ovulasyon testi ile gebelik belli olurmu ?

Ya cift cizgi netlesti sonunda ama o gun deneme yapamadik yani c.tesi pazarda oyle gecti bu gun artik tek cizgi hala sansim varmidir

Ben de 3 ay ovulasyon testi yaptım hiç bir zaman ikisi aynı koyulukta olmadı sonra dr pko var o yüzden dedi ondan dolayı sordum ama sizde koyulasma olmuş zaten bu iyi bir şey... bir sonraki aya denersiniz tekrar...
Pko eskiden doktor olabilir demisyi suan cikolata kistim var 3 cm

Slm arkadaslar bende ovuluasyon testlerini dikkate alarak gebelik planladik...bugun 13 gun oldu yine bu ovuluadyon testleriyle gebelik testi yaptim bir cizgi cok net digeride ona yakin netlikte ne derdiniz hamile olabilirmiyim....

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın.... 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın.... 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...

Merhabaa sonucunu bizimle paylaşabilir misin aynı durumla karşı karşıyayım

Merhaba benimde adetime 1 gün kala ovülasyon testim bu şekilde sizce olabilir mi?

Eklentiler

• 52E47CF3-C7C1-4556-919C-BC89CD3A67C5.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 310
Merhaba arkadaşlar . Biz iki gebe arkadaş birimiz 8 birimiz 5 haftalığız.ovülasyon kullanarak hamile kaldık. Ve ovulasyonda gebelik belli olurmu diye denedik evet denildiği gibi adet gecikip hcg yükseliş gösterdiğinde ovülasyon testindeki t çizgisi siyaha yakın kopkoyu çizgi oluyor daha idrarı damlattığınız gbi ikimizdede fotodaki gibi çıktı.

Eklentiler

• 3DAE959D-8F47-49A6-BD1A-1ECBAE29957E.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 565
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…