İnşallah olur çünkü çevrenin baskısı o kadar kotu ki birde nerden aldınız acaba macununuTabiki
Bildiririm bir kişi düzensiz kullandığı halde daha kavonoz bitmeden hamile kalmis
Siz nerden almıştınız macununuTabiki
Bildiririm bir kişi düzensiz kullandığı halde daha kavonoz bitmeden hamile kalmis
Siz nerden almıştınız macununu
Siz nerden almıştınız macununu
Bu insanı en çok yoran şey ciddenİnşallah olur çünkü çevrenin baskısı o kadar kotu ki birde nerden aldınız acaba macununu
Tamam canim çok teşekkür ederim senin ne kadar kaldı bitmesine ona göre bende isterim ben şu hayıt otu çayını bı deniyeyim de önceNihalin bahçesi diye site ama ben trendyoldan söyledim yine nihalin bahçesi sayfasından geldi
İnşallah olur çünkü çevrenin baskısı o kadar kotu ki birde nerden aldınız acaba macununu
Tamam canim çok teşekkür ederim senin ne kadar kaldı bitmesine ona göre bende isterim ben şu hayıt otu çayını bı deniyeyim de önceBen reglimin son günü kullanmaya başladım çok bereketli daha kavonozun başı ve düzenli kullanmadım .Tamam canim çok teşekkür ederim senin ne kadar kaldı bitmesine ona göre bende isterim ben şu hayıt otu çayını bı deniyeyim de önce
Ben hissetmiorum ya daha yumurtalarım 3 mm mis 18 nere 3 nereValla ben düzenli kullanıyorum bı haftadir çok fazla akıntı var ve kasik ağrısı sanki hissediyorum ben yumurtalalrimin çalıştığını
Yumurtanın büyüklüğü mü o kadar benim şuan 14mmBen hissetmiorum ya daha yumurtalarım 3 mm mis 18 nere 3 nere
En başta kaçtı yada nasıl büyüyebilir valla çok umutsuzlastimYumurtanın büyüklüğü mü o kadar benim şuan 14mm
Peki
En başta kaçtı yada nasıl büyüyebilir valla çok umutsuzlastim
Yaaaa çok heycanlandimİnşallah olur çünkü çevrenin baskısı o kadar kotu ki birde nerden aldınız acaba macununu
Demekki yumurtlama oluyor zaten ovulasyon testi sabah ilk idrarla yapılmaz gün içinde öğlen vakti veya akşam üstü yapılır ben akşam saatlerinde 6 gibi yapıyorum ilişkiye girip değerlendirin ve bir sonraki günde test yapın eğer silik çıkarsa bu netlikten sonra bilin ki yumurta çatlamışBakarmisiniz
Bazen ovulasyon testi adet döneminde de pozitif çıkabiliyor erken gebelik testi alıp deneyin illa ki çıkar prodoctor markasınıMerhaba kızlar, 1 Şubatta lekelemeyin yaşadım evde sadece 2 adet ovulasyon testim vardi . Ve bugün kasiklarimda sizi hissediyorum bugün çarşıya indim bacağıma kramp girdi sızıdan. Ve goguslerim 1 hafta varken acır her yeri , bu sefer bugün başladı ( beklenen regl günüm) ama tek fark ucu acıyor. Peki ovulasyondan gebeligini anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi bu resimler 3 dk içinde çekildi
İlkini dün yaptım beklenen adetten bir gün önce ilk fotoyu ekliyorum daha
2 subat
Eki Görüntüle 3381381
Daha sonra kalan ovulasyon testimi bugün beklenen adet gunumde yaptim 3 subatEki Görüntüle 3381382
Anladım teşekkür ederimBazen ovulasyon testi adet döneminde de pozitif çıkabiliyor erken gebelik testi alıp deneyin illa ki çıkar prodoctor markasını
Yaptım bugün yine dunki gibi net değildi ama görünüyordu iki cizgideDemekki yumurtlama oluyor zaten ovulasyon testi sabah ilk idrarla yapılmaz gün içinde öğlen vakti veya akşam üstü yapılır ben akşam saatlerinde 6 gibi yapıyorum ilişkiye girip değerlendirin ve bir sonraki günde test yapın eğer silik çıkarsa bu netlikten sonra bilin ki yumurta çatlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?