Ovülasyon testi hep yüksek

Tamam cnm at bakarim
En baştaki net gözüken tesadüf beyaz bir akıntım hafif kasıklarımda ağrı olduğunda yaptım öyle çıktı dün yaptığım da hafif belirgin bugün de az denilecek kadar nadir bir çizgi var ama hala kasıklarımda batma var . Sanırım benim pik ilk yaptığım gündü . O günü de değerlendirdik . Dün batmalarım çok olduğu için bir de spermin kalitesi düşmesin diye açıkcası dün denemedim bugün deneyeceğim dedim o da az denilecek hatta baya dikkatli bakmak gerekiyor öyle çıkınca bir üzüldüm

Eklentiler

• IMG_1899.webp
    87,6 KB · Görüntüleme: 26
Bu testler hamilelik testi mi ben bu şekilde ovülasyon ilk defa gördüm galiba değil ovülasyon değil mi

Ayyyy Allahım ondan önceki günlerde o günde denedim . Ben bugünde deneyim inşallah tutmuştur . Bugün yaptığım testte biraz hafif gözüküyor belki etkiai geçmemiştir . Ne biliyim bir umut
Yani daha öncesinde denediysem zaten sperm içinde yaşayabiliyor iki gün kadar hani direk yumurtayla buluşmuş olabilir yani ama sen tabii ki bu dönemden sonra artık ne kadar istiyorsan yapabilirsin sana kalmış

Yani daha öncesinde denediysem zaten sperm içinde yaşayabiliyor iki gün kadar hani direk yumurtayla buluşmuş olabilir yani ama sen tabii ki bu dönemden sonra artık ne kadar istiyorsan yapabilirsin sana kalmış
Ya ağzınızdan elinizden bal damlıyor inşallah geçen sene denedik olmadı yaşım 33 çok korkuyorum olmayacak diye . İnşallah öyle bir şey olmuştur

Ya ağzınızdan elinizden bal damlıyor inşallah geçen sene denedik olmadı yaşım 33 çok korkuyorum olmayacak diye . İnşallah öyle bir şey olmuştur
Canım benim görümcem de 33 yaşında ve korunlarına rağmen tek seferde hamile kaldı yani tamamen psikolojik aslında hamile olduğunu iki aylıkken öğrendi hiç böyle bir şey düşünmediği için yani umarım tutar yani çok fazla düşünüp stres yapmayın kendinize hobi tarzı şeyler vakit geçirip kafanı dağıtabilirsin mesela

3 eylülde pik görüp 4 eylüllde çatlama gördüysenız kesın sonuc iiçin 18 eylülü beklemeniz gerekli siz yumurtlama geçtikten 4 gün sonra kan vermişsinz cok cok erken
Peki piki gördükten sonra kaç günde testte pozitif görülür hamilelik? Erken gebelik testinde görülür mu mesela 1 haftada falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…