- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
canım yapmadım biraz önce ovülasyon testi yaptım silik çıktı sanırım yeni yumurtlama olms bakalmOvulasyonun koyu canım.ne yaptın gebelk testı yaptn mı
Sılıklestyse aynen yumrtlmşsn pekı önceden pik e denk glmdnmıydıcanım yapmadım biraz önce ovülasyon testi yaptım silik çıktı sanırım yeni yumurtlama olms bakalm
yapmamıstm canm o yüzden.Sılıklestyse aynen yumrtlmşsn pekı önceden pik e denk glmdnmıydı
Sabah idrarla gebelik testi yap cnmMerhaba arkadaşlar, adet döngüsü içinde 14 ovulasyon testi ile pozitif yakaladım ve değerlendirdik bikaç günü. Aradan 10 gün geçti ve elimde kalan son ovulasyon testini denemek istedim.yine pozitif çıktı t çizgisi koyu.regl günüme de var bir hafta kadar. Tekrar mı yumurtluyorum acaba. Daha önce buna benzer durum yaşayan varmı
Sabah idrarla gebelik testi yap cnm
Evet ben de o ihtimal gerçek olmuştu umarım sendede oluröyle bir ihtimal olabilir mi gerçekten
Hiç pozitifliği yok malesefMerhaba kızlar Reglime 3 gün var Ovulasyon testi böyle çıktı sizce Hamilemeiyim
Böyle çıkması normal gebelik oldu mu iki çizgi de koyu olur yine de adet günü geçerse test yapınMerhaba kızlar Reglime 3 gün var Ovulasyon testi böyle çıktı sizce Hamilemeiyim
Çok teşekkür ederim daha 3 gün var normadede bu laboquick markada ben hiç çift çizgi görmemiştim yumurtlama hariç o yüzden bir sorayım dedimBöyle çıkması normal gebelik oldu mu iki çizgi de koyu olur yine de adet günü geçerse test yapın
Saatlere dikkat edin mesela gündüz 12.00 ve 16.00 arasında aksam 20.00 ve 22.00 arasinda yapın illa idrara sıkışık olmasi gerekmiyor en az 1 saat önceden sıvıyı kestim ben bu şekilde yaptim tedbir amaçlı hem aksam hem gündüz yapmıştım testleri ve gündüz negatifken aksam yaptığım testte pozitif görüp hemen o gece değerlendirdim su an bati bekliyorum bakalımMerhabalar, bu ovulasyon testini idrara sıkışık mi yapmak gerekiyor o kismi anlamadim benlaboquick kullaniyorum. 2 saat oncesinde sivi alimini kestim, ama ozellikle şıkışık olmayayım diye arada tuvalate de gittim. Neredeyse regl olacagim artik ve testim daha hic koyu cikmadi. Yanlis mi yapmisim hep?
Bu test surekli silik cikiyor bende bozukmu acaba testler yoksa benim yumurtalarimmi bozuk , hoş onda suphe yok bozuklarda neyseMerhaba siteye simdi uye oldum sirf bu konu icin ben dun ovulasyon testi yaptim gorseldeki gibiydi 12 yıllık evliyim hic gebe kalmadim sizce ben yumurtladimmi bugunkinde cok silikti testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?