- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
- 108
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.921
Aynen minesuuuccum bende kiz icimiz gecmis bizim ordaayy ben bu topigin hizina yetisemiormmm yaaa alistim tabi diger topikteki miskin miskin gacilara
valla ilk ay çok saftım ilk iliskiden bebek olcak sanıyordumCanim basla bari azcik maceralrina
Aynen minesuuuccum bende kiz icimiz gecmis bizim orda
Allah ne deyim sana resmen gule gule demissinvalla ilk ay çok saftım ilk iliskiden bebek olcak sanıyordumiliskiden hemen sonra wc ye gidip sonrada sicacik duş aliyordum. öldürürmüşüm tüm spermleri
Gunah kiz yazik onlarda bi canlivalla ilk ay çok saftım ilk iliskiden bebek olcak sanıyordumiliskiden hemen sonra wc ye gidip sonrada sicacik duş aliyordum. öldürürmüşüm tüm spermleri
burasi da borsa gibi her saniye yenayy ben bu topigin hizina yetisemiormmm yaaa alistim tabi diger topikteki miskin miskin gacilara
aynı ben.hamile modlarina falan girmiştim hattavalla ilk ay çok saftım ilk iliskiden bebek olcak sanıyordumiliskiden hemen sonra wc ye gidip sonrada sicacik duş aliyordum. öldürürmüşüm tüm spermleri
Hangi topic o yaAynen ya bir soru sorardim 3 gün beklerdim cevap yazan olmuşmu diye.
hahaha melissaa canim benimm iyi oldu ama burasii gii valla. diger yerde mala baglamisiz bizAynen minesuuuccum bende kiz icimiz gecmis bizim orda
Alisirsiniz hemen rahat olun :))Aynen minesuuuccum bende kiz icimiz gecmis bizim orda
Surelab alabilirsin canimKizlar ovulasyon testi alicam 4 aydir laboquik kullaniyordum.simdi degisiklik yapmak istiyorum hangi markayi tavsiye edersiniz ve nerden aliyorsunuz ..
aynen aynenburasi da borsa gibi her saniye yen
aynı ben.hamile modlarina falan girmiştim hatta
Sagol kuzum buayda onu deneyim barii :)Surelab alabilirsin canim
Evet mutluluk hormonu tavan yapiyor bebisler hemen gobuse geliyorrr gel vatandas geeeeeel topigeee geeelYarım kalmış mesajım ya.telden girince böyle oluyor.borsa gibi her saniye değişiyor bende yetisemiyorum hiza.masallah çok iyi ya :) ve karamsar bi topik değil insan mutlu oluyor burda.
aynen cnm biz de mutsuzluk umutsuzluk sadece 1 gün sürerYarım kalmış mesajım ya.telden girince böyle oluyor.borsa gibi her saniye değişiyor bende yetisemiyorum hiza.masallah çok iyi ya :) ve karamsar bi topik değil insan mutlu oluyor burda.
ne guzel demi mesajlarimiz falan begeniliyor sorularimiza aninda yanit aliyoruz. diger tarafta tek basima ben cvp veriodumYarım kalmış mesajım ya.telden girince böyle oluyor.borsa gibi her saniye değişiyor bende yetisemiyorum hiza.masallah çok iyi ya :) ve karamsar bi topik değil insan mutlu oluyor burda.
Sayende canim topige acan eline yuregine saglikEvet mutluluk hormonu tavan yapiyor bebisler hemen gobuse geliyorrr gel vatandas geeeee topigeee geeel 6
kizzz nasil kiyarsin Allah seni ne etmesin bana gondereydun yaaa tühh istaf etmis guzelim testleri tü sanaValla kızlar ben bu ay ne ovu nede başka bir şey istemiyorum. Hiç bir şey denemiycem. Oluruna birakicam. Bıktım artık. Dün zaten geri kalan bütün tesleri çöpe attım, görmek bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?