ovulasyon testi ile gebelik belli olurmu ?

Gecmis olsun cnm. Insallah sonuclarin temiz gelir. Haberdar et cnm. Meram ediyrm seni.
Cnm aldım sonuçları rahimde polip varmış düşmüş bebek o yüzden tam bebeğin tutunacağı yerde dedi doktor biyopsiyle almış onu ama kökü kalmış olabilir dedi adetin 3 günü gitcem kontrol edicek kökü kaldıysa laparoskopi yapılcak 2 yıldır sebebsiz inferlite diye diye bize bir hal oldular ocakta aşılama yapılcaktı doktor diyo aşılama da tüpte tutmaz polip varken.Rabbim buldurdu çaresini çok sevindik.Her şerde bir hayır vardır demişler doğru arkadaşım

Hem.gecmis olsun hem gozun aydin cnm. Allah bir daha yasatmasin.polip varken bebek tutunamaz cidden. Cok sukur sebep de care de bulunmus. Ben gibi yasamissin. Bebekler karnimda öluyr, bisi yok olur ilk gebeliklerde deniyrdu. Derken pihtilasma cikmisti bende de . Yoksa hala gebe kalip kalip dusuk yapaktim.

Bebisten pek yazamiyrm. Gun gun yazin degerlerinizi. Bir de saat kacta nasil ölctugunuzu.
Allah bağışlasın bebeğini canım ben de 1 senedir deniyorum bu ay ilk kez sıcaklık olctum ama pek yorumlayamadim bir grafik oluşturdum sen biliyosAn yorum yapabilir misin?

Ayin 7 sinde yumurtladım akıntım devam ediyor ayin 10 unda test yapmaya başladım ovülasyon testi yaptım sonuç hep pozitif siliklesmedi hiç aksine koyulasti gebeligi ovülasyon testi ile öğrenen arkadaşlar olmuş yorumlar mısınız testlerimi sizce gebelik olabilir mi

Canımmm. Bi konuda takip etmiştim yazışmıştık hatta. Gebesin 6 haftalıkk çok sevindim inan. Maşşalahh rabbim kucağına almayı nasip etsin )
Amiiinnnn Allah razı olsun Çok saol canım benim tüp bebeğe gittik şükür ilk denemede hamile kaldım çok mutluyum çok tşk ederim darısı başına tatlım

Amiiinnnn Allah razı olsun Çok saol canım benim tüp bebeğe gittik şükür ilk denemede hamile kaldım çok mutluyum çok tşk ederim darısı başına tatlım
Hamilenin duası kabul olur derler inşallah canım benim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba bana da lutfen yardim edermisiniz. 7 gundur ovulasyon testi yapiyorum 3 gundur cizgilerden biri hafif silik cikiyo yumurtalama akintisi dedikleri sekilde akinti 1 aralikta gelmisti kafam cok karisti

Eklentiler

• 20151204_191729.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 866
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…