Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile gebelik tespit edilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım sabah ilk ıdrarla yapmamalısın sen bılıosundur dıe bısey soyleöedım .sıvıyıda 2 yada 3 saat kesecwksın oyle yapacaksın testının daglmasının sbbı sıvı almandr buyuk ıhtımal .ama bana sorarsan negatıf inşallah yanılırım gebelk testınde pzıtıfı gorrsun canım

canım gebelik testi yaptım ama negatif çıktı malesef.

Eger gebelik varsa ovulasyon testi adete yakin pozitif cikiyor

Günaydın arkadaslar ben en son 28 temmuzda adet olmam lazımdı. bugun ayın 1 i ama olmadım daha cumartesi günü test yaptım ama ovülasyon testi bu şekilde cıktı yeni yumurtlama olabilir bugunde yapıcam akşam tekrardan. onu da yollarım.

Gecen ay benım testte aynı sizinki gibiydi adet günüm de, kimyasala çevir mişti,hamilelik testi yapın bence

Kan testi artıp düşmesine göre kimyasal olur,herkeste olack diye birşey yok canım, senin çizgiler koyu gibi olunca hamilelik olabilir,yanıltıcıda olabilir,hamilelik testi yaparsan kesinleşebilir
anladım canm ben yarın öğlen tekrar ovülasyon testi yapayım bakalım koyuluk çizgisi ne cıkacak duruma göre test yaparım.

anladım canm ben yarın öğlen tekrar ovülasyon testi yapayım bakalım koyuluk çizgisi ne cıkacak duruma göre test yaparım.
Sen bilirsin tabikide,ovulasyon koyu çıkar yanıltır,insan bir umut arıyor o yüzden dedim ovulasyonla bakmak yerıne hamılelık testı daha net anlatır durumu,inşallah gönlüne göre olur

Sen bilirsin tabikide,ovulasyon koyu çıkar yanıltır,insan bir umut arıyor o yüzden dedim ovulasyonla bakmak yerıne hamılelık testı daha net anlatır durumu,inşallah gönlüne göre olur
:) bakalım kısmet canm ovü testi cok var evde eğer koyu cıkarsa bide gebelik testi patlatırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…