Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılır mı

Aslında pek net değil ama belki de kistten kaynakli böyle çıkmış olabilir bir erken gebelik testi alın onu da deneyin böyle çıkarsa mutlaka doktora danışın
Kıstle alakalı oldunu dusunmuyorum aslınd beta hormonu kıstle belı olmaz olsa kanda kısttı olanlar betasıda cok cıkar

Dediğim gibi yok bu kaset testler çok yanıltıyor kalem gibi olan gebelik testi deneyin hatta gidip direk kan verin eğer kan yüksek çıkarsa zaten direk gebelik vardır içiniz rahwt eder
Sabah elımdekını kullanayım ondada aynı olursa çıkarsa bugun erken alcam ondda cıkrsa doktor hormon testine cagırdı det olursn gel demıstı doktorla konuscam carsamba gunu

Sabah kaset test yaptım hıc nısey çıkmadı bu sefer yarın hormon testi verırken doktorla konuscam acaba kımyasalmı gecırdım adetle attım 7 aydır korunmuyoruz ama olmadı ben 1 senedir korunmuyoruz dıcek klomen versin vatlamtma vereın bısı versın belkı vatlama sorunum var bı bakın dıcem

Merhaba, benim de adetim 4 gün geçti bugün ovülasyon böyle çıktı, sizinki de böylemiydi acaba
Bende de gebelik olabilir mi ki

Eklentiler

• 20240220_193129.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 28
Olabilir haklısınız evet bı konuşun catlamamis olabilir dediğiniz gibi

Ah keşke, bakalım sabah için erken gebelik testi aldık nöbetçi eczaneden
En son tüp bebek ile gebelik olmuştu ama kimyasal oldu
Çok umutlanmak istemiyorum bakalım
Aynen öyle bekleyin hatta bı kaç gün geçsin daha sonra yapın herşey gönlünüzce olsun

Sabah kaset testte baya silik çizgi çıktı, erken gebelikte birşey çıkmadı
Her ihtimale karşın kan verdim 34 çıktı
Adetim 4 gün geçti düşük bir değer gibi bakalım Rabbim hayra ve sağlıklıya çevirsin Amin
Ramazanda tüp bebek transferim vardı Rabbim çok büyük

Canım belki de yeni olmuştur ama var gibi görünüyor sakın Stres yapma

Bende bu ay aşılama olacağım oldun mu sej daha önce bir de sorunun neydi canım tüp bebek oldun benim polikistik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…