- Konu Sahibi nonpriella
-
Erken gebelik testi yapabilirsiniz varsa zaten belli olacaktır onda daSelam.Benim adetime 3 gun var.Ama bugün ovülasyon testi yaptım böyle oldu.Gebelik olabilirmi?
Yaptım test hcgErken gebelik testi yapabilirsiniz varsa zaten belli olacaktır onda dainşallah hamilesinizdir.
Kaç dk da çıktı . Fotoyu geç mi çektiniz gri gibi olmuş çizgi .Yaptım test hcgGebelikmi?
EvetKaç dk da çıktı . Fotoyu geç mi çektiniz gri gibi olmuş çizgi .
Hemen ilk 10 dk da göründüyse hayırlı olsun hamilesiniz bence
EvetÇok teşekkürler,darısı tüm hamile olmak isteyenlere
Hamilesiniz benceYaptım test hcgGebelikmi?
Çok teşekkürlerHamilesiniz bencetebrik ederim kesin sonuç için birkaç gün sonra kan vermeniz iyi olur
Çok teşekkürlerEn kısa zamanda kan vermeye gidicem
Gebe misiniz acabaLütfen birileri bana cevap versin heyecandan öleceğim dayanamadım innovitanın hcg testini de yaptım adetime 3 gün var daha ama silik çizgi var gibi ne dersiniz
Beklemedeyim adet olmadım ama ovulasyon hala pik gösteriyor gebelik testi yapmadımGebe misiniz acaba
Ben dün gece yaptım hamileyim büyük ihtimal ay sende yapBeklemedeyim adet olmadım ama ovulasyon hala pik gösteriyor gebelik testi yapmadım
Ay çok sevindim hayırlı olsun darısı başıma jnsallah sizinde ovülasyon sürekli pikmi gösteriyorduBen dün gece yaptım hamileyim büyük ihtimal ay sende yap2.5 yıldır ilk kez yaa
Evet canım 6 gün piktiAy çok sevindim hayırlı olsun darısı başıma jnsallah sizinde ovülasyon sürekli pikmi gösteriyordu
Tebrik ederim cnm ne gibi belirtilerin vardı paylasırmisin bana umut oldun sabah ilk iş test yapacagim bendeEvet canım 6 gün pikti
Sadece akıntım var canım başka yok belirti bakalım kan vermedim bende daha inşallah vardır gebelikTebrik ederim cnm ne gibi belirtilerin vardı paylasırmisin bana umut oldun sabah ilk iş test yapacagim bende
Bana umut oldun canım bende bu sabah yaptım test bakarmısınSadece akıntım var canım başka yok belirti bakalım kan vermedim bende daha inşallah vardır gebelik
Ay hamilesiin deliii ah nasıl sevindimBana umut oldun canım bende bu sabah yaptım test bakarmısın
Gerçekten mi ben inanamıyorumAy hamilesiin deliii ah nasıl sevindimTebrik ederim canım benim net mi net hamilesin benimde böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?