inşallah hayırlısıylaİnşallah çok teşekkür ederim sizede nasip olsun bu ay
Canım merhaba ovulasyon testi yaparken en az 2 saat önceden sıvı alımı kesilmesi gerektiğini biliyorum fakat idrarı kaç saat tutmamız gerekiyorBen kaldım canımmm ne sorduğunu anlamadım ama
Merhaba ilişkiden kaç gün sonra akıntınız başladı acabaİlk denemede kaldım ben bebek olsun dedik ovulasyon testlerşni duymuştum deneyim dedim rastgele ilişki olmasın oda oldu çok şükür
1 hafta sonra sonra hiç kesilmedi halaMerhaba ilişkiden kaç gün sonra akıntınız başladı acaba
Merhaba ilişkiden kaç gün sonra akıntınız ğİlk denemede kaldım ben bebek olsun dedik ovulasyon testlerşni duymuştum deneyim dedim rastgele ilişki olmasın oda oldu çok şükür
1 hafta sonra sonra hiç kesilmed
Şuan benimde akıntım var beyaz böyleMerhaba ilişkiden kaç gün sonra akıntınız ğ
Ne kadar geçti ilişkidenŞuan benimde akıntım var beyaz böyle
4 gün geçtiNe kadar geçti ilişkiden
Olabilir belki canım ben aşırı akıntı ve aşırı bel ağrısından anladım inşallah seninde aynı olur4 gün geçti
Ama başka hiç belirtim yok benimOlabilir belki canım ben aşırı akıntı ve aşırı bel ağrısından anladım inşallah seninde aynı olur
Daha çok erken 4 günde bebek rahime bile yerleşmiyorAma başka hiç belirtim yok benim
Hayırlısı olsun bakalım kaç günde belli olurkiDaha çok erken 4 günde bebek rahime bile yerleşmiyor
İlişkiden 9 gün sonra test yapmıştım silik çizgi gördüm 10. Gün kan verdim 31 çıkmıştıHayırlısı olsun bakalım kaç günde belli olurki
Hamişmisin pekiİlişkiden 9 gün sonra test yapmıştım silik çizgi gördüm 10. Gün kan verdim 31 çıkmıştı
Evet canım 6+1 deyim keseyi gördük 3 gün sonra kalp atışı için gidicem doktoraHamişmisin peki
Yaa allah analı banalı büyütsün inşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin yaşınız kaç acabaEvet canım 6+1 deyim keseyi gördük 3 gün sonra kalp atışı için gidicem doktora
Amin inşallah yaşım 26Yaa allah analı banalı büyütsün inşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin yaşınız kaç acaba
Amin inşallah yaşım 26
Hiç tedavi falan gördünmü pekiEvet canım 6+1 deyim keseyi gördük 3 gün sonra kalp atışı için gidicem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?