İdrara karismamistir desem ovulasyon da çıktığına gore onda da çıkması lazımdı. Anlamadım bende.
Öyle yapcam artık bata kadar ovulasyon deniycem bakalım koyulasacak miBatı Bekle bakalım noluyo. Adet Olmassan bat günü yine yaparsın
İnş vardır canım ikimizde de. Bende 11 ine kdr ovulasyon yapcam bakalimCanım bencede daha erken benim ablam tüp bebek yaptırdı doktorun ilk kn tahlili yaptır dediği tarihtende iki gün önce evde test yaptı sonuç negatifti iki gün sonra kan testinde pozitif demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım o yüzden biraz daha bekle bende cesaret edip yapamadım 11'ini bekliyorum
Canım benim de eşimin sprem değerleri dusuk çıktı tekrar verdi bugün alçak sonucu. Ondan umutsuzdum. Rüyamda ovulasyon ve gebelik testinin pozitif çıktığını gordum bi yapayım dedim. Ovulasyon koyuya yakın çıktı. İnş vardır bakalımBen bat gecince denedim controlden daha kırmızı çıkmıştı ovu testi yani sen gelmeden yapmmıssın koyuluk II oteki gebelik testinede erken olabilir ikisinin olctugu deger farklı canım ovu lh olctugunden lh herzaman idrarda bulunan bisi ama beta ilk kanda sonra idrarda ortaya çıkıo yani umudunu kesme sabret dikkat et ben 2 yıldır ugrasıodum suan hamikeyim ve inan imkansız dedlglmde oldu hlc ugrasmadigim blr ayda
Iliskiden 11 gun gecmis dedin ya balim 14 gun sonra falan bazen idrara geciyor uzulme bnce tm adet gununde yap sonucta ovi testi bi hormon olcuyo ama bthcg yi degil belki hormon yukseldi idrara gecmedi bethcg bnce erken bi surec beklemelisn opuldn uzulme sakin
İnş dediğin gibi olur canım. Bekliycem 3 gün dahaIliskiden 11 gun gecmis dedin ya balim 14 gun sonra falan bazen idrara geciyor uzulme bnce tm adet gununde yap sonucta ovi testi bi hormon olcuyo ama bthcg yi degil belki hormon yukseldi idrara gecmedi bethcg bnce erken bi surec beklemelisn opuldn uzulme sakin
canım bende bata 6 7 gün kala ovulasyon testimi böyle gördüm ertesi gün akşam kan testi yaptırdım 0.100 çıktı o yüzden batın geçmesini bekle bende bekliyorum tekrar yaptırıcamMerhaba hanımlar. Batima 4 gün var bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Hamileliğini ovulasyondan öğrenenler sizin de koyuluğu böyle miydi?
Ay hadi inş canımBnmde yumurtlamada 12. Gun bu gun bnde yapcm persembe bakalim insallah
Senin bat ne zaman canım? ovulasyon böyle pozitif çıkıp hamile olmayan var mı acaba?canım bende bata 6 7 gün kala ovulasyon testimi böyle gördüm ertesi gün akşam kan testi yaptırdım 0.100 çıktı o yüzden batın geçmesini bekle bende bekliyorum tekrar yaptırıcam
bende 14. gündeyimBnmde yumurtlamada 12. Gun bu gun bnde yapcm persembe bakalim insallah
canım benim bat dündü hala olmadım bekliyorum bakalım :)Senin bat ne zaman canım? ovulasyon böyle pozitif çıkıp hamile olmayan var mı acaba?
Ayy hadi inş güzel haberlerini alırız:)canım benim bat dündü hala olmadım bekliyorum bakalım :)
Amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin :)Ayy hadi inş güzel haberlerini alırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?