Kızlar merhaba ben letu kullanıyorum pco var bende 30 31 günde adet oluyorum yumurtlamayı geçen ay ayın ortasında gördüm o yüzden ovulasyın testi hemen yapmadım bu ay adetim 4 ekimde bitti 7 ekimde test yapmaya başladım gittikçe silikleşti acaba erken mi yumurtladım ? Pik olması için aynı renk olması gerekmiyor mu neden böyle oldu çizgiler
Bende de aynı durum oldu, bu ay ilk kez denemiştim ovulasyon testini. Sanırım yumurtlama günümü kaçırdım, erken yumurtlama oldu. Muhtemelen sizin de öyledir ama aslında siz erken başlamışsınız test yapmaya. Bence devam edin her ihtimale karşı. Belki ilerleten günlerde piki görürsünüz
Bende de aynı durum oldu, bu ay ilk kez denemiştim ovulasyon testini. Sanırım yumurtlama günümü kaçırdım, erken yumurtlama oldu. Muhtemelen sizin de öyledir ama aslında siz erken başlamışsınız test yapmaya. Bence devam edin her ihtimale karşı. Belki ilerleten günlerde piki görürsünüz
Kızlar kırmızı işaretlediğim yer ovulasyon başlangıç pik olmadığı için kaçırdım sanmıştım en alttakini bugün yaptım ikinciye mi yumurtluyorum acaba bilgisi olan var mıııı
Kızlar kırmızı işaretlediğim yer ovulasyon başlangıç pik olmadığı için kaçırdım sanmıştım en alttakini bugün yaptım ikinciye mi yumurtluyorum acaba bilgisi olan var mıııı
Evet var pcos letu kullanıyorum 3 4 aydır çatlamamda sıkıntı yok çok şükür ama gelişemiyor die ilaç kullanıyorum güzel de büyüyor ama şu illet pcos nasıl geçer bilmiyorum yoruldum artık …