• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Benim yumurtlama ne zaman olursa olsun 17. Gün regl oluyorum. Ama işte bazen oluyor ki 3 ay yumurta büyümüyor. Ama ovülasyonda büyüdüğünü görünce 17. Gün mutlaka regl olurum. Çatlama ve sökülmesinde hiç problem olmuyor. Sadece yumurta geç büyüyor. İnşallah diyetle düzelir. 3 haftadır diyetteyim 5 kilo verdim pcos diyetisyeni ile. İnşallah devamı gelir de kolay gebe kalırım. Tek problemim insülin direnci. Yumurta ondan geç büyüyormuş.
Diyet işe yarar inşallah en güzel zamanda en güzel haberi alırsın

Kızlar az önce bir ovülasyon testi daha yaptım, bugün dpo 8. Elimde hem innovita hem laboquick vardı ve şunu fark ettim. İnnovitanın control çizgisi daha koyu olduğu için koyulaşmayı takip ederken yanıltıyor bence. Aynı idrarla yaptığım testleri ekliyorum. Bir belirtim de yok henüz, beklemeye devam 🥲
IMG_0546.webp

Kızlar az önce bir ovülasyon testi daha yaptım, bugün dpo 8. Elimde hem innovita hem laboquick vardı ve şunu fark ettim. İnnovitanın control çizgisi daha koyu olduğu için koyulaşmayı takip ederken yanıltıyor bence. Aynı idrarla yaptığım testleri ekliyorum. Bir belirtim de yok henüz, beklemeye devam 🥲Eki Görüntüle 3635628
Bende buyün yaptım dpo 9 ama su alımına falan dikkat etmedim

Eklentiler

• IMG_6465.webp
    IMG_6465.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 41
Dpo9 canım ama akşamları dolduruyorum ben sanırım yumurta çatlamasına göre 😂 chatgpt öyle diyormuş 🤪
Chatgpt çok iyi bu süreçte gerçekten 😂 beta hcg testini ne zaman düşünüyorsunuz ben dayanamayıp dpo 10’da ilk testi yaparım kesin. Gerçi hiç umut vermiyorum bu ay ama son ilişki pikten 1 gün önce oldu. Pik ile çatlamayı değerlendiremedim malesef

Chatgpt çok iyi bu süreçte gerçekten 😂 beta hcg testini ne zaman düşünüyorsunuz ben dayanamayıp dpo 10’da ilk testi yaparım kesin. Gerçi hiç umut vermiyorum bu ay ama son ilişki pikten 1 gün önce oldu. Pik ile çatlamayı değerlendiremedim malesef
Tutacağı varsa tutacaktır canım 😌 Biz 2 gündür yapıyoruz deli gibi A aydk ile 🤣🤣🤣

Anlamadım valla boşuna yükseliyoruz gibi hissediyorum ben de bütün hisler gitti ya 🥲🤣
Bende de gidiyor akşamları 😅😅
hemen katıl bize biz 2 gündür yapıyoruz 😅

Back
X