Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ben ne kızım da ne de oğlum da hiç haberim yoktu hamile olduğumdan, kızım da ex görümcem demişti gel bir test alalım diye bende öylesine o diyor diye alıp yapmıştım. İki gün sonra doktora gittik 6 hafta olmuştu ama çok zor bir gebelikti. Sürekli kanama olurdu ve her Acile gittiğimizde bebeği kaybediyoruz deyip 15-20 serumdan sonra düzelir di. Ve gününden 1 hafta önce sezeryanla alındı çok şükür sağlıklı ve 14 yaşında prensesim oyy kurban olam

Valla kızlar ben bu ay ne ovu nede başka bir şey istemiyorum. Hiç bir şey denemiycem. Oluruna birakicam. Bıktım artık. Dün zaten geri kalan bütün tesleri çöpe attım, görmek bile istemiyorum
Bende oyle yapiyorum canim corekotu sadece onun disinda gunasiri devam cok takmamak lazim :)

eneeee ergen cocugun mu var seninn hayy masallahhhh yaaaa tü tü tü :))

Allah bagislasin canim benim iste Rabbim ol dedimi oluyor cokta stres yapmamak lazim vakti geldimi olacak :)

Canim hayirlisi olsum saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim..acaba ikiz felanmi hcg idrara bukar hizli karisti yafa kizlarin dedigi gibi ustune gorme yasadin..
inşallah dediginiz gibi hamileyimdir kızlar. insallah regl olmam.cok isterim ikizim olsun canim

Canim neden hala burdasin gidip kan versene bence yersiz bir endise tasiyorsunuz kari koca en azindan su durumu netlestirmek adina git ver kani
gitmiyoki canim.gel gidelim topikteki kizlar hamile olabilecegimi soyluyo dedim. umutlanma sonra uzulursun diyo.birazcik duygusalimda yarin kendim gitcem gizli gizli

Benim sezeryan kötü geçti ve cok zor iyileşti. Neyse ... kızım 7 aylık olmuş ben gezintiye cikmisim ve ben daha adet olmamisim. Doktorun önünden geçerken bir test yaptirayim diye geçti aklımdan ve girdim yaptırdım. Ve tek Korunmasız ilişki o yüzden hala hatırlarım o günü. .. doktor geldi hamilesin demezmi ... şok oldum ... şaka mı yapıyorsun falan dedim doktora o da yoo neden şaka yapayım dedi ve ben ordan çıktıktan sonra hüngür hüngür ağladım istemiyorum diye . Bebeği değil sezeryan dan çok korkmustum ve o günleri tekrar yaşamak istemiyordum. Zaten anlayissiz bir ailenin yanindaydim. Neyse çocuk 4 aylık oldu bir sürü test falan doktor demezmi kan testi sonucu çocuk zihinsel engelli olabilir diye. Ben tekrar şok ama olsun napim dedim o benim yavrum sonuçta. Sonra keseden su çekilip bir test daha yapıldı ve sonuç çok sağlıklı bir erkek bebek beklediğim. Sonrada doktorum bana normal doğum yapacağım müjdesini verdi ve sancinin başlaması ve bebeğin doğması 2 saat sürdü . Rabbim yardım etti şükür. Prens 13 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…