- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
istersen git bi emin ol oranını görürsün. garanti olsun.1 nisan canm bazen 3 gun fnda gecikebiliyor
İs yerinden izin alabilirsem gidicem canm bakalmistersen git bi emin ol oranını görürsün. garanti olsun.
hastane uzak mıİs yerinden izin alabilirsem gidicem canm bakalm
15 dk canm dolmuslahastane uzak mı
yarın çalısacakmısın canım.15 dk canm dolmusla
Maalesef canm ya çalısmasam bile yarnhafta sonu aciller de gebelik testi yapmak istemiyoryarın çalısacakmısın canım.
yarın özel hastaneler saat 1 e kadar calısıyor canım ondan.Maalesef canm ya çalısmasam bile yarnhafta sonu aciller de gebelik testi yapmak istemiyor
Canim merhaba cok geçmiş üstünden yazismalarin ama ben yeni gördüm. Benim de adetime 4 gun var ovu testim aynen böyle cıktı. Senin sonucunu merak ettim. Görürsen ve cvp yazarsan cok sevinirmKizlar gunaydin sabah ovu testi yaptm gebelik tespEki Görüntüle 2251333 iti icin bu sekilde cikti yunurtlama 19 martta oldu 1 nisanda adet olmam gerekiyor yorumlar misiniz
Bu arada dun aksam gebelik testi yaptim cok cok silik cikti zor gorunuyodu ama ilk idrarimla yapmadm
Aslan pençesini soğan kürü bitince mi yaptınız acabaEvet 223 cikmisti 613 cikti devlette sali gunune randevu aldim pazar gunune kan versem mi ama 4 tup vermis olucam bide bugun saglik ocagina diger degerlerim icinde verdim kan kalmayacak ciddenAllah size de nasip eder insallah yani ben 1 yildir deniyorum aratti yani insanlarin baskilarindan cok bunalmistim. Bitkilerin gucune inaniyorum sogan kuru ve aslan pencesi ise yaradigini dusunuyorum.
Evet 10 gun sogan kuru 10 gun aslanpencesi yapmıştım. Ovulasyona kadar sogan kuru ovulasyondan sonra aslanpencesi yaniAslan pençesini soğan kürü bitince mi yaptınız acaba
Eger ovulasyonun varsa tekrar yap canım .sıvı alımına dıkkat edıomusun?Benım yaptgım ovular tam net cıkmıstı baya koyuyduKızlar merhaba. Adetime 7 gün kala ve 4 gün kala ovu testi yaptım ve görseldeki gibi çıktı. Adet dönemindeki belirtileri yaşıyorum. Bir de 2 ay önce stresten yumurtam çatlamamıştı. Yumurtlama tembelliğimi yoksa gebe miyim? Bu testi yarım saat önce yaptım bu arada. 7 gün kala yaptığım test bundan biraz daha silikti. Yarın gebelik testi yapsam mı diyorum ama eşim adetinin gecikmesini bekle emin olalım diyor. Benim gibi bişey yaşayan var mı?
lh testimi buKızlar merhaba. Adetime 7 gün kala ve 4 gün kala ovu testi yaptım ve görseldeki gibi çıktı. Adet dönemindeki belirtileri yaşıyorum. Bir de 2 ay önce stresten yumurtam çatlamamıştı. Yumurtlama tembelliğimi yoksa gebe miyim? Bu testi yarım saat önce yaptım bu arada. 7 gün kala yaptığım test bundan biraz daha silikti. Yarın gebelik testi yapsam mı diyorum ama eşim adetinin gecikmesini bekle emin olalım diyor. Benim gibi bişey yaşayan var mı?
Eger ovulasyonun varsa tekrar yap canım .sıvı alımına dıkkat edıomusun?Benım yaptgım ovular tam net cıkmıstı baya koyuydu
lh testimi bu
Evet canım bende denedım hamıleyken baya koyuydu 4 gun faln yaptım hiç silikleşmedi.keşke sıvı alımına dıkkat edıp yapsaydın şimdi yaptın mı tekrar test yaptysan bı at bakim testinimerhaba,
aslında etmiyorum aklımda böyle bir şey yapmak yoktu. evde kalanlar vardı. geçen kız arkadaşlarım konuşmuşlardı. bitanesi hamile o denemiş kopkoyu çıkıyor. hani doğru mu yalan mı diye denemişler. benim adetime şu an 3 gün var adet belirtilerim de var ama öyle aklıma düştü akşam 10 falandı yaptığımda. çay vs içmiştim.
şimdi yanıma bi test aldım işyerinde yaparım diye. sabah az su içtim şimdi bi bardak çay içtim.
7 gün varken adetime yapmıştım daha silikti. bu ona göre daha koyu.
Evet canım bende denedım hamıleyken baya koyuydu 4 gun faln yaptım hiç silikleşmedi.keşke sıvı alımına dıkkat edıp yapsaydın şimdi yaptın mı tekrar test yaptysan bı at bakim testini
Evet canım bende denedım hamıleyken baya koyuydu 4 gun faln yaptım hiç silikleşmedi.keşke sıvı alımına dıkkat edıp yapsaydın şimdi yaptın mı tekrar test yaptysan bı at bakim testini
Kaç dkka sonraki hali buYaptım şu an. Dünki testten daha silik çıktı anlamadım valla :/
Kaç dkka sonraki hali bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?