Canım bende adet olamıyordum aylardır kendim denememe ramen hamile kalamadım sonra ovulasyon testini ilk kullanısımda tuttu yumurtlamamı yakaladmKizlar ben pkoluyum ama adetlerim düzenli amh 3.68 FSH 5 lh ise 13 klomen kullandım 2 aydır daha sonuç alamadım ovulasyon testiyle hamile kalanlar varmı aranizdaa??
Gerçekten mi ya bende şu Instagram'da birgebeningunlugu diye bı sayfa var genelde hamile kalmışlar ordan aldıkları ovulasyon testiyle alsammi diye düşünüyorum sende bı sıkıntı varmiydi canımCanım bende adet olamıyordum aylardır kendim denememe ramen hamile kalamadım sonra ovulasyon testini ilk kullanısımda tuttu yumurtlamamı yakaladm
Ben netten kaset testlerden almıstım 35 li onlarda yakaladım sıkıntı olarak adet olamıyordum son adetim 1 şubat ymurtam 16 martta gelişti çatladıyani takvimlere göre benim bebiş 2 aylık ama gel gelelim normalde 3 haftalıkA
Gerçekten mi ya bende şu Instagram'da birgebeningunlugu diye bı sayfa var genelde hamile kalmışlar ordan aldıkları ovulasyon testiyle alsammi diye düşünüyorum sende bı sıkıntı varmiydi canım
Ya canım benim Allah hayirlisyla kucağına almayı nasip etsinBen netten kaset testlerden almıstım 35 li onlarda yakaladım sıkıntı olarak adet olamıyordum son adetim 1 şubat ymurtam 16 martta gelişti çatladıyani takvimlere göre benim bebiş 2 aylık ama gel gelelim normalde 3 haftalık
Amin canım isteyen herkes için dua ediyorumYa canım benim Allah hayirlisyla kucağına almayı nasip etsin ❤bana da dua et olurmu ne kadar dur bebiş deniyosunuz
Amin ya bende çok istiyorum yaklaşık 1 buçuk senedir pko engelliyor galiba bilmiyorumAmin canım isteyen herkes için dua ediyorum10 aydır istiyorduk allahm nasip etti
Banada pko oldugumu söylediler ama bence önemli olan yumurtlamayı yakalamakAmin ya bende çok istiyorum yaklaşık 1 buçuk senedir pko engelliyor galiba bilmiyorum
Merhaba Canm Adetlerin düzenliyse Yumurtuluyosundur buyuk ihtimal Sen dene Ov testi İnşAllah İşe yarar bendede Pco var 1senedi olmuyo bu ay ilk defa Aldm ovu testi yaptm Ve bu gün pik te testim İnşAllah Allah Her kesin Kücağını boş brakmasn Neler neler denemedik ))Amin ya bende çok istiyorum yaklaşık 1 buçuk senedir pko engelliyor galiba bilmiyorum
Canım Hayırlısıyla Kucağına alBen netten kaset testlerden almıstım 35 li onlarda yakaladım sıkıntı olarak adet olamıyordum son adetim 1 şubat ymurtam 16 martta gelişti çatladıyani takvimlere göre benim bebiş 2 aylık ama gel gelelim normalde 3 haftalık
İlk ayımdı hiç ümidim yoktu ama 1 ay denedim ovulasyon testini yumurtlamayı gördüm 1 gün öncesini ve sonrasını değerlendirdim tuttu allahıma şükürCanım Hayırlısıyla Kucağına alBizim İçinde Dua et Lerin duası Kabul olurmuşş Kaçıncı denemede oldu canm Ovu testiyle Ne zaman değerlendirdin pik oluncamı yarınımı
Şükür Canım Hayırlı evlat Olsun İnşEAllahİlk ayımdı hiç ümidim yoktu ama 1 ay denedim ovulasyon testini yumurtlamayı gördüm 1 gün öncesini ve sonrasını değerlendirdim tuttu allahıma şükür
İstediğini sorabilirsin evet o gün 2 tane test yaptım ondan sonraki günlerde bi kaç kere yaptımŞükür Canım Hayırlı evlat Olsun İnşEAllahBenimde Bu gün Pik bakalım değerlendiricez 3gün Hayırlısıyla ALLAH DUALARIMIZI DUYAR KUÇAĞIMIZI BOŞ BRAKMAZ canım bişey daha sorayım k.bakma çok soru sordum Pik olduğu gun iki tane test yaptınmı
İstediğini sorabilirsin evet o gün 2 tane test yaptım ondan sonraki günlerde bi kaç kere yaptım
Var canım bak atıyorumTeşekkür ederim canm bende 1saate yapıcam Catlamıştır inş
senin testin resimleri varmı
bunnar benim 3günlük en sonuncu sabah yaptımm şimdide sana akşam kini atıcam az önce yaptm solması gerekiyoken hala koyuVar canım bak atıyorum
Evet baya koyulmuş benim pik olduugu gün testimde önce t cizgisi belirdi sonra c çizgisi belirdi bilgin olsun diye söylyorm sende ona dikkat etbunnar benim 3günlük en sonuncu sabah yaptımm şimdide sana akşam kini atıcam az önce yaptm solması gerekiyoken hala koyu
evet canm ilk t beliriyo gibi sonra c ama şu an c bile çok açık duruyoo Yarına felan catlar Zaten kasıklarımda sancı varEvet baya koyulmuş benim pik olduugu gün testimde önce t cizgisi belirdi sonra c çizgisi belirdi bilgin olsun diye söylyorm sende ona dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?