- 25 Şubat 2016
- 7.745
- 12.912
- 248
- 31
Evet canım sabah ilk ıdrarla yapmamalısın sen bılıosundur dıe bısey soyleöedım .sıvıyıda 2 yada 3 saat kesecwksın oyle yapacaksın testının daglmasının sbbı sıvı almandr buyuk ıhtımal .ama bana sorarsan negatıf inşallah yanılırım gebelk testınde pzıtıfı gorrsun canımvalla 2 dk falandır. 15 dk sonra bakmıştım dağılmıştı. bir de genelde sabah değil akşam bakılması gerekiyormuş arkadaşım öyle söyledi. bir de sıvı kullanmamak gerekiyormuş fazla. yani sudan dolayı çıkılan olmaması gerekiyormuş. gebelik testi alıcam akşam inş.
Evet canım sabah ilk ıdrarla yapmamalısın sen bılıosundur dıe bısey soyleöedım .sıvıyıda 2 yada 3 saat kesecwksın oyle yapacaksın testının daglmasının sbbı sıvı almandr buyuk ıhtımal .ama bana sorarsan negatıf inşallah yanılırım gebelk testınde pzıtıfı gorrsun canım
Hayrlısı olsun canım skma canını Rabbım saglıklısındam nasıp etsın ınsallahcanım gebelik testi yaptım ama negatif çıktı malesef.
Gecen ay benım testte aynı sizinki gibiydi adet günüm de, kimyasala çevir mişti,hamilelik testi yapın benceGünaydın arkadaslar ben en son 28 temmuzda adet olmam lazımdı. bugun ayın 1 i ama olmadım daha cumartesi günü test yaptım ama ovülasyon testi bu şekilde cıktı yeni yumurtlama olabilir bugunde yapıcam akşam tekrardan. onu da yollarım.Eki Görüntüle 2283781
peki kimyasala çevirdiğini nasıl anlarmGecen ay benım testte aynı sizinki gibiydi adet günüm de, kimyasala çevir mişti,hamilelik testi yapın bence
Kan testi artıp düşmesine göre kimyasal olur,herkeste olack diye birşey yok canım, senin çizgiler koyu gibi olunca hamilelik olabilir,yanıltıcıda olabilir,hamilelik testi yaparsan kesinleşebilirpeki kimyasala çevirdiğini nasıl anlarm
anladım canm ben yarın öğlen tekrar ovülasyon testi yapayım bakalım koyuluk çizgisi ne cıkacak duruma göre test yaparım.Kan testi artıp düşmesine göre kimyasal olur,herkeste olack diye birşey yok canım, senin çizgiler koyu gibi olunca hamilelik olabilir,yanıltıcıda olabilir,hamilelik testi yaparsan kesinleşebilir
Sen bilirsin tabikide,ovulasyon koyu çıkar yanıltır,insan bir umut arıyor o yüzden dedim ovulasyonla bakmak yerıne hamılelık testı daha net anlatır durumu,inşallah gönlüne göre oluranladım canm ben yarın öğlen tekrar ovülasyon testi yapayım bakalım koyuluk çizgisi ne cıkacak duruma göre test yaparım.
:) bakalım kısmet canm ovü testi cok var evde eğer koyu cıkarsa bide gebelik testi patlatırım :)Sen bilirsin tabikide,ovulasyon koyu çıkar yanıltır,insan bir umut arıyor o yüzden dedim ovulasyonla bakmak yerıne hamılelık testı daha net anlatır durumu,inşallah gönlüne göre olur
Hadi bakalım Allahım sevindirsin seni:) bakalım kısmet canm ovü testi cok var evde eğer koyu cıkarsa bide gebelik testi patlatırım :)
inşallah :) ama göğüs ağrısı normal mi peki hem şiş hem ağrıyor sertlerHadi bakalım Allahım sevindirsin seni
Göğüs ağrısı kasık ağrısı kasıklarda çekme hem hamilelik hem adet belirtisi olabiliyorinşallah :) ama göğüs ağrısı normal mi peki hem şiş hem ağrıyor sertler
anladım canmGöğüs ağrısı kasık ağrısı kasıklarda çekme hem hamilelik hem adet belirtisi olabiliyor
merhaba canm benim ovü testime bakarmısın adetime 1 gün kala yaptım.Evet edilir tecrübeyle sabit hem de 4 kez
Bakayim canim yuklemismiydinmerhaba canm benim ovü testime bakarmısın adetime 1 gün kala yaptım.
evet canım istesen tekrar yükleyeym. altta bak canmBakayim canim yuklemismiydin
Ovulasyonun koyu canım.ne yaptın gebelk testı yaptn mıevet canım istesen tekrar yükleyeym. altta bak canmEki Görüntüle 2283939
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?