İnşallah canım, Allah sağlık versin, iyice kendine gel, sonra da bebek gelsin inşallahBen de ağustosta kürtaj olmak zorunda kaldım..
Bekliyoruz ya günler geçmek bilmiyor resmen.
Inşallah bir an önce gelir miniklerimiz sağlıkla.
Önümüzdeki ay olur inşallah kuzumAdetime 3 kala test yaptım dayanamadımtertemiz negatif benim bu aydan pekte umudum kalmadı
Rabbim beklentilerimizi boşa çıkarmasın hepimizin gönlüne göre versin inşaallahÖnümüzdeki ay olur inşallah kuzumHiç üzülme
Canım daha dur bakalım henüz erken benim bi tanıdığım da istiyordu kendinden emin olduğu ay test yapmış negatif adeti geçince kaşıntısı çok olmuş o da mantar var diye doktora gitmiş tesadüfen keseyi görmüşler şok olmuştu bende 3 aydın ovulasyon ile deniyorum inşallah bat 9 Şubat geçerse test yaparım çünkü geçmeden yapınca insan üzülüyorAdetime 3 kala test yaptım dayanamadımtertemiz negatif benim bu aydan pekte umudum kalmadı
yaaa ne biliyim bian modum düştü tek çizgiyi görünceCanım daha dur bakalım henüz erken benim bi tanıdığım da istiyordu kendinden emin olduğu ay test yapmış negatif adeti geçince kaşıntısı çok olmuş o da mantar var diye doktora gitmiş tesadüfen keseyi görmüşler şok olmuştu bende 3 aydın ovulasyon ile deniyorum inşallah bat 9 Şubat geçerse test yaparım çünkü geçmeden yapınca insan üzülüyor
Canım daha dur bakalım henüz erken benim bi tanıdığım da istiyordu kendinden emin olduğu ay test yapmış negatif adeti geçince kaşıntısı çok olmuş o da mantar var diye doktora gitmiş tesadüfen keseyi görmüşler şok olmuştu bende 3 aydın ovulasyon ile deniyorum inşallah bat 9 Şubat geçerse test yaparım çünkü geçmeden yapınca insan üzülüyor
Bnada dua edermisiniz bide bsy soracam hem sogan suyu hemde ovulasyon testi yapsam bi sıkıntı olurmuyaaa inşallah canım, teşekkür ederim. çok istiyorum
Merhaba benimde bat 5 Şubat test yaptınız mı? Ben bir tane erken gebelik testi 2 tanede normal kaset test yaptım 3ü de negatif tek çizgi silik çizgi bile çıkmadımerhaba:) 4ay önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım. yeniden hamile kalmak istiyorum ve ovülasyon testi ile yumurtlama günümü takip ederek günleri değerlendirdik. bat 5şubat. merakla bekliyorum 10gün sonrasını :) bu ay olmazsa önümüzdeki ay denemeye devam edicem ve buraya sonucu yazıcam :)
bugün regl oldum malesefMerhaba benimde bat 5 Şubat test yaptınız mı? Ben bir tane erken gebelik testi 2 tanede normal kaset test yaptım 3ü de negatif tek çizgi silik çizgi bile çıkmadıyarın çatlamadan sonra ki 14. Günüm umudum kalmadı kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum.
Bende çok takmış durumdayım aynı ay gebelik planladığım 2 arkadaşım gebe şuan biri 4 haftalık diğeri ise 5 hemde ilk denemede olmuş. Bilmiyorum çok üzülüyorum sürekli ağlamak istiyorum eşim görmeden gizli gizli ağlıyorum. Umarım Mart'ta olur her şey gönlümüze görebugün regl oldum malesefbu kadar zorlamamaya rahat olmaya karar verdim artık. zorlayınca olmuyo galiba
evet evet bu kadar takmamak gerek. benim eşim resmen uzaklaştı bu kadar taktığım için. artık bu siteye de girmemeye ve böyle zorlamamaya karar verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun...Bende çok takmış durumdayım aynı ay gebelik planladığım 2 arkadaşım gebe şuan biri 4 haftalık diğeri ise 5 hemde ilk denemede olmuş. Bilmiyorum çok üzülüyorum sürekli ağlamak istiyorum eşim görmeden gizli gizli ağlıyorum. Umarım Mart'ta olur her şey gönlümüze göre
Amin hepimizin hakkında hayırlısıevet evet bu kadar takmamak gerek. benim eşim resmen uzaklaştı bu kadar taktığım için. artık bu siteye de girmemeye ve böyle zorlamamaya karar verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?