Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

8 gün veya 9 gün sanırım daha çok erken. Testi aldığım kişide bugünü değerlendir teste devam et dedi ama ben zaten 17snde yumurtlama görmüştüm anlamadım
Bu ay bende iki kez yumurtladım hemde birini doktor söyledi çatlamış dedi yumurtan sonra akıntıdan şüphelenip test yaptım baktım tekrar yumurtlama var değerlendirdim biri erken çatlamıştı zaten ilkine göre de regl olmadım hala bekliyorum

Ay inşallah benimde öyledirrr ne kadar süre geçti bat ne zaman

17 Ağustos pik gördüm de ne zaman çatladı hatırlamıyorum 18 mi 19 mu
Benimde aynı daha doğrusu 16 17 si gibi görmüştüm senden bir şey istesem ovi testin varsa yapar mısın benim için bitane aynı dönem yumurtlama gördük ya sende nasıl çıkacak acaba

Çok teşekkür ederim balım gebelik testi ne zaman yaparsın benim test yapma hastalığım oluştu da kendi kendime napıyosam
Valla gebelik testini elimden geldiğince ertelemeyi düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın diye hamile olsam anlarım diye de düşünüyorum bakalım daha çok var ya

Canım bence takip etme.. ben kimyasala gebe kaldığımda kan verdiğim gün ovulasyon testi pik olmuştu 60 ile öğrendim. Ama sonraki ay takipledigim aylarda koyulaşma oldu gayet ama adetime 4-5 gün kala yeniden siliklesti . dalgalanmalar olabiliyormuş gebelik olmasada.. Anlican boşa harcadım testleri.

Beraber bekleyelim bakalım benim şuan çok hafif meme hassasiyeti var şuanda ama daha döllenme olduysa bile rahime yerleşmedi bile ümitsiz değilim
Ben utanmasam bugün yapacağım bir tane jsjsjsjbs
Banada bi ateş basıyor ama sıcaklardan mı bilemiyorum evimde serin ama ara ara bi geliyorlar başka da belirti yok akıntı sıfır iki gün önce bel ağrım vardı oda geçti memelerim sönük

Banada bi ateş basıyor ama sıcaklardan mı bilemiyorum evimde serin ama ara ara bi geliyorlar başka da belirti yok akıntı sıfır iki gün önce bel ağrım vardı oda geçti memelerim sönük
Aşkım az önce baktım az bir akıntım gelmiş beyaz kurumuş akıntı. Valla benim kaşıntım oluyor kanlanmadan dolayı galiba. Ay adet gününe gelseydik bir

A aydk

Ben sordum ben açıklayayım öğrenmek isteyenler için
ovülasyon testi ile pik öncesi pik günü gerçi ben sabah pik gördüm akşam çatlama Oldu silikleşti test 3 gün değerlendirdim çatlamadan sonra 5. Gün akşam afedersiniz ilişki oldu ve 3-4 saat sonra pembemsi leke geldi şükürler olsun dün hamiş olduğumu testle onayladım yine test yaparak koyulaşmasını takip ettim ve yarın kan testi vereğim dilerim dileyen isteyen herkese nasip etsin Ben sordum ben açıklayayım öğrenmek isteyenler için
ovülasyon testi ile pik öncesi pik günü gerçi ben sabah pik gördüm akşam çatlama Oldu silikleşti test 3 gün değerlendirdim çatlamadan sonra 5. Gün akşam afedersiniz ilişki oldu ve 3-4 saat sonra pembemsi leke geldi şükürler olsun dün hamiş olduğumu testle onayladım yine test yaparak koyulaşmasını takip ettim ve yarın kan testi vereğim dilerim dileyen isteyen herkese nasip etsin

Birisi yazmış taa 2022 de bizede nasip olur inşallah

5. Günü lekelenme mi yaşamış yani bizde oda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…