Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

İnşAllah Bebişdir Bende öyle şeyler yok canm 😣Sadece kasık sancısı Bazenn Karnımda acıkmışım gibi sesler gelir ama tok olduöum halde bu gün hic bişeyim yokkk Sadece Kask ağrısı
Cnm naptin
İnşAllah Bebişdir Bende öyle şeyler yok canm 😣Sadece kasık sancısı Bazenn Karnımda acıkmışım gibi sesler gelir ama tok olduöum halde bu gün hic bişeyim yokkk Sadece Kask ağrısı
Cnm naptin
Üzülme canım bir dahaki ay inşallah 🤲ben daha yapmadim
Naptin cnm test yaptinmj

Merhaba kizlar ben 5 yillik evliyim bende cocuk sahibi olmak istiyenlerdenim iki defa catlatma ignesi iki defa asilama yaptim negatif cikti gecen ay ovulasyon testi yaptim instagramdan bir gebenin gunlugu sitesinden bu ay malesef tutmadi insllh gelecek ay rabbim isteyen herkese nasip etsin insllh bu hayirli gunlerin hatrina yuzumuzu guldurur

Merhaba kizlar ben 5 yillik evliyim bende cocuk sahibi olmak istiyenlerdenim iki defa catlatma ignesi iki defa asilama yaptim negatif cikti gecen ay ovulasyon testi yaptim instagramdan bir gebenin gunlugu sitesinden bu ay malesef tutmadi insllh gelecek ay rabbim isteyen herkese nasip etsin insllh bu hayirli gunlerin hatrina yuzumuzu guldurur
Evet o sayfadan alan çok var ama ben başka siteden almıştım senin kaçıncı gün yumurtladin cnm kaçıncı gün catladi bana 7 sene oldu hala bebek yok rabbim nasip etsin inşallah herkese dua ediyorum bende kaçıncı gün test yapmistin adetlerin gectimiydi

Canim evet o siteden alip da hamile olan cok var surekli gebe haberkeri paylasiyor ve sadece test alanlarda degil rahim tersligi olanlar icinde pozisyonlar veriyor ve onunlada hamile kalan cok oluyo canim kendime gelincede adetimin bitti temizledim ertesi gun basladim teste adetten 9 gun sonra yumurtlamayi gordum o gun degerlendirdim ertesi gun test yaptim catlamamisti 10.gun tekrar degerlendirdim ondan sonraki gun catlamisti bir gebenun gunlugune fotosunu cekip attim sagolsun cvp veriyor hep catlamis dedi ama daha nasip degilmis ne yapalim hayirlisi

Evet o sayfadan alan çok var ama ben başka siteden almıştım senin kaçıncı gün yumurtladin cnm kaçıncı gün catladi bana 7 sene oldu hala bebek yok rabbim nasip etsin inşallah herkese dua ediyorum bende kaçıncı gün test yapmistin adetlerin gectimiydi
Adetlerim cok düzensiz hep erken oluyorum malesef bu seferde 4 gun yine erken oldum

Bende öyle canım adetim klomen kullanınca düzelmişti şimdi yine gecikti test yaptım silik çıktı sonra bida yaptım negatif çıktı

Benim bu ay adet olamadım kızlar hemde kan testi yaptırdım çıkmadı şimdi adet söktürücü içiyorum olursam ovulasyona baslicam inşallah benimde ilk denemede tutar

Back
X