- 4 Şubat 2024
- 125
- 2
- 11
- 30
Kıstle alakalı oldunu dusunmuyorum aslınd beta hormonu kıstle belı olmaz olsa kanda kısttı olanlar betasıda cok cıkarAslında pek net değil ama belki de kistten kaynakli böyle çıkmış olabilir bir erken gebelik testi alın onu da deneyin böyle çıkarsa mutlaka doktora danışın
O zaman gidin ultrasondan baktırın kadın doğumda özele gidin hattaKıstle alakalı oldunu dusunmuyorum aslınd beta hormonu kıstle belı olmaz olsa kanda kısttı olanlar betasıda cok cıkar
Sabah elımdekını kullanayım ondada aynı olursa çıkarsa bugun erken alcam ondda cıkrsa doktor hormon testine cagırdı det olursn gel demıstı doktorla konuscam carsamba gunuDediğim gibi yok bu kaset testler çok yanıltıyor kalem gibi olan gebelik testi deneyin hatta gidip direk kan verin eğer kan yüksek çıkarsa zaten direk gebelik vardır içiniz rahwt eder
Hormon alırken betamada baksınSabah elımdekını kullanayım ondada aynı olursa çıkarsa bugun erken alcam ondda cıkrsa doktor hormon testine cagırdı det olursn gel demıstı doktorla konuscam carsamba gunu
Evet söyleyin diktoraHormon alırken betamada baksın
Ne yaptınız acaba merak ettimHormon alırken betamada baksın
Merhaba, benim de adetim 4 gün geçti bugün ovülasyon böyle çıktı, sizinki de böylemiydi acabaCnm bn hamileliğimi ovulasyon testi ile öğrendim adet olacağım gün elimde ovulasyon test vardı hafif kasık ağrım da vardı denemek istedim ve koyu çıktı normelde çıkmaması lazım test aldım geldim çıkmadı 4 gün sonra tekrar yaptım çıkmıştı
Gebelik var gibi görünüyorMerhaba, benim de adetim 4 gün geçti bugün ovülasyon böyle çıktı, sizinki de böylemiydi acaba
Bende de gebelik olabilir mi ki
Olabilir haklısınız evet bı konuşun catlamamis olabilir dediğiniz gibiSabah kaset test yaptım hıc nısey çıkmadı bu sefer yarın hormon testi verırken doktorla konuscam acaba kımyasalmı gecırdım adetle attım 7 aydır korunmuyoruz ama olmadı ben 1 senedir korunmuyoruz dıcek klomen versin vatlamtma vereın bısı versın belkı vatlama sorunum var bı bakın dıcem
Ah keşke, bakalım sabah için erken gebelik testi aldık nöbetçi eczanedenGebelik var gibi görünüyor
Aynen canım fazla umıtlenme bnımde boleydı bu ay ama bısey cıkmadıAh keşke, bakalım sabah için erken gebelik testi aldık nöbetçi eczaneden
En son tüp bebek ile gebelik olmuştu ama kimyasal oldu
Çok umutlanmak istemiyorum bakalım
Aynen öyle bekleyin hatta bı kaç gün geçsin daha sonra yapın herşey gönlünüzce olsunAh keşke, bakalım sabah için erken gebelik testi aldık nöbetçi eczaneden
En son tüp bebek ile gebelik olmuştu ama kimyasal oldu
Çok umutlanmak istemiyorum bakalım
Bende adetime birgün kala test yaptım evde negatif ama adet olmadım daha ve aşırı idrara sıkışıyorum sırt ağrım var göğüs ağrım varAynen canım fazla umıtlenme bnımde boleydı bu ay ama bısey cıkmadı
İnsllah vardır bebıs canımBende adetime birgün kala test yaptım evde negatif ama adet olmadım daha ve aşırı idrara sıkışıyorum sırt ağrım var göğüs ağrım var
Çok fazla ağrım var bilemedimİnsllah vardır bebıs canımbnde bugun hormon verdım
Canım belki de yeni olmuştur ama var gibi görünüyor sakın Stres yapmaSabah kaset testte baya silik çizgi çıktı, erken gebelikte birşey çıkmadı
Her ihtimale karşın kan verdim 34 çıktı
Adetim 4 gün geçti düşük bir değer gibi bakalım Rabbim hayra ve sağlıklıya çevirsin Amin
Ramazanda tüp bebek transferim vardı Rabbim çok büyük
Bende bu ay aşılama olacağım oldun mu sej daha önce bir de sorunun neydi canım tüp bebek oldun benim polikistik varSabah kaset testte baya silik çizgi çıktı, erken gebelikte birşey çıkmadı
Her ihtimale karşın kan verdim 34 çıktı
Adetim 4 gün geçti düşük bir değer gibi bakalım Rabbim hayra ve sağlıklıya çevirsin Amin
Ramazanda tüp bebek transferim vardı Rabbim çok büyük
Doktor var dedi iki gün sonra tekrar beta istedi bakalım hayırlısı olsunCanım belki de yeni olmuştur ama var gibi görünüyor sakın Stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?