Ovulasyon testim sizce PİK Mİ

Bunada bakar mısınız

Eklentiler

• 1000377416.webp
    1000377416.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 4
Bende beş aydır hamile kalamıyordum doktara gittim rahim ve yumurtalık güzel bir sorun gözükmüyor dedi ama ben kasık ağrısından gittim neyse bana krem iki fitil ve suda eritilen bir ilaç verdi onları kullandım tabi o ay girip oldum ve iki kutu antibiyotikte içtim sonrasında adetimden sonra üç dört gün soğan kürü içtim ve o ay yani bu ayın 17 sinde de hamileydim ama kimyasal oldu ve ben kendimce üzülmicem buda bir gelişme en azında hamile kalabiliyorum dedim

Tecrübelerinize ihtiyacım var.

Eşimle yaklaşık 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz. Bu süreçte elimden geldiğince takip yapıyorum, yumurtlama dönemlerimi izliyorum. Hatta ovulasyon testlerinde piki yakaladığım günleri de net görüyorum, ona göre ilişki günlerimizi ayarlıyoruz. Yani teknik olarak yumurtlamayı kaçırdığımı sanmıyorum.

Mayıs ayında rahimde polip tespit edilmişti ve polip ameliyatı oldum. Doktorum ameliyattan sonra gebeliğe engel bir durum kalmadığını söyledi. Ama aradan zaman geçmesine rağmen hala hamile kalamadım ve psikolojik olarak yavaş yavaş yıpranmaya başladım. Bazen umutlanıyorum, bazen ise acaba bende mi bir sorun var diye düşünmeden duramıyorum.

Bu süreçten geçen, polip ameliyatından sonra hamile kalan ya da benzer bir deneyim yaşamış olan var mı?

• Sizde ne kadar süre sonra sonuç oldu?
  • Ekstra olarak yaptığınız bir şey var mıydı?
  • Belki gözden kaçırdığım küçük bir detay vardır…

Her yorumu okumaya hazırım, gerçekten moral, bilgi ve deneyimlerinize çok ihtiyacım var. 💕

Şimdiden yazan herkese teşekkür ederim.
Buda dün ve bu gün yaptıgım ovulasyon testleri pik olanı dün akşam yaptım silik olanı bu akşam
Canım pik olmus ve çatlamış

Tecrübelerinize ihtiyacım var.

Eşimle yaklaşık 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz. Bu süreçte elimden geldiğince takip yapıyorum, yumurtlama dönemlerimi izliyorum. Hatta ovulasyon testlerinde piki yakaladığım günleri de net görüyorum, ona göre ilişki günlerimizi ayarlıyoruz. Yani teknik olarak yumurtlamayı kaçırdığımı sanmıyorum.

Mayıs ayında rahimde polip tespit edilmişti ve polip ameliyatı oldum. Doktorum ameliyattan sonra gebeliğe engel bir durum kalmadığını söyledi. Ama aradan zaman geçmesine rağmen hala hamile kalamadım ve psikolojik olarak yavaş yavaş yıpranmaya başladım. Bazen umutlanıyorum, bazen ise acaba bende mi bir sorun var diye düşünmeden duramıyorum.

Bu süreçten geçen, polip ameliyatından sonra hamile kalan ya da benzer bir deneyim yaşamış olan var mı?

• Sizde ne kadar süre sonra sonuç oldu?
  • Ekstra olarak yaptığınız bir şey var mıydı?
  • Belki gözden kaçırdığım küçük bir detay vardır…

Her yorumu okumaya hazırım, gerçekten moral, bilgi ve deneyimlerinize çok ihtiyacım var. 💕

Şimdiden yazan herkese teşekkür ederim.
Buda dün ve bu gün yaptıgım ovulasyon testleri pik olanı dün akşam yaptım silik olanı bu akşam
Net olanda yumurtlaman olmuş silikleşende ise çatlamış sana önerim eğer değerlendirebilirsen genelde tam netleşmeden önce hafif netlik oluyor sonra net oluyor daha sonra ise silikleşiyor bu 3 günü değerlendirmeye çalış Allahın izniyle hamile kalırsın

Net olanda yumurtlaman olmuş silikleşende ise çatlamış sana önerim eğer değerlendirebilirsen genelde tam netleşmeden önce hafif netlik oluyor sonra net oluyor daha sonra ise silikleşiyor bu 3 günü değerlendirmeye çalış Allahın izniyle hamile kalırsın
Silikleştikten sonra da işe yarıyor mu ya ya da kaç gün silik kalıtor çatladıktan sonra

Ben sadece pik olan gün çift çizgi olduğu gün denediğimde olmadı ama hem çift çizgi günü hem de ertesi gün denediğimde hamile kaldım

Hergün ilişki zor oluyor bizim için tek gün ise pik gününü mü ertesi günü mü seçmeliyim

Back
X