Ovulasyon testi hakkında

Aygun2020

...
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
198
25
98
Selam kızlar. Adetimin bugün 18-ci günü. Sizce hamile kalma şansım yüksek mi? Düzensiz adetim var. Ama genelde 7 gün oluyorum. Bugün test yaptım. Ama çok koyu değil. İlk defa teste başladım bu ay. 11 aydır evliyim henüz hamile kalamadım. Tedaviye başladım ama. Doktor test önerdi. Bir sorunumuz yok ama henüz Rahim filmi çektirmedim. Hormonlar, spermler iyi. Kist, miyom yok. Resimde sonuncu test bugün yapıldı.

Canım bu ovulasyon testlerini ben de anlamıyorum çok da merak ediyorum

Bence bugünden itibaren değerlendirmeye başlayın. Pik yakın akşama hatta yarına bile olabilir. Spermde problem yoksa beş gün mutlaka değerlendirin

Bence bugünden itibaren değerlendirmeye başlayın. Pik yakın akşama hatta yarına bile olabilir. Spermde problem yoksa beş gün mutlaka değerlendirin
Acaba akşam yine mi yapsam? Her gün öğlen 2de yapiyorum. Kaçirirmiyim acaba? Ama C çizgisinden çok koyu olması lazım T

Acaba akşam yine mi yapsam? Her gün öğlen 2de yapiyorum. Kaçirirmiyim acaba? Ama C çizgisinden çok koyu olması lazım T
Yapın bence. Bende böyle koyuluk yaklasınca günde iki kez yaptım koyulastığı anı ve ertesi gün silikleştiğinde de çatlamayı öyle yakaladım. Elinizde testiniz bolsa bugünlerde özellikle kullanmaktan çekinmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…