Canım bu ovulasyon testlerini ben de anlamıyorum çok da merak ediyorumSelam kızlar. Adetimin bugün 18-ci günü. Sizce hamile kalma şansım yüksek mi? Düzensiz adetim var. Ama genelde 7 gün oluyorum. Bugün test yaptım. Ama çok koyu değil. İlk defa teste başladım bu ay. 11 aydır evliyim henüz hamile kalamadım. Tedaviye başladım ama. Doktor test önerdi. Bir sorunumuz yok ama henüz Rahim filmi çektirmedim. Hormonlar, spermler iyi. Kist, miyom yok. Resimde sonuncu test bugün yapıldı.
En doğru sonucu ultrason veriyor ama bununla 3 ay kadar şansını deniyorsun. 2 saat önceden sıvı almıyorsun.Canım bu ovulasyon testlerini ben de anlamıyorum çok da merak ediyorum
Ultrasonda nasıl görüyorlar ve alttan mı muayene oluyor?En doğru sonucu ultrason veriyor ama bununla 3 ay kadar şansını deniyorsun. 2 saat önceden sıvı almıyorsun.
Evet alttan. Ben okumuştum galiba ayda 3 defa gidince yumurtanın ne zaman çatlayacağını tahmin ediyorlar.Ultrasonda nasıl görüyorlar ve alttan mı muayene oluyor?
Başka bir ultrason galiba gitmedim henüz okuduklarımdan biliyorum. Pelvik ultrasonda sadece Rahim ve yumurtaliklara bakiyorlar kist miyom var mı diyeUltrasonda nasıl görüyorlar ve alttan mı muayene oluyor?
Yapabileceğimi sanmıyorum teşekkür ederimBaşka bir ultrason galiba gitmedim henüz okuduklarımdan biliyorum. Pelvik ultrasonda sadece Rahim ve yumurtaliklara bakiyorlar kist miyom var mı diye
Evet canımCnm en son testi bgunmü yaptın
Sende durum nasıl? Belki yardımcı olurum.Yapabileceğimi sanmıyorum teşekkür ederim ☺
Yeni evlendim zaten bazı şeylere yeni alışıyorum yani alttan muayene yaptırabileceğimi sanmıyorum şu anSende durum nasıl? Belki yardımcı olurum.
Hiç korkulacak bir şey değil aslında. Ben de başta çok korkmuştum. Ama öyle değil. Kaç aydır evlisin?Yeni evlendim zaten bazı şeylere yeni alışıyorum yani alttan muayene yaptırabileceğimi sanmıyorum şu an
Cnm bi kaç gün yap yakın çatlaması 2 çizgide cok koyu olacak örnek atayım bak sanaEvet canım
2 ayHiç korkulacak bir şey değil aslında. Ben de başta çok korkmuştum. Ama öyle değil. Kaç aydır evlisin?
Bence bugünden itibaren değerlendirmeye başlayın. Pik yakın akşama hatta yarına bile olabilir. Spermde problem yoksa beş gün mutlaka değerlendirinSelam kızlar. Adetimin bugün 18-ci günü. Sizce hamile kalma şansım yüksek mi? Düzensiz adetim var. Ama genelde 7 gün oluyorum. Bugün test yaptım. Ama çok koyu değil. İlk defa teste başladım bu ay. 11 aydır evliyim henüz hamile kalamadım. Tedaviye başladım ama. Doktor test önerdi. Bir sorunumuz yok ama henüz Rahim filmi çektirmedim. Hormonlar, spermler iyi. Kist, miyom yok. Resimde sonuncu test bugün yapıldı.
Çok teşekkür ederim canım bana da öyle geldi. İnternetden ovulasyon testlerine bakıyorum böyle biraz kızardiktan 1-2 gün sonra çatlama oluyor.Cnm bi kaç gün yap yakın çatlaması 2 çizgide cok koyu olacak örnek atayım bak sana
Daha yenisin. Hiç korkma zaten henüz gerekli değil. Bebek için de 1 yıl beklemek gerekiyor derler.2 ay ☺
Acaba akşam yine mi yapsam? Her gün öğlen 2de yapiyorum. Kaçirirmiyim acaba? Ama C çizgisinden çok koyu olması lazım TBence bugünden itibaren değerlendirmeye başlayın. Pik yakın akşama hatta yarına bile olabilir. Spermde problem yoksa beş gün mutlaka değerlendirin
Yapın bence. Bende böyle koyuluk yaklasınca günde iki kez yaptım koyulastığı anı ve ertesi gün silikleştiğinde de çatlamayı öyle yakaladım. Elinizde testiniz bolsa bugünlerde özellikle kullanmaktan çekinmeyinAcaba akşam yine mi yapsam? Her gün öğlen 2de yapiyorum. Kaçirirmiyim acaba? Ama C çizgisinden çok koyu olması lazım T
Tamam. Çok teşekkür ederim. Bilgin için.Yapın bence. Bende böyle koyuluk yaklasınca günde iki kez yaptım koyulastığı anı ve ertesi gün silikleştiğinde de çatlamayı öyle yakaladım. Elinizde testiniz bolsa bugünlerde özellikle kullanmaktan çekinmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?