- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.241
kızlar çok şükür nisan ayında gebe kalmışım bebeğim 4 haftalık şimdi kan testi ve idrar testinde çıktı 2 hafta sonra için doktoruma randevu alabildim o zamana kalp atışlarını duyarım belki çok mutluyum çok da heyecanlı, çok da korkuyorum bir şeyler aksi gider mi diye Allah korusun...
kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin benden, bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip etsin Rabbim...
ovulasyon testleri gerçekten işe yarıyor ben laboq... almıştım tahmini günlerde hergün yaptım o günlerde de çok çalıştık sonunda oldu çok şükür...
Allah olmayan herkese umut eden bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda ben de hepiniz için dua edicem hepimizin yüzü güler inşallah tez zamanda...
öpüyorum hepinizi...
kızlar belfücüm rabbıme şükürler hamileyim
ay hala çoktayımben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim
tüm topiğimizin anneler gününü kutlarım
darısı olmayanlara inş. belfücüm gurbet güzeli topikteki herkesin en kısa zaman da güzü gülsün
ya nerdesin bebeğim ya senı merak ettim kuzucum teyze oluyosun
rabbım inş. en kısa zamanda sana versin allahım inş. bu ay hamiş kalırsın kuzucum benım
Valla haftabaşı ve inanılmaz sevindim.Tebrikler tatlım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :)
Kuzucum güzel yürekli arkadaşım.Ne desem sevincimi nasıl paylaşsam bilemiyorum.Allah'ım bak seni ne kadar güzel bir günde mutlu etti.Anneler gününe bi anne olarak uyandın:) Çok çok mutluyum hayatım, güzel annem benim
Hesaplar bitti artık beklenen süreç başladı:) Artık kavuşmak için geri sayım başlıyor.Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah canım arkadaşım, seni çok seviyorum.
Tekrar tekrar tebrik ediyorumm
Duygularımı dökmek kolay olmadı be hayatım.Kolay mı teyze oluyorumm
Oyyy güzell annem benimm
bende 17 ocak.peşpeşeyizzzkırkımız karışçak
bende gögüslerime dokunamıyorum bende cuma yada cumartesi gideceğim dr. Hayırlısı inş. Bulantım yok çok şükür rabbım sağlıkla kucağımıza versin ama daha dr. Araştırıyorum
çok teşekkür ederim tatlımDarısı isteyenlerin başına inş.
Inş. Canım ama ben sizi bırakmamkı doğurana kadar burdayım
ya nerdesin bebeğim ya senı merak ettim kuzucum teyze oluyosun
rabbım inş. en kısa zamanda sana versin allahım inş. bu ay hamiş kalırsın kuzucum benım
meleğim inan bende inanamıyorum hiç ummadığım bıranda oldu bu ay hiçbirşey yapmadım düşünmedim biliyorsun çok hastaydım:2: ama rabbıme şükürler olsunsonunda benımde bebişim geliyor çok şükür allah sonunu hayırlı getirsin en zor süreç ve tehlıkeli süreç şimdi başlıyor bıtanem :18: darısı bu ay sana olsun inan senın içi,n dua ediyorum
bende senı çok ama çok seviyorum
canım arkadaşım iyiki varsın
ooo çok güzeeelll :d evet cidden kırklarımzı karısıcak eheheh :d
allah ım sağlıkla sıhhatle gelsın bu sefer ınsallahhhh :)
allah korusun bebekelrımızı kızlar bu arada gecen gun bi topikte söledi bi arkadas
hucurat suresını okuyup ve yazıp züerinde tasırsa anne ve cenin her türlü
beladan korunurmuş inşallah ben okuycam bakalım :)
anneler gununde kayınvalıdmı aradım dedim anne böle böle die söledım hamılelıgmı
çoks evındı dua ettı ya ben de ruya gordum bu sabah bi bebek pembe tulumlu beyaz yeleklıydı kim bırkamış
suya bu bebegı dfıyorum aa ama yasıyo dıyorum falan hayırlara cıksın ıns dedi
ben de kız hıssedıyrodum valla ne yalan sölim daha çok erken ama
Hayırlısı olsun ınsallahh :)
Genel duyumlarımı doğrulamış oldun:) Genelde bebişin geldiğini ayırt edemiyorsun çünkü hasta oluyorsun:) Bak dedim o tutunacaksa tutunur diye:) Şimdi dediğin gibi dikkat etmen gereken dönemdesin.Kendini yormak yok, umarım kolay risksiz bi gebelik geçirerek bebişine kavuşursun balımm:) Tatilde sana iyi geldi bence , kafanda rahatladı herşeyi oluruna bıraktın hayatım :)
Valla süper oldu yaÇok mutluyum sayendee.
