Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

gitmiyoki canim.gel gidelim topikteki kizlar hamile olabilecegimi soyluyo dedim. umutlanma sonra uzulursun diyo.birazcik duygusalimda yarin kendim gitcem gizli gizli
Heyecn basdi bizi simdintum kizlar toplanip birimz supurgeyle birimz tafayla kocisini heycana gtrcz kosarak gtcek heee kalk be adam gotr amaa

gitmiyoki canim.gel gidelim topikteki kizlar hamile olabilecegimi soyluyo dedim. umutlanma sonra uzulursun diyo.birazcik duygusalimda yarin kendim gitcem gizli gizli
git canım sen. Bundan çok daha silik çizgi görüp hamile olduğunu öğrenenler var seninki çok belirgin. Bende merak ediyorum kaç haftalık bebiş. Nasıl bu kadar erken bu kadar koyu çıktı. Bizi de bilgilendir

Icin musterih olsun kahverengi kanamadan korkma belki yerlesme kanamasini anca gosterdi sana bebisin illaki 10 gun gecince yerlesme kanamasi olacak diye bisey yok doktorunda sana bunu teyyit edicektir. O bebis ya dogucak ya dogucak baska bir sans tanimiyoruz bunlara :))))

Hehe dun benimkide gitmek istemiyordu iceri soylene soylene gittim bide yan odadan mesaj attim 25. Cocugunun olacagini ogrenmis koy agasi rahatligindasin kaygisiz herif diye 2 sn ye surmedi hani hastane bul hazirlan gidiyoruz didi :)))))

Daha önceki hamileliklerimde diş etlerim kanardi hep şimdide başladı ama hapsurunca da az az kan geliyor bu sefer griple gebelik bir olunca sonuç acayip oluyor galiba
Sorma tatlim hapsurucam diye odum kopuyo kasiklarimdaki acinin tarifi mumkun degil yedigim balin limonun haddi hesabi yok (

Sorma tatlim hapsurucam diye odum kopuyo kasiklarimdaki acinin tarifi mumkun degil yedigim balin limonun haddi hesabi yok (
Dünkü nöbet im çok kötüydü resmen hastalığı geri sardık az çok geçmişti şimdi hapsurma öksürmek balgam aynen geri geldi Rabbim hepimize hayırlı şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…