- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.881
Cinsel gucu arttirdigi soylentisi cikmis kampta mamalarin saklandigi bolum talan edilmis ulann memleket diyeceginiz bi yer kalmadi siz hala o taraflarinizi dusunuyorsunuz.. bizim askerimizde oralara gidip sehit oluyor bu nasil bir dunya anlayisi..
Günaydın kızlar iki gecedir yumhrtaligimda sol baskı var sol bacağımda geceleri kramp gibi ağrı giriyor diz kapağıma Ama tek sol taraf bugün ppantolonunu kapatamadim oturunca sol yumhrtalgima baskı yapıyor yamuk yumuk oturdum resmi bi makamda işimiz vardı dedim yumurtama çatladı eve gelince bi rest daha yaptım köyü çıktı bu testlerimde kaliteli testler şimdi ne dusunmeliyim
düşünmüyorum ya. dün eşime negatif dedim inanmadı. normal hayatıma devam. rabbim hayırlısını versin, bebiş varsa sağlık versin yoksa da aratmadan kucaklarımızı doldursun inşallah.Her hastanenin referans aralığı farklı oluyor canım bazı hastaneler 50 üzeri hamile derken bazısı 5 üzeri diyor bi de geç döllenme olmuşsa lh yükselmiş hcg yukselmemistir daha
İnşallah canım bende anlamadım bugün ki Oturduğum zaman ağrı yumurtlaligimda olduğu yerde sol taraf sağ tarafta hiç birşey hissetmiyorum ağrı kramp falan ben hamile olduğumda yboyle oolmuştu direk oturduğum zaman sancı çekiyordum erken hamilelkk pantolonu almistimInşallah yerleşiyordur canım
Canim benim bacagin ust kisminda agri degilde sanki uyusma ve ince ince jilet vurulmus gibi oluyordu bir de yumurtaliklarimin saniyelik birimde sancidigini hissettim ama iki tarafli olmadi hep tek bir taraf sancidi testlerine gelincede benimkine benziyor umit verip heyecanlandirip sonra kirmiziyi goruncede uzulmeni istemiyorum ama durum boyleGünaydın kızlar iki gecedir yumhrtaligimda sol baskı var sol bacağımda geceleri kramp gibi ağrı giriyor diz kapağıma Ama tek sol taraf bugün ppantolonunu kapatamadim oturunca sol yumhrtalgima baskı yapıyor yamuk yumuk oturdum resmi bi makamda işimiz vardı dedim yumurtama çatladı eve gelince bi rest daha yaptım köyü çıktı bu testlerimde kaliteli testler şimdi ne dusunmeliyim
merak ettim bende okuyacağım şimdiYemisler semirmişler kuzum bebelere mama kalmamis sozcude yaziyordu az once
düşünmüyorum ya. dün eşime negatif dedim inanmadı. normal hayatıma devam. rabbim hayırlısını versin, bebiş varsa sağlık versin yoksa da aratmadan kucaklarımızı doldursun inşallah.
Oku tatlim facede 1 saat once yayinlandi boyle insanlik olayi gorulmedi gibi bi basligi varmerak ettim bende okuyacağım şimdi
Canım öyle birşey olmaz yani üzülmem çünkü kurtaj Ocak ta ooldum 3 ay olmasa da olur dıye kendimi hazırladım ama oralarda birşeyler oluyor çok net hissediyorum bacağımda geceleri kalçada basliyo üzüyor sizi gibi birşey kramp ta değil birde diz kapaklarım da olduCanim benim bacagin ust kisminda agri degilde sanki uyusma ve ince ince jilet vurulmus gibi oluyordu bir de yumurtaliklarimin saniyelik birimde sancidigini hissettim ama iki tarafli olmadi hep tek bir taraf sancidi testlerine gelincede benimkine benziyor umit verip heyecanlandirip sonra kirmiziyi goruncede uzulmeni istemiyorum ama durum boyle
Canım öyle birşey olmaz yani üzülmem çünkü kurtaj Ocak ta ooldum 3 ay olmasa da olur dıye kendimi hazırladım ama oralarda birşeyler oluyor çok net hissediyorum bacağımda geceleri kalçada basliyo uzuyo asagiys dogru sizi gibi birşey kramp ta değil birde diz kapaklarım da oldu
Canım öyle birşey olmaz yani üzülmem çünkü kurtaj Ocak ta ooldum 3 ay olmasa da olur dıye kendimi hazırladım ama oralarda birşeyler oluyor çok net hissediyorum bacağımda geceleri kalçada basliyo üzüyor sizi gibi birşey kramp ta değil birde diz kapaklarım da oldu
Kizzz 400 u kaptinya belirtilerde basladi sankiCanım öyle birşey olmaz yani üzülmem çünkü kurtaj Ocak ta ooldum 3 ay olmasa da olur dıye kendimi hazırladım ama oralarda birşeyler oluyor çok net hissediyorum bacağımda geceleri kalçada basliyo üzüyor sizi gibi birşey kramp ta değil birde diz