Ovülasyon testi gün içinde ne zaman yapılmalı

nazlikaba

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
15
4
1
36
Merhabalar arkadaşlar. 1 çocuğum var rabbime şükür ve 2.yi istiyoruz 3 aydır korunmuyoruz. Bu süreçte 1 kimyasal geçirdim sonrasında yumurtlama günlerini kaçırdım sanırım.. Stresli bir süreç oluyor. Adet döngülerim uzun ve biraz düzensiz. Ovülasyon testi ile takip edeceğim. Kimi sabah ilk idrar diyor kimi öğleden sonra diyor. Sabah ilk idrarın orta akışı ile yapın diye de okumuştum. Hangisi doğru kullananlar olmuştur siz nasıl takip ettiniz doğrusu nedir bunun yardımcı olursanız rahatlicam

Cnm genelde ilk idrardan sonraki daha dogru sonuc verir sana cok su tuketmezsen sonucun yanilmaz bende yapiyorum sabah 11 gibi ustune yaziyorum testin yada kagida not aliyorum

10, 14, 17 saatleri iyi diye hatırlıyorum canım laboquickin kullanma kılavuzunda yazıyordu. Sen de elinde test varsa kılavuzuna bakabilirsin.

Cnm genelde ilk idrardan sonraki daha dogru sonuc verir sana cok su tuketmezsen sonucun yanilmaz bende yapiyorum sabah 11 gibi ustune yaziyorum testin yada kagida not aliyorum
İlk idrardan sonraki derken 2.idrar mı demek istediniz. Yoksa ilk idrarla yapılan test mı demek istediniz kusura bakmayın anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…