Evet ama 30 yaşındayımDaha yenisin. Hiç korkma zaten henüz gerekli değil. Bebek için de 1 yıl beklemek gerekiyor derler.
Şu linkdeki videoya bak belki seni biraz rahatlatır.Evet ama 30 yaşındayım ☺
Canim bendede hafif seviye vajinusmus iliskye girebiliyorm ama aci cekiyorm alttan muayeneden korkuyordm ama cok rahatlatti olabildm son 2 keredir sadce doktorun iyi olmasi lazm telkinleri onemli nefesini tutmaman lazm birde sik birak yaptiriyor hicbise hissetmemistm bebek istiyorsan muayene olmalisnYeni evlendim zaten bazı şeylere yeni alışıyorum yani alttan muayene yaptırabileceğimi sanmıyorum şu an
Canim t c kadar yada daha koyuysa yumurtlama oluyor bazen kasik agrisi ve akintudanda hissedebiliyorsn oldugunu ztnSelam kızlar. Adetimin bugün 18-ci günü. Sizce hamile kalma şansım yüksek mi? Düzensiz adetim var. Ama genelde 7 gün oluyorum. Bugün test yaptım. Ama çok koyu değil. İlk defa teste başladım bu ay. 11 aydır evliyim henüz hamile kalamadım. Tedaviye başladım ama. Doktor test önerdi. Bir sorunumuz yok ama henüz Rahim filmi çektirmedim. Hormonlar, spermler iyi. Kist, miyom yok. Resimde sonuncu test bugün yapıldı.
Teşekkür ederim canımCanim bendede hafif seviye vajinusmus iliskye girebiliyorm ama aci cekiyorm alttan muayeneden korkuyordm ama cok rahatlatti olabildm son 2 keredir sadce doktorun iyi olmasi lazm telkinleri onemli nefesini tutmaman lazm birde sik birak yaptiriyor hicbise hissetmemistm bebek istiyorsan muayene olmalisn
Teşekkür ederim canımŞu linkdeki videoya bak belki seni biraz rahatlatır.
Rica edermTeşekkür ederim canım ☺
Tam ona yakın gibi. Sanırım yarına c kadar olur. Çünkü dün silindi bugün koyulaşmışCanim t c kadar yada daha koyuysa yumurtlama oluyor bazen kasik agrisi ve akintudanda hissedebiliyorsn oldugunu ztn
kasık ağrımda var akıntımda var ama ovulasyon testinde 2 aydır t çizgisi c kadar koyu olmadı hiç.. her sabah 11 de yapıyorum sıvı alımını 2-3 saat önceden kesiyorum ama maalesef.. 2 kez hamile kaldım ama kaybettim bebeğimi...Canim t c kadar yada daha koyuysa yumurtlama oluyor bazen kasik agrisi ve akintudanda hissedebiliyorsn oldugunu ztn
Rabbim cennette bulustursun ins sizi canimkasık ağrımda var akıntımda var ama ovulasyon testinde 2 aydır t çizgisi c kadar koyu olmadı hiç.. her sabah 11 de yapıyorum sıvı alımını 2-3 saat önceden kesiyorum ama maalesef.. 2 kez hamile kaldım ama kaybettim bebeğimi...
Allahtan ümit kesilmez sıkma canını nasipte varsa olucak merak etme . İnşAllah hayırlısı neyse o olsun.kasık ağrımda var akıntımda var ama ovulasyon testinde 2 aydır t çizgisi c kadar koyu olmadı hiç.. her sabah 11 de yapıyorum sıvı alımını 2-3 saat önceden kesiyorum ama maalesef.. 2 kez hamile kaldım ama kaybettim bebeğimi...
Sabah kalktiginizda ilk idrarinizi yapiyorsunuz sonra 2 ci idrarla ovulosyonu yapiyorsunuz. 20 saniye bekleniyorsunuz icinde bende 3 ay denedimSelam kızlar. Adetimin bugün 18-ci günü. Sizce hamile kalma şansım yüksek mi? Düzensiz adetim var. Ama genelde 7 gün oluyorum. Bugün test yaptım. Ama çok koyu değil. İlk defa teste başladım bu ay. 11 aydır evliyim henüz hamile kalamadım. Tedaviye başladım ama. Doktor test önerdi. Bir sorunumuz yok ama henüz Rahim filmi çektirmedim. Hormonlar, spermler iyi. Kist, miyom yok. Resimde sonuncu test bugün yapıldı.
Sonra ne oldu? Hamile kaldiniz mi?Sabah kalktiginizda ilk idrarinizi yapiyorsunuz sonra 2 ci idrarla ovulosyonu yapiyorsunuz. 20 saniye bekleniyorsunuz icinde bende 3 ay denedim
Carsamba günü doktora gidicem bakalımSonra ne oldu? Hamile kaldiniz mi?
Hadi hayirlisi.Carsamba günü doktora gidicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?