- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.941
Bende oyle yapiyorum canim corekotu sadece onun disinda gunasiri devam cok takmamak lazim :)Valla kızlar ben bu ay ne ovu nede başka bir şey istemiyorum. Hiç bir şey denemiycem. Oluruna birakicam. Bıktım artık. Dün zaten geri kalan bütün tesleri çöpe attım, görmek bile istemiyorum
eneeee ergen cocugun mu var seninn hayy masallahhhh yaaaa tü tü tü :))Ben ne kızım da ne de oğlum da hiç haberim yoktu hamile olduğumdan, kızım da ex görümcem demişti gel bir test alalım diye bende öylesine o diyor diye alıp yapmıştım. İki gün sonra doktora gittik 6 hafta olmuştu ama çok zor bir gebelikti. Sürekli kanama olurdu ve her Acile gittiğimizde bebeği kaybediyoruz deyip 15-20 serumdan sonra düzelir di. Ve gününden 1 hafta önce sezeryanla alındı çok şükür sağlıklı ve 14 yaşında prensesim oyy kurban olam
Bende oyle yapiyorum canim corekotu sadece onun disinda gunasiri devam cok takmamak lazim :)
Canim biseycik sorabilirmiyim tarcin bu karisimda onemli koymasak etkilinolmaz miki tarcina alerjim varBende oyle yapiyorum canim corekotu sadece onun disinda gunasiri devam cok takmamak lazim :)
Allah bagislasin canim benim iste Rabbim ol dedimi oluyor cokta stres yapmamak lazim vakti geldimi olacak :)Ben ne kızım da ne de oğlum da hiç haberim yoktu hamile olduğumdan, kızım da ex görümcem demişti gel bir test alalım diye bende öylesine o diyor diye alıp yapmıştım. İki gün sonra doktora gittik 6 hafta olmuştu ama çok zor bir gebelikti. Sürekli kanama olurdu ve her Acile gittiğimizde bebeği kaybediyoruz deyip 15-20 serumdan sonra düzelir di. Ve gününden 1 hafta önce sezeryanla alındı çok şükür sağlıklı ve 14 yaşında prensesim oyy kurban olam
inşallah dediginiz gibi hamileyimdir kızlar. insallah regl olmam.cok isterim ikizim olsun canimCanim hayirlisi olsum saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim..acaba ikiz felanmi hcg idrara bukar hizli karisti yafa kizlarin dedigi gibi ustune gorme yasadin..
olmazzz sekerimmm olmaz ucu bir arasaa etkisini gosteriyor ama tarcini az atarsinCanim biseycik sorabilirmiyim tarcin bu karisimda onemli koymasak etkilinolmaz miki tarcina alerjim var
ahhh kiyamamValla kızlar ben bu ay ne ovu nede başka bir şey istemiyorum. Hiç bir şey denemiycem. Oluruna birakicam. Bıktım artık. Dün zaten geri kalan bütün tesleri çöpe attım, görmek bile istemiyorum
Evet canim en önemlisi o ve corekotu zaten tarcina alerjin varsa kuru incir kurunu yap :) ben kilo aliyorum zaten diye ona yeltenemiyorum hicCanim biseycik sorabilirmiyim tarcin bu karisimda onemli koymasak etkilinolmaz miki tarcina alerjim var
Teggg nese incirle havuc tirt cikarsa birde ona yogunlasiym da tarcin her yrm benek benek oluyrolmazzz sekerimmm olmaz ucu bir arasaa etkisini gosteriyor ama tarcini az atarsin
Ben yapmadım kuzumKizlar ozellikle hamiş arkadaslar @Olderseolur4406AdAraS @Melan-kolik @selin_78 @TEKPRENSES (tlf dan giriyorum diger hamis arkadaslarin isimlerine bakamadim ama sizlere de geliyor bu sorum)
Karbonat ve çamaşır suyu ile gebelik testi yapiliyormus. Yapaniniz oldu mu? Yaptiysaniz sonuçlarıni paylaşır misiniz?
Yapiyrm tatlim zaten onu ilk defa bu ay denedm 17 gundr kesintisiznyaptmEvet canim en önemlisi o ve corekotu zaten tarcina aleejin varsa kuru incir kurunu yap :) ben kilo aliyorum zateb diye ona yeltenemiyorum hic
yalniz incir prolaktin yükseltiyormus prolaktin sınırda filansa yapmayinTeggg nese incirle havuc tirt cikarsa birde ona yogunlasiym da tarcin her yrm benek benek oluyr
Canim neden hala burdasin gidip kan versene bence yersiz bir endise tasiyorsunuz kari koca en azindan su durumu netlestirmek adina git ver kaniinşallah dediginiz gibi hamileyimdir kızlar. insallah regl olmam.cok isterim ikizim olsun canim
cnm sen hala kan vermedin miinşallah dediginiz gibi hamileyimdir kızlar. insallah regl olmam.cok isterim ikizim olsun canim
Aman yukselsin sut depolr iste hahah saka bi yana bakildi canim banayalniz incir prolaktin yükseltiyormus prolaktin sınırda filansa yapmayin
gitmiyoki canim.gel gidelim topikteki kizlar hamile olabilecegimi soyluyo dedim. umutlanma sonra uzulursun diyo.birazcik duygusalimdaCanim neden hala burdasin gidip kan versene bence yersiz bir endise tasiyorsunuz kari koca en azindan su durumu netlestirmek adina git ver kani
ilk topik çok iyidi.herkez hamile kalınca topik döküldü :) burda takılıriz artık :) iyiki çağırdın bizi de canım :)ne guzel demi mesajlarimiz falan begeniliyor sorularimiza aninda yanit aliyoruz. diger tarafta tek basima ben cvp veriodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?