Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kizlar ovulasyon testi alicam 4 aydir laboquik kullaniyordum.simdi degisiklik yapmak istiyorum hangi markayi tavsiye edersiniz ve nerden aliyorsunuz ..

ayy ben bu topigin hizina yetisemiormmm yaaa alistim tabi diger topikteki miskin miskin gacilara
burasi da borsa gibi her saniye yen
valla ilk ay çok saftım ilk iliskiden bebek olcak sanıyordum iliskiden hemen sonra wc ye gidip sonrada sicacik duş aliyordum. öldürürmüşüm tüm spermleri
aynı ben.hamile modlarina falan girmiştim hatta

Yarım kalmış mesajım ya.telden girince böyle oluyor.borsa gibi her saniye değişiyor bende yetisemiyorum hiza.masallah çok iyi ya :) ve karamsar bi topik değil insan mutlu oluyor burda.
Evet mutluluk hormonu tavan yapiyor bebisler hemen gobuse geliyorrr gel vatandas geeeeeel topigeee geeel

Yarım kalmış mesajım ya.telden girince böyle oluyor.borsa gibi her saniye değişiyor bende yetisemiyorum hiza.masallah çok iyi ya :) ve karamsar bi topik değil insan mutlu oluyor burda.
ne guzel demi mesajlarimiz falan begeniliyor sorularimiza aninda yanit aliyoruz. diger tarafta tek basima ben cvp veriodum

Valla kızlar ben bu ay ne ovu nede başka bir şey istemiyorum. Hiç bir şey denemiycem. Oluruna birakicam. Bıktım artık. Dün zaten geri kalan bütün tesleri çöpe attım, görmek bile istemiyorum
kizzz nasil kiyarsin Allah seni ne etmesin bana gondereydun yaaa tühh istaf etmis guzelim testleri tü sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…