Ovülasyon testi hep yüksek

khabilem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
15
1
1
32
Ovülasyon testim hep böyle yüksek çıkıyor silik çizgiyi çok çok nadir görüyorum. 3 eylülde yaptığım ovülasyon testinde iki çizgiyi aynı koyulukta gördüm ertesi gün yaptığım testte silikti yumurtlama olduğunu düşündüm. (Pkos var regl düzensiz son regl tarihi 7 temmuz yani 2 ayı geçti). O günü geceyi değerlendirdik. Dayanamadım ilk kez yumurtlama yakaladım dün gidip beta hcg baktırdım tabi ki 0.5 çıktı. Aşılama için tedaviye başlayacağım reglin geleceği yok diye tarlusola başladım çünkü 2. Gün gidip kan vereceğim sonra rahim filmi. Böyle hep yüksek çıkan var mı benim gibi
Gebelik testindeki buhar çizgisinde bile kalbi çırpınan hanımlarız biz. Hassasız, korkuyoruz, heyecanlanıyoruz. İnşallah hepimiz en yakın zamanda hayatımıza huzur bereket getirecek evlatlara kavuşuruz.

Pcosta lh dalgalanması oldugu için böyle çıkıyormuş. Ayrıca bu testte pik olmamış. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin

Pcosta lh dalgalanması oldugu için böyle çıkıyormuş. Ayrıca bu testte pik olmamış. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin
Bu pik değil ama sonuç böyle çıkıyor yüksek. İçimden bir ses yine de diyor erken yaptırdık kan testini belki olur bu sefer diye. Nasip bakalım.

Bu pik değil ama sonuç böyle çıkıyor yüksek. İçimden bir ses yine de diyor erken yaptırdık kan testini belki olur bu sefer diye. Nasip bakalım.
3 eylülde pik görüp 4 eylüllde çatlama gördüysenız kesın sonuc iiçin 18 eylülü beklemeniz gerekli siz yumurtlama geçtikten 4 gün sonra kan vermişsinz cok cok erken

3 eylülde pik görüp 4 eylüllde çatlama gördüysenız kesın sonuc iiçin 18 eylülü beklemeniz gerekli siz yumurtlama geçtikten 4 gün sonra kan vermişsinz cok cok erken
Hiçbir belirti yok şu anda. İlk kez çatlama gördüm umarım sonuç da öyle güzel olur.

Pcos olanlar da bazen yumurta çatlayamıyor ve kiste dönüşüyor. Yumurta takibi yaptırsanız doktora gidip iyi olur. Eğer çatlamıyorsa belki çatlatma iğnesi yaparlar.

Pcos olanlar da bazen yumurta çatlayamıyor ve kiste dönüşüyor. Yumurta takibi yaptırsanız doktora gidip iyi olur. Eğer çatlamıyorsa belki çatlatma iğnesi yaparlar.
Adetin 2. Günü gelip kan ver dedi ama ne söktürücü ne de başka birşey vermedi. 2 ayı geçti son reglin üzerinden. 7 ay hiç adet olmadığım zamanlar oldu benim

Doktor değiştirme şansım yok malesef. Araştırma hastahanesinde interfiliteye bakan tek doktor. Özele bütçem yetersiz.
Anladım biliyorum ben de şehir hastanesine gittim uzunca süre ama orda da her seferinde farklı doktor oluyordu ve her seferinde baştan anlat yorucu oluyordu. İnşaAllah kan sonuçlarınız iyi çıkar...

Anladım biliyorum ben de şehir hastanesine gittim uzunca süre ama orda da her seferinde farklı doktor oluyordu ve her seferinde baştan anlat yorucu oluyordu. İnşaAllah kan sonuçlarınız iyi çıkar...
Polikistik over, insülin direnci oldukça yüksek, folat, ferritin, d vit gebelik için gereken vitamin depoları boş. Tedaviye bile almadı beni bunları düzelt tekrar gel dedi. Eşimde sperm morfoloji düşük %4. Çok yorucu. Sizde gebelik var mı.

Belki de o değerler düzelince olur kendiliğinden. Eşiniz de keçiboynuzu özü içerse ya da kendisini yerse fayda sağlar. Kabak çekirdeği de iyi geliyor. Polikistik overde en çok inositolden fayda görülüyor.
Bende de yok düşükler oldu uğraşıyorum bir süredir

İnofolik combi kullanmaya başladım. Diğerleri için de dahiliyeye gideceğim yarın. Allah en yakın zamanda nasip etsin size de bize de. Eşim için keçiboynuzu pekmezi, çiğ kabak çekirdeği, ceviz, incir, tarçın ile bir kür hazırladım onu yiyor.

İyi maşaAllah en kısa zamanda değerlerin toparlayacağını düşünüyorum. Yorucu olduğunu bilsem de moralinizi, umudunuzu yüksek tutun. İnşaAllah size de en güzelinden nasip eder Allah’ım...

Benımde insülin direncim vardı d vitamini yerlerdeydi.. Ve buna rağmen bile bile benı tedaviye aldılar beni yönledirmediler insülin direnci kır demediler 4 kez tedavi oldum devlette hepsı olumsuz. 4. Den sonra kafama dank etti cok kilo aldım ve beslenme düzenimi baştan aşağı değiştirdim. Her gün 10 bin adım atıyorum 10 kilo verdim insülin direncimi kırdım d vitaminim düzeldi 2 ayda bir adet olmaya basladım normalde senede 1 kez oluyordum. Ekstra takviye kullanmadım tamamen kafada her şeyi değiştirdim anladım ki yürüyüş ve beslenme tarzından geçiyormuş her şey. Keşkelerim var keşke doktorlar benıde baştan yönlendirseydı kabul etmeselerdi.

İnşallah güzel haberi de alırsınız yakın zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…