ovulasyon testi ile gebelik belli olurmu ?

Ben kimyasal gebelikten sonra adet düzenin biraz bozuldu bende bu ay labquick ovulasyon testi sipariş etmiştim nette oda geç geldi adetine 5 gün var o testlerle cikiyomu cidden yapmaya başlasam goguslerim sis kasiklarim agriyo

Selam kızlar bir şey sormak istiyorum özellikle hamiş olduğunu ovülasyon testiyle anlayan arkadaşlarıma 2 yıldır uğraşıyoruz ama hala gebelik oluşmadı sebebsiz inferlite bizimki malesef ocak ayında aşılama olucak nasipse. Ben 3 aydır ne gün sayıyorum ne test yapıyorum 2 yıldır her ay aynı hüsran bilirsiniz.Ama bu ay çok göğüslerim şişti yine umutlandım ovülasyon testi yaptım daha önceleri de çift çizgi çıkmıştı ama silikti ve adet oldum bu arada bugün 27 yada 26 gün olması lazım bu sefer ilk defa aynı koyulukta çıktı sanki emin olamıyorum ama ben mi öyle görüyorum ki çünki artık her ay hamilelik belirtileri yaşadığım için psikolojik aceba bunuda yanlış mı görüyorum :))) bakıp yorum yaparsanız çok sevinirimmmm:))

Eklentiler

• image.webp
    166 KB · Görüntüleme: 4.035
Bence de pozitif cnm.
En guzeli sabah idrar testi yapman gebelik testi.

Cuteheart cnm inşallah aşılamaya gerek kalmadan olur ama iki çizgide koyu dmi ateşimde 36.9 sabah ölçtüm normalde 36.2 yle adet görüyorum ben pazartesi gebelik testi yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim cevapladığın için çok saol canımmm:)

Bence de pozitif cnm.
En guzeli sabah idrar testi yapman gebelik testi.
Cuteheart cnm inşallah aşılamaya gerek kalmadan olur ama iki çizgide koyu dmi ateşimde 36.9 sabah ölçtüm normalde 36.2 yle adet görüyorum ben pazartesi gebelik testi yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim cevapladığın için çok saol canımmm:)

Evet cnm. Ikisini de esit goruyrm. Ates tam benim ilgi alanim. Keske tum ay olcumlerin olsaydi..cok.rahat yorum yapardim sana. Neyse bakalim insallah gelmistir minis.

Evet cnm. Ikisini de esit goruyrm. Ates tam benim ilgi alanim. Keske tum ay olcumlerin olsaydi..cok.rahat yorum yapardim sana. Neyse bakalim insallah gelmistir minis.
günaydın canım ölçmedim o kadar çok ölçtüm ki artık bide ocakta aşılama olcak diye bırakmıştım diyet yapıyodum 7 kilo verdim falan umudum yoktu yani ama biliyorum 36.2 yada 36.1 adet oluyorum şimdi ölçtüm mesela 37 birde tekrar yaptım ovulasyon testini daha koyulaşmış sanki

Eklentiler

• ov.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 3.405
Normalde ovulasyon testi sabah ilk idrarla, saat 11 den once ve 20den sonra yapilmaz cnm. O nedenle suan pozitif bu test ama dogru mu bilemiyrm. T c ye gore morumsu gibi dimi. Oyleyse pozitif. Gebelik testi yapsan keske.

Normalde ovulasyon testi sabah ilk idrarla, saat 11 den once ve 20den sonra yapilmaz cnm. O nedenle suan pozitif bu test ama dogru mu bilemiyrm. T c ye gore morumsu gibi dimi. Oyleyse pozitif. Gebelik testi yapsan keske.
Yok ilk idrar değil zaten 7 de uyandım ama çay içtim su içtim yani 4 saat sıvı almıyoruz yaa normalde hiçbişeye bakmadan yaptım zaten çünki yumurtladım bu ay akıntımdan biliyorum bide ağrım oluyor kasık ağrım bir gün ayy 2 yıldır artık klomenler yumurta takipleri incir kürü soğan kürü dualar yapmadığım şey kalmadı desem yeridir daha öncede ov testiyle denemiştim ama silikti hep hiç bu kadar koyu olmamıştı bakalım hayırlısı aslında 1 tane test var evde gebelik testi ama adet günüm pazar şimdi varsada çıkmayabilir gelcekse bari kendi gelsin o testte negatif görmek beni çok üzüyo

Bu arada sana çok teşekkür ederimmm ilgin için canımm benim saol

Sen bilirsin cnm. Benim adete 5 gun kala pozitifti gebelik testim. Insallah gelmistir minisin. Suan gebeysen testte cikar ama sen kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap.

Ne demek cnm rica ederim. Insallah guzel haberini de paylasirsin.
inşallah çok sevinirim aşılama yaptırmak istemiyorum hormon ilaçları beni mahvediyor kist oluyor hep tabii ki yazarım iyi dileklerin için çoookk tşk ederimm canımm gebelik testinide yrn yapayım o zaman 5 gün kala öğrendim diosun ne güzel yaa sabah ilk idrarla yaparsam daha sağlıklı olur dmi

Evet. Sabah idrari daha saglikli gerci ben aksam yamistim
2kayiptan sonra kavustum ben de yavruma.

Selam kızlar ben 19 kasımda pozitif gördüm yumurtlama günumdu. 20 Kasım soldu rengi ve 21 Kasım çizgi tamamen yok oldu tek çizgi kaldı. ama bugün meraktan tekrar denedim çizgi tekrar belli ama silik sizce bir işaret olabilir mi?

Cuteheart cnm o gün gebelik testini yaptım negatifti ertesi gün lekelenme oldu 3 gün sonra adet oldum 10 gün devam etti son 5 gün yine lekelenme şeklindeydi doktora gittim düşük olduğundan şüphe ettiler bide ailemde kanser hikayesi var neyse düşük olduysa yani kimyasal gebelik bir sorun var dediler daha öncede olmuştur sen farkına varmamış olabilirsin dediler neyse dün biyopsi yapıldı parça aldılar yani şimdi sonuçlarını bekliyorum inş hayırlı olur

Gecmis olsun cnm. Insallah sonuclarin temiz gelir. Haberdar et cnm. Meram ediyrm seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…