Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılır mı

Nihalin bahçesi diye site ama ben trendyoldan söyledim yine nihalin bahçesi sayfasından geldi
Tamam canim çok teşekkür ederim senin ne kadar kaldı bitmesine ona göre bende isterim ben şu hayıt otu çayını bı deniyeyim de önce

Valla ben düzenli kullanıyorum bı haftadir çok fazla akıntı var ve kasik ağrısı sanki hissediyorum ben yumurtalalrimin çalıştığını

Valla benimde küçüktü hatta daha küçük diyor doktor şuan en az 18 olması lazım doktor bana ilaç ve iğne verdi onun için klomen kullandım daha sonra yumurtam büyüsün diye iğne kullandım ha bu arada kilo çok etkiliyor yumurtaları kilonuz varsa mutlaka verin benim bayağı onun da farkı oldu
Peki

En başta kaçtı yada nasıl büyüyebilir valla çok umutsuzlastim

Bu testi yeni yaptım normalde sabah yapiofum bugün sabah yappmadim şimdi yaptım şaka gibi çift çizgi

Merhaba kızlar, 1 Şubatta lekelemeyin yaşadım evde sadece 2 adet ovulasyon testim vardi . Ve bugün kasiklarimda sizi hissediyorum bugün çarşıya indim bacağıma kramp girdi sızıdan. Ve goguslerim 1 hafta varken acır her yeri , bu sefer bugün başladı ( beklenen regl günüm) ama tek fark ucu acıyor. Peki ovulasyondan gebeligini anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi bu resimler 3 dk içinde çekildi
İlkini dün yaptım beklenen adetten bir gün önce ilk fotoyu ekliyorum daha
2 subat

Daha sonra kalan ovulasyon testimi bugün beklenen adet gunumde yaptim 3 subat

Demekki yumurtlama oluyor zaten ovulasyon testi sabah ilk idrarla yapılmaz gün içinde öğlen vakti veya akşam üstü yapılır ben akşam saatlerinde 6 gibi yapıyorum ilişkiye girip değerlendirin ve bir sonraki günde test yapın eğer silik çıkarsa bu netlikten sonra bilin ki yumurta çatlamış

Bazen ovulasyon testi adet döneminde de pozitif çıkabiliyor erken gebelik testi alıp deneyin illa ki çıkar prodoctor markasını

Yaptım bugün yine dunki gibi net değildi ama görünüyordu iki cizgide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…