugün de değerlendireceğiz, artık geriye kalan süreç beklemek inşallah 15 gün burda hepimiz hayırlı haberler veririz

Testlerime bakar mısınız anlamadım yumurta çatlaması olmadı mı sizce en son ki testi saat 18.00 de yaptım saati yanlış yazdım lütfen cevap verir misiniz

Eklentiler

• IMG_20210511_180057.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…