Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler bakabilir mi?

Askn89

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
944
257
23
36
Merhaba hanımlar. Batima 4 gün var bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Hamileliğini ovulasyondan öğrenenler sizin de koyuluğu böyle miydi?

Eklentiler

• IMG_20161107_140447~2.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 5.268
Merhaba hanımlar. Batima 4 gün var bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Hamileliğini ovulasyondan öğrenenler sizin de koyuluğu böyle miydi?

Ay maşallah ya gebelik var galiba:)

Yumurtladığın zamanı da bilyosun dimi geçti zamanı yani

Evet 27-28 ekim yumurtlamaydi. İlişkiden 11. Gün bugün. Ovulasyon böyle çıktı iste

Evde var canım disardaydim eve gidince yapicam. Eşimin sprem değerleri dusuk çıktı dogal yolla olmasi çok çok zor o yüzden şaşırdım böyle cikinca

Evde var canım disardaydim eve gidince yapicam. Eşimin sprem değerleri dusuk çıktı dogal yolla olmasi çok çok zor o yüzden şaşırdım böyle cikinca

Valla canım o hic belli olmaz. Nezaman gitcen eve ay ben bile heycanlandım :)

Daha yeni çıktım canım ben de bi an önce gitmek istiyorum ama umutlanmakta istemiyorum her ay husran olunca

Yaptnmi cnm merak iste umarim vardr insallahhhhhhh

Benim normalde takvimlere ve hesaplara göre yumurtlamam 20 sıydi ama 28'inde yumurtaladım testlere göre..şuanda da 5 gün gecikmeliyim hala adet olamadım normalde hiç bu kadar gecikmezdim sonuçta t silik

Eklentiler

• image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 2.104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…