Canımsınn
canım vardır rüyandada bır hayır inş. hamiş olursun buı ay
:
hahahahahahahaha
bebem ben zaten hamişim :) kayınvalıdem görmüş rüyasında dio demekkı buna ısaretmıs dıo
analdın neysem heyecanına verıyom
canım vardır rüyandada bır hayır inş. hamiş olursun buı ay
Kuzucum ben tatilde regli olacağım o sebeple tatil sonrası yeni bir stres yaşamazsam hayırlısı:)
Gözüm sende balımm :)
Ne sorucam sana doktor gün aşırımı , her gün mü ilişki vermişti sana.
evet kuzucum sen bıldın bu ay hamile kalacağımı
tamam dikkat ederim rabbıme emanet inş. bu ayda tatilşde sen kalırsın kafan rahat bır şeklde
hahahahahahahaha
bebem ben zaten hamişim :) kayınvalıdem görmüş rüyasında dio demekkı buna ısaretmıs dıo
analdın neysem heyecanına verıyom
Çok heyecanlı şimdi o :) hamilelik şokunda kuzucumm
hakkaten kız kafam karışrtı işte affına sığındım kusura bakma
Çok heyecanlı şimdi o :) hamilelik şokunda kuzucumm
evt canım aynen
estf canım ne kusuru :13:
aynen öyle meleğim ne yaptığımı bılmıyorumhiç 2 gündür sersem gibiyim
ya kuzum valla kafam 1000 bin olmuş
Kuzucum doktor nasıl hesapladı ve her güne mi ilişki verdi yoksa gün aşırı mı
ooo çok güzeeelll :d evet cidden kırklarımzı karısıcak eheheh :d
allah ım sağlıkla sıhhatle gelsın bu sefer ınsallahhhh :)
allah korusun bebekelrımızı kızlar bu arada gecen gun bi topikte söledi bi arkadas
hucurat suresını okuyup ve yazıp züerinde tasırsa anne ve cenin her türlü
beladan korunurmuş inşallah ben okuycam bakalım :)
anneler gununde kayınvalıdmı aradım dedim anne böle böle die söledım hamılelıgmı
çoks evındı dua ettı ya ben de ruya gordum bu sabah bi bebek pembe tulumlu beyaz yeleklıydı kim bırkamış
suya bu bebegı dfıyorum aa ama yasıyo dıyorum falan hayırlara cıksın ıns dedi
ben de kız hıssedıyrodum valla ne yalan sölim daha çok erken ama
Hayırlısı olsun ınsallahh :)
kuzum dr. bana kaç gün adet oluyorsun dedi bende 27 28 gğünde bir oluyorum dedim sonra dedimki bu ayda 10 mayısta olacağım dedim bana hesap yatı adetin 11-12-13-14-15 günleri hergün çalışma verdi 2 saat yataktan kalkmıyacaksın 6 saatde yıkanmayacaksın dedi 15 günde sabah akşam 1 tane duphaston içeceksin dedi bitene kadar sonuç
sende dene bence sen kaçgünde bir oluyorsun kuzum söyle bana
sen bana adet olduğun günle ne zaman olacağını yaz bırde kaçgünde bır oluyorsun onu yaz ben sana hesaplayım hemen
Duphaston ne tatlım, ne için vermişti.
Ben 31-32 günde bir oluyorum.5 haziran batım.3 mayısda regli oldum canım.
Hadi söyle bakem :))
kuzucum meleğim patron geldi çıkmak zorunda kaldım şimdi en verimli günün başlamış bugün başla ve hafta sonuna kadar hergün ilşki olsun 20 sine kadar 19 da duphaston iç sabah akşam bbitene kadr bebeğin tutunması için gülüm düşüğü engelliyor sonra hamişsin inş. bak gör ayyyyyne şanslısın tamda yumurtlama günün başlamış bak bugün başlıyorsun ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?