- 25 Kasım 2015
- 273
- 120
- 103
- 34
- Konu Sahibi kizkizakiz
-
Canım belirti aramıyorum kendim de malum psikolojikte oluyor bide regl belirtilerimde gebelikle aynı benim. O yüzden testi pozitif görene kadar hiçbir şey yapmiy
Hahaha aynen öyle canım çok doğru, bariz belirtisi bulantı kusma olanlar nasıl oluyor şaşırıyorum bendee
Psikolojik oluyor canım çoğu. Sende var mı her zamankinden değişik birşeyHahaha aynen öyle canım çok doğru, bariz belirtisi bulantı kusma olanlar nasıl oluyor şaşırıyorum bendee
Valla hiç bilmiyorum şimdi bile şeytan dürtmüyor değil. Ne zaman yapalım. Aynı gün yapalım çatlamalar aynı gün oldu yaYani aslında yok sadece göğüs hassasiyetim her zamankinden daha geç başladı yumurtlamanın 7. Günü belim çok kötüydü, bide kasığıma bir defa bıçak saplanması gibi bişey oldu birtek bu farklı, yoksa kasık krampları falan her ay oluyor bu zamanlarda başlayıp yine aynı, umursamıyorum şimdilik bakalımkuzım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun günün geçince mi
Ay kesinlikle beni de dürtüyor, vallahi yapalım birbirimizin heyecanına mutluluğuna hüznüne beraber ortak olalım, 19-20 gibi yapalım mı zaten bat 21Valla hiç bilmiyorum şimdi bile şeytan dürtmüyor değil. Ne zaman yapalım. Aynı gün yapalım çatlamalar aynı gün oldu ya
Benim bat 22 ama 2 aydır gecikmeli geliyor.Ay kesinlikle beni de dürtüyor, vallahi yapalım birbirimizin heyecanına mutluluğuna hüznüne beraber ortak olalım, 19-20 gibi yapalım mı zaten bat 21
Benim bat 22 ama 2 aydır gecikmeli geliyor.Olur canım yapacağın zaman haber ver yapalım beraber
İnşallah canım. Hakkımızda hayırlısı20 sabahı ilk idrarla yapalım inşallah
Bu gün pozitif görünüyor. Ama yaptığınız saat aralığında ovulasyon testi yapılmıyor diye biliyorum bide ilk idrarla olmuycak.Eki Görüntüle 2850821 regl günü itibaren bugün 11. Gün 21 günde 1 regl tarihim ovulasyonu degerlendırır mısınız..
Bu gün pozitif görünüyor. Ama yaptığınız saat aralığında ovulasyon testi yapılmıyor diye biliyorum bide ilk idrarla olmuycak.
Saat 10dan sonra akşam 8e kadar yaparsan daha güvenilir sonuç alırsınMalesef kapanma süreci bittiği için erken saatte yapma durumunda kalıyorum artıkevet 2. İdrar ile yapıyorum testlerımı
Saat 10dan sonra akşam 8e kadar yaparsan daha güvenilir sonuç alırsın
Az önce yapabıldım Eki Görüntüle 2851400
Döngünün kaçıncı günü bugün? Polikistik gibi bir durumun var mı? Yaş kaç?
Merhaba bende bu ay ovulasyon testine başladım pek anlayamadım yorumlaya bilirmisiniz acaba şimdiden teşekkürlerDöngünün kaçıncı günü bugün? Polikistik gibi bir durumun var mı? Yaş kaç?
Henüz yumurtlama olmamış canım devam etMerhaba bende bu ay ovulasyon testine başladım pek anlayamadım yorumlaya bilirmisiniz acaba şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederimHenüz yumurtlama olmamış canım devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?