- 5 Kasım 2015
- 492
- 868
- 23
- 35
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.961
Heyecn basdi bizi simdintum kizlar toplanip birimz supurgeyle birimz tafayla kocisini heycana gtrcz kosarak gtcek heee kalk be adam gotr amaagitmiyoki canim.gel gidelim topikteki kizlar hamile olabilecegimi soyluyo dedim. umutlanma sonra uzulursun diyo.birazcik duygusalimdayarin kendim gitcem gizli gizli
git canım sen. Bundan çok daha silik çizgi görüp hamile olduğunu öğrenenler var seninki çok belirgin. Bende merak ediyorum kaç haftalık bebiş. Nasıl bu kadar erken bu kadar koyu çıktı. Bizi de bilgilendirgitmiyoki canim.gel gidelim topikteki kizlar hamile olabilecegimi soyluyo dedim. umutlanma sonra uzulursun diyo.birazcik duygusalimdayarin kendim gitcem gizli gizli
Icin musterih olsun kahverengi kanamadan korkma belki yerlesme kanamasini anca gosterdi sana bebisin illaki 10 gun gecince yerlesme kanamasi olacak diye bisey yok doktorunda sana bunu teyyit edicektir. O bebis ya dogucak ya dogucak baska bir sans tanimiyoruz bunlara :))))Çok teşekkürler kızlarSabirsiz61 @yarensu Melan-kolik
Lekeyi görünce altüst oldum, sanırım hormonlar da tavan yapınca korku heyecan panik hepsi birbirine karışıyor ve duyguları yoğun yaşıyorum. Ağrım aşırı değil ama boşluk hissi gibi, adetken bende hep olurdu öyle hissediyorum. Hala keseyi de görmedim ya dış gebelikten korkuyorum, sonuçta tüm belirtileri çok erken ve yoğun yaşadım. Benimle aynı anda hamile kalanlar hep kasık ağrısı batma yaşıyor, bense bel ağrısı mide bulantısı ne varsa sıkça yaşıyorum, haliyle tedirginim elimde değil
Melan-kolik akıntı rengi kahverengi
Hersey Allahtan canım yoksa da sabredıp bekleyeceğiz hayırlısıHeyecn basdi bizi simdintum kizlar toplanip birimz supurgeyle birimz tafayla kocisini heycana gtrcz kosarak gtcek heee kalk be adam gotr amaa
Hehe dun benimkide gitmek istemiyordu iceri soylene soylene gittim bide yan odadan mesaj attim 25. Cocugunun olacagini ogrenmis koy agasi rahatligindasin kaygisiz herif diye 2 sn ye surmedi hani hastane bul hazirlan gidiyoruz didi :)))))git canım sen. Bundan çok daha silik çizgi görüp hamile olduğunu öğrenenler var seninki çok belirgin. Bende merak ediyorum kaç haftalık bebiş. Nasıl bu kadar erken bu kadar koyu çıktı. Bizi de bilgilendir
Hehe dun benimkide gitmek istemiyordu iceri soylene soylene gittim bide yan odadan mesaj attim 25. Cocugunun olacagini ogrenmis koy agasi rahatligindasin kaygisiz herif diye 2 sn ye surmedi hani hastane bul hazirlan gidiyoruz didi :)))))
Çok güzel bir mesaj olmuş bayıldımHehe dun benimkide gitmek istemiyordu iceri soylene soylene gittim bide yan odadan mesaj attim 25. Cocugunun olacagini ogrenmis koy agasi rahatligindasin kaygisiz herif diye 2 sn ye surmedi hani hastane bul hazirlan gidiyoruz didi :)))))
Sorma tatlim hapsurucam diye odum kopuyo kasiklarimdaki acinin tarifi mumkun degil yedigim balin limonun haddi hesabi yokDaha önceki hamileliklerimde diş etlerim kanardi hep şimdide başladı ama hapsurunca da az az kan geliyor bu sefer griple gebelik bir olunca sonuç acayip oluyor galiba
Kadin halinden anlamayan yontulmamis tomruktur benim kocisimÇok güzel bir mesaj olmuş bayıldım
Ay insallah bakalim totem tutacak mi ay bitaneside olur saglikli hayirli olsundaValla şimdi totemin alasi benden geliyo...
eğer 400. sayfaya yazan hamişlerden biri olursa ikizi olsun insallaaaahhh
Canim ananasi duydunmu bebegim tutunmasini sagliyormus korkun varsa dene.tup bebek yaptiran arkadasa dr u tavsiye etmisti.Sorma tatlim hapsurucam diye odum kopuyo kasiklarimdaki acinin tarifi mumkun degil yedigim balin limonun haddi hesabi yok(
Dünkü nöbet im çok kötüydü resmen hastalığı geri sardık az çok geçmişti şimdi hapsurma öksürmek balgam aynen geri geldi Rabbim hepimize hayırlı şifalar versinSorma tatlim hapsurucam diye odum kopuyo kasiklarimdaki acinin tarifi mumkun degil yedigim balin limonun haddi hesabi yok(
Hamişler önce bizlere yol versınler yazmasınlar bence canım hahahValla şimdi totemin alasi benden geliyo...
Ay benimki birak kadin halinden anlamayi kendini anlasa o bile yetecek cok kizdim simdi ben okuze agzima geleni saydirasim varKadin halinden anlamayan yontulmamis tomruktur benim kocisim
eskiden hiç istemezdim ikiz ama evlat Hasretinle yandim ca dördüz bile olur diyor insanValla şimdi totemin alasi benden geliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?