Ben de 28inde yumurtladim. Hamilelik testi yapsanaBenim normalde takvimlere ve hesaplara göre yumurtlamam 20 sıydi ama 28'inde yumurtaladım testlere göre..şuanda da 5 gün gecikmeliyim hala adet olamadım normalde hiç bu kadar gecikmezdim sonuçta t silik
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunurmus yani 11 kasimda beklemen gerekiyor.Dört gün önce yapmıştım dayanamayıp sonuç tırt çıkınca bi daha cesaret edemedim erken dönem testlerindendi geç yumurtladığım için geç olucam diyip kafamı dağıtmaya çalışsamda beceremiyorum galiba
Ben de sanmıyorum çünkü eşimin spremlerinde ve değerlerinde düşüklük ciktiBenden hayırlı sonuç çıkmadı senden bekliyorum canım inşallah güzel haberler alırsın
Bence bi test daha yap çünkü ovulasyon baya kırmızı çıkmış. Eve gidince ben de yapicam inş vardır :)Evet bende o 14 günü okumuştum.. bi arkadaşımdan duymuştum spermleri yok denicek kadar azken bile bebek sahibi olanlarda olabiliyomuş o yüzden umudu kesmemek lazım vakti zamanı var demek diyip teselli ediyorum ben kendimi
Yapinca soyle canimHadi inşallah
İnş canım yapinca yazicam ama sanmiyorumAnlaştık senden de haber bekliyoruz en mutlusundan
Tamam canımEtiketle mutlaka yada alinti yap cnm gorim
Canım haber.ver mutlaka çok merak ettim inşallah vardır ya çok heyecan yaptımTamam canım
Sanmıyorum ama inş vardır canimCanım haber.ver mutlaka çok merak ettim inşallah vardır ya çok heyecan yaptım
Cikmazsa uzulme lutfn olurmu cok erken ya ondan cikmayabilirdeEvet 27-28 ekim yumurtlamaydi. İlişkiden 11. Gün bugün. Ovulasyon böyle çıktı iste
Evet canım erken 3-4 güne ancak çıkar varsa. Bi an önce eve gitmek istiyorum.Cikmazsa uzulme lutfn olurmu cok erken ya ondan cikmayabilirde
Eşime ısrarla gidelim diyorum arkadaşlarını bulunca muhabbetten kalkamiyo adam.Hala gitmedn mi canmm ya
Haha bende merak ettim insallah guzel sonucu verirsinEşime ısrarla gidelim diyorum arkadaşlarını bulunca muhabbetten kalkamiyo adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?