- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Teşekkür ederim bende loboquick kullanıyorum da merak ettimLoboquick ve innovita ikise güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bende loboquick kullanıyorum da merak ettimLoboquick ve innovita ikise güzel
Adet olana kadar her gün test yapmanı öneririmTeşekkür ederim bende loboquick kullanıyorum da merak ettim
Canım benim düşüncem henüz pik olmamış dikkat et pik oldugu zaman önce t çizgisi belircek beni bu kadar koyuluk yanıltmıştı bu koyuluğu gördükten sonra ovulasyon testini bırakmıştım sen bugünü mutlaka değerlendir ama ovulasyon testini yapmayı bırakma..
Yumurtlama ve çatışmayı gördükten sonrada test yapmaya devam edeyim miAdet olana kadar her gün test yapmanı öneririm
1 gün içinde bu kadar test yapmayın 11.45 te pik var gibi gözüküyor ama diğerlerinde yok, kafanız karisir. Bugünü değerlendirin ama yarın da test yapın, gönlünüze göre olsuuunYorumlayabilirmisiniz
Gerçekten yumurtlama olduysa 2 gün daha yapıp bırakabilirsinYumurtlama ve çatışmayı gördükten sonrada test yapmaya devam edeyim mi
TeşekkürlerGerçekten yumurtlama olduysa 2 gün daha yapıp bırakabilirsin
ErkekCanım benim düşüncem henüz pik olmamış dikkat et pik oldugu zaman önce t çizgisi belircek beni bu kadar koyuluk yanıltmıştı bu koyuluğu gördükten sonra ovulasyon testini bırakmıştım sen bugünü mutlaka değerlendir ama ovulasyon testini yapmayı bırakma..
1 gün içinde bu kadar test yapmayın 11.45 te pik var gibi gözüküyor ama diğerlerinde yok, kafanız karisir. Bugünü değerlendirin ama yarın da test yapın, gönlünüze göre olsuuun![]()
Canım bişey sorcam 46 gün oldu ve ben hala pik olmadım sen böyle mi olmuştun ve her ay mı 45.gün yumurtlama günündü? Morelim çok bozuk sürekli test yapıyorum herşey negatif çıkıyorAdet olana kadar her gün test yapmanı öneririm
Canım her ay böyle olmuyordu bazen 45 günde adet oluyordun bazen 56 oluyorduCanım bişey sorcam 46 gün oldu ve ben hala pik olmadım sen böyle mi olmuştun ve her ay mı 45.gün yumurtlama günündü? Morelim çok bozuk sürekli test yapıyorum herşey negatif çıkıyor![]()
Canım peki kendi hesap ettiğin yumurtlama günün ile ovulasyon testindeki birbirini tuttu mu. Test kullanmadan önce nasıl hesapliyordun yumurtlama gününüCanım bende adet olamıyordum aylardır kendim denememe ramen hamile kalamadım sonra ovulasyon testini ilk kullanısımda tuttu yumurtlamamı yakaladm
Programla hesaplıyordum birde nette hesaplama takvimi var yazıyordum 39 günde bir adet diye ama kesinlikle uymuyor ben yumurtlamamı adetimden tam 44 gün sonra yakaladım anladım ki her ay gerçekten yumurtlamam olmıyorşubatta yumurtlamam olmadı marttta oldu kesinlikle kendi heaabımız tutmyor en iyisi ovulasyon testiCanım peki kendi hesap ettiğin yumurtlama günün ile ovulasyon testindeki birbirini tuttu mu. Test kullanmadan önce nasıl hesapliyordun yumurtlama gününü
Bende ilk kez bu ay başladım takvimler yaniltabiliyor galiba çünkü adet gününün hemen sonrası yumurtlayanlar varmışProgramla hesaplıyordum birde nette hesaplama takvimi var yazıyordum 39 günde bir adet diye ama kesinlikle uymuyor ben yumurtlamamı adetimden tam 44 gün sonra yakaladım anladım ki her ay gerçekten yumurtlamam olmıyorşubatta yumurtlamam olmadı marttta oldu kesinlikle kendi heaabımız tutmyor en iyisi ovulasyon testi
Olabiliyor canım zaten testi yaparken farklılığı anlıyor insan bende sanıyordum 17 gün snra yumurtlama oluyor vs. 17 nerde 44 gün neredeBende ilk kez bu ay başladım takvimler yaniltabiliyor galiba çünkü adet gününün hemen sonrası yumurtlayanlar varmış
Ayyy ne kadar ilginç bu durumlarOlabiliyor canım zaten testi yaparken farklılığı anlıyor insan bende sanıyordum 17 gün snra yumurtlama oluyor vs. 17 nerde 44 gün nerede9 ay ona göre yaptım 1 günü bile tutmamıs 1 ay ovulasyon testi yaptım 10. Ayda hamile kaldm ilk aydan
İns canım bu mutluluk cok güzel ama benim gibi rahatsızlıklarla dolu bir hamile geçirmezsin insAyyy ne kadar ilginç bu durumlarbende hep 12-24. Gün diye hesap ettim bu ay net olarak gorucem inşallah yumurtlama gunumü ilnsallaj bende ilk audan güzel haberler alırım
Çok mu zor geçti hamileliğin canimİns canım bu mutluluk cok güzel ama benim gibi rahatsızlıklarla dolu bir hamile geçirmezsin ins
Evet hala zor geçiyor mide yanması kusma kazınma dua et olur mu geçsinÇok mu zor geçti hamileliğin canim