- 11 Ocak 2014
- 1.520
- 1.637
- 248
- Konu Sahibi askim_0277
-
İnşallah cnm ya cuma belli olcak bakalım haber veririm tatlımGecmis olsun cnm. Insallah sonuclarin temiz gelir. Haberdar et cnm. Meram ediyrm seni.
Cnm aldım sonuçları rahimde polip varmış düşmüş bebek o yüzden tam bebeğin tutunacağı yerde dedi doktor biyopsiyle almış onu ama kökü kalmış olabilir dedi adetin 3 günü gitcem kontrol edicek kökü kaldıysa laparoskopi yapılcak 2 yıldır sebebsiz inferlite diye diye bize bir hal oldular ocakta aşılama yapılcaktı doktor diyo aşılama da tüpte tutmaz polip varken.Rabbim buldurdu çaresini çok sevindik.Her şerde bir hayır vardır demişler doğru arkadaşımGecmis olsun cnm. Insallah sonuclarin temiz gelir. Haberdar et cnm. Meram ediyrm seni.
Hem.gecmis olsun hem gozun aydin cnm. Allah bir daha yasatmasin.polip varken bebek tutunamaz cidden. Cok sukur sebep de care de bulunmus. Ben gibi yasamissin. Bebekler karnimda öluyr, bisi yok olur ilk gebeliklerde deniyrdu. Derken pihtilasma cikmisti bende de . Yoksa hala gebe kalip kalip dusuk yapaktim.Cnm aldım sonuçları rahimde polip varmış düşmüş bebek o yüzden tam bebeğin tutunacağı yerde dedi doktor biyopsiyle almış onu ama kökü kalmış olabilir dedi adetin 3 günü gitcem kontrol edicek kökü kaldıysa laparoskopi yapılcak 2 yıldır sebebsiz inferlite diye diye bize bir hal oldular ocakta aşılama yapılcaktı doktor diyo aşılama da tüpte tutmaz polip varken.Rabbim buldurdu çaresini çok sevindik.Her şerde bir hayır vardır demişler doğru arkadaşım
Merhaba ateş benim ilgi alanım demissiniz sonuclarimi yazsam yorumlarmisinizEvet cnm. Ikisini de esit goruyrm. Ates tam benim ilgi alanim. Keske tum ay olcumlerin olsaydi..cok.rahat yorum yapardim sana. Neyse bakalim insallah gelmistir minis.
Evet mi beğenmek :)Merhaba ateş benim ilgi alanım demissiniz sonuclarimi yazsam yorumlarmisiniz
Bebisten pek yazamiyrm. Gun gun yazin degerlerinizi. Bir de saat kacta nasil ölctugunuzu.Evet mi beğenmek :)
Allah bağışlasın bebeğini canım ben de 1 senedir deniyorum bu ay ilk kez sıcaklık olctum ama pek yorumlayamadim bir grafik oluşturdum sen biliyosAn yorum yapabilir misin?Bebisten pek yazamiyrm. Gun gun yazin degerlerinizi. Bir de saat kacta nasil ölctugunuzu.
Ekle.sen cnm..bakarim ben.Allah bağışlasın bebeğini canım ben de 1 senedir deniyorum bu ay ilk kez sıcaklık olctum ama pek yorumlayamadim bir grafik oluşturdum sen biliyosAn yorum yapabilir misin?
Bence 19.gun cnm.yan olunca bi daha yukledim sana zahmet canım yorum yaparmısın sence ne zaman yumurtladımEki Görüntüle 1394217 Eki Görüntüle 1394217
Ben de 16 diye düşünmüştüm tamam canım teşekkürlerBence 19.gun cnm.
Canımmm. Bi konuda takip etmiştim yazışmıştık hatta. Gebesin 6 haftalıkk çok sevindim inan. Maşşalahh rabbim kucağına almayı nasip etsingüncel
Amiiinnnn Allah razı olsun Çok saol canım benim tüp bebeğe gittik şükür ilk denemede hamile kaldım çok mutluyum çok tşk ederim darısı başına tatlımCanımmm. Bi konuda takip etmiştim yazışmıştık hatta. Gebesin 6 haftalıkk çok sevindim inan. Maşşalahh rabbim kucağına almayı nasip etsin)
Hamilenin duası kabul olur derler inşallah canım benim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAmiiinnnn Allah razı olsun Çok saol canım benim tüp bebeğe gittik şükür ilk denemede hamile kaldım çok mutluyum çok tşk ederim darısı başına tatlım
Tatlım inş darısı başına olur senin ve isteyen herkesinHamilenin duası kabul olur derler inşallah canım benim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Pko var miMerhaba bana da lutfen yardim edermisiniz. 7 gundur ovulasyon testi yapiyorum 3 gundur cizgilerden biri hafif silik cikiyo yumurtalama akintisi dedikleri sekilde akinti 1 aralikta gelmisti kafam cok karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?