- 25 Şubat 2024
- 19
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi nonpriella
-
Bakalım yarın vermeyi dusunuyorum zaten yoksa yuksek cıkmayacaktır yumurtlama gunum ve iliski tarihimizden epey bi sure gecti. Tesekkur ederim yorumunuz icinolabileeer. ya da tekrar yumurtluyorsunuz. bence testi 2-3 gün daha yapın koyuluk devam ederse kan verirsiniz.
Merhaba kızlar. Adetime 2 gün falan kaldı, birkaç gün önce ovülasyon testi yapmıştım (görselde üstteki test) ikinci çizgi silikti. Bugün tekrar yaptım ve inanılmaz koyulaşmış. Bugün sol kasığımda adet sancısından farklı bir ağrım vardı ve göğüslerim şişti. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi? Yarın kan vermeyi düşünüyorum ama size de sormak istedim.
Gönül ilk ihtimalden yana2 ihtimal var :) ovülasyon testiyle pozitifi yakaladın yada tekrar yumurtluyorsun
Yarın kan verdikten sonra tekrar deneyeceğim, silikleşirse zaten ona göre netleşirregle yakın hormonlar yükseliyor bu sebepli pik gibi çıkabiliyor sonra silikleşince regl olmuştum ben, tabi gebeyseniz sürekli koyu seyredecektir
Rica ederim <3 umarım gönlünüzdeki gibi olur :)Yarın kan verdikten sonra tekrar deneyeceğim, silikleşirse zaten ona göre netleşirteşekkür ederim
Umarım hepimiz icin oyle olur insaallahRica ederim <3 umarım gönlünüzdeki gibi olur :)
Verdinizmi kanUmarım hepimiz icin oyle olur insaallah
Sabah uyanamadım maalesef aksam test yaptıgımda da siliklesmisti, regl sebebiyle pik cıktı diye dusunuyorum, henuz olmadım fakat ondan dolayı tahminimceVerdinizmi kan
Bence var gibi sanki yarın tekrar bu test daha yapin ovulasuon testinizi atabilirmisinizKızlar merhaba ben de adetime 4 gün kala ovülasyon testi yaptım ve iki çizgi de koyu çıktı. Sonrasın da 2 gebelik testi yaptım. Göğüslerimde hassasiyet var. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor. Sizce gebelik var mı ? Fotoğrafları ekliyorum
İnşallah vardır çok istiyoruzBence var gibi sanki yarın tekrar bu test daha yapin ovulasuon testinizi atabilirmisiniz
Evet ovulasyonla öğrenenler var daha önce silikmi çıkıyordu adete 4 gün.kalami.koyulastiİnşallah vardır çok istiyoruzovülasyon testim de bu şekilde çıktı. Böyle öğrenenler varmış sanırım görünce umutlandım
Silik çizgi görünüyor gibi kan verin istersenizKızlar merhaba ben de adetime 4 gün kala ovülasyon testi yaptım ve iki çizgi de koyu çıktı. Sonrasın da 2 gebelik testi yaptım. Göğüslerimde hassasiyet var. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor. Sizce gebelik var mı ? Fotoğrafları ekliyorum
Dort gun kala koyulastıEvet ovulasyonla öğrenenler var daha önce silikmi çıkıyordu adete 4 gün.kalami.koyulasti
Evet 4 gün kala koyulaştı öncesinde bu kadar koyu çıkmıyorduEvet ovulasyonla öğrenenler var daha önce silikmi çıkıyordu adete 4 gün.kalami.koyulasti
Kan vermek için biraz kararsızım gecikmesini bekleyeceğim sanırımSilik çizgi görünüyor gibi kan verin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?