- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Ne kadar var reglinee koyulaşmış geldi banaKız benim bugün böyle çıktı en alttaki
8 gün veya 9 gün sanırım daha çok erken. Testi aldığım kişide bugünü değerlendir teste devam et dedi ama ben zaten 17snde yumurtlama görmüştüm anlamadımNe kadar var reglinee koyulaşmış geldi bana
Bu ay bende iki kez yumurtladım hemde birini doktor söyledi çatlamış dedi yumurtan sonra akıntıdan şüphelenip test yaptım baktım tekrar yumurtlama var değerlendirdim biri erken çatlamıştı zaten ilkine göre de regl olmadım hala bekliyorum8 gün veya 9 gün sanırım daha çok erken. Testi aldığım kişide bugünü değerlendir teste devam et dedi ama ben zaten 17snde yumurtlama görmüştüm anlamadım
Ay inşallah benimde öyledirrrBu ay bende iki kez yumurtladım hemde birini doktor söyledi çatlamış dedi yumurtan sonra akıntıdan şüphelenip test yaptım baktım tekrar yumurtlama var değerlendirdim biri erken çatlamıştı zaten ilkine göre de regl olmadım hala bekliyorum
O ay 40 gün olmamıştımAşkım senin 2.kez yumurtlama görünce regl uzamış mıydı tam anlamadım da
Hadi ya ama kızlar yeni yumurtlama olursa regl günü değişmez diyorlarO ay 40 gün olmamıştım
17 Ağustos pik gördüm de ne zaman çatladı hatırlamıyorum 18 mi 19 muAy inşallah benimde öyledirrrne kadar süre geçti bat ne zaman
Benimde aynı daha doğrusu 16 17 si gibi görmüştüm senden bir şey istesem ovi testin varsa yapar mısın benim için bitane17 Ağustos pik gördüm de ne zaman çatladı hatırlamıyorum 18 mi 19 mu
Tabiki yaparım akşam yapıp atayım bebişim işteyim şuan daBenimde aynı daha doğrusu 16 17 si gibi görmüştüm senden bir şey istesem ovi testin varsa yapar mısın benim için bitaneaynı dönem yumurtlama gördük ya sende nasıl çıkacak acaba
Çok teşekkür ederim balımTabiki yaparım akşam yapıp atayım bebişim işteyim şuan da
Bilemem valla 40gun olmadimHadi ya ama kızlar yeni yumurtlama olursa regl günü değişmez diyorlar
Valla gebelik testini elimden geldiğince ertelemeyi düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın diye hamile olsam anlarım diye de düşünüyorum bakalım daha çok var yaÇok teşekkür ederim balımgebelik testi ne zaman yaparsın benim test yapma hastalığım oluştu da kendi kendime napıyosam
Bekleyelim o haldeValla gebelik testini elimden geldiğince ertelemeyi düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın diye hamile olsam anlarım diye de düşünüyorum bakalım daha çok var ya
Beraber bekleyelim bakalım benim şuan çok hafif meme hassasiyeti var şuanda ama daha döllenme olduysa bile rahime yerleşmedi bile ümitsiz değilimBekleyelim o halde
Ben utanmasam bugün yapacağım bir tane jsjsjsjbsÇok teşekkür ederim balımgebelik testi ne zaman yaparsın benim test yapma hastalığım oluştu da kendi kendime napıyosam
Beraber bekleyelim bakalım benim şuan çok hafif meme hassasiyeti var şuanda ama daha döllenme olduysa bile rahime yerleşmedi bile ümitsiz değilim
Banada bi ateş basıyor ama sıcaklardan mı bilemiyorum evimde serin ama ara ara bi geliyorlarBen utanmasam bugün yapacağım bir tane jsjsjsjbs
Aşkım az önce baktım az bir akıntım gelmiş beyaz kurumuş akıntı. Valla benim kaşıntım oluyor kanlanmadan dolayı galiba. Ay adet gününe gelseydik birBanada bi ateş basıyor ama sıcaklardan mı bilemiyorum evimde serin ama ara ara bi geliyorlarbaşka da belirti yok akıntı sıfır iki gün önce bel ağrım vardı oda geçti memelerim sönük
5. Günü lekelenme mi yaşamış yani bizde oda yokA aydk
Ben sordum ben açıklayayım öğrenmek isteyenler için
ovülasyon testi ile pik öncesi pik günü gerçi ben sabah pik gördüm akşam çatlama Oldu silikleşti test 3 gün değerlendirdim çatlamadan sonra 5. Gün akşam afedersiniz ilişki oldu ve 3-4 saat sonra pembemsi leke geldi şükürler olsun dün hamiş olduğumu testle onayladım yine test yaparak koyulaşmasını takip ettim ve yarın kan testi vereğim dilerim dileyen isteyen herkese nasip etsin Ben sordum ben açıklayayım öğrenmek isteyenler için
ovülasyon testi ile pik öncesi pik günü gerçi ben sabah pik gördüm akşam çatlama Oldu silikleşti test 3 gün değerlendirdim çatlamadan sonra 5. Gün akşam afedersiniz ilişki oldu ve 3-4 saat sonra pembemsi leke geldi şükürler olsun dün hamiş olduğumu testle onayladım yine test yaparak koyulaşmasını takip ettim ve yarın kan testi vereğim dilerim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Birisi yazmış taa 2022 de bizede nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?