Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Hk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar testi nezaman yapmak dogru sonuc verir sabah ilk idrarla mi yoksa aksammi ?

eğer her testi aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ederek yaptıysan henüz yumurtlama olmamış, ama çok yaklaşmış gibi görünüyor her gün koyulaşmış, teste devam bence canım
Tam olarak hepsi aynı saatte olmadı maalesef ama testler şu anda daha silik çıkıyor

Kızlar testi nezaman yapmak dogru sonuc verir sabah ilk idrarla mi yoksa aksammi ?
Ben ilk idrarla değil saat 3 gibi yapıyorum, en son 1 gibi tuvalete gidip o 2 saat boyunca tutuyorum hiç sıvı almadan, her gün aynı şekilde yapmak gerekiyor bir de değişimi anlamak için

Ben ilk idrarla değil saat 3 gibi yapıyorum, en son 1 gibi tuvalete gidip o 2 saat boyunca tutuyorum hiç sıvı almadan, her gün aynı şekilde yapmak gerekiyor bir de değişimi anlamak için
Cok tsk ederim bende boyle denerim artik

Canım kaç günde bir adet oluyorsun? Daha olmamış sanki ben yumurtlama göremedim. 1 mayısta dağılmış ama en koyu da orda görünüyor. Bilemedim
Covid atlattıktan sonra çok düzensizleşti hiç belirli bir gün söyleyemiyorum,
En son 26 martta regl oldum test yaptım negatif çıkınca 2 adet söktürücü kullanmaya başladım
Ancak bugün yumurtlamayı gördüm sizce söktürücü ilacı bırakıp denesem mi

Eklentiler

• image.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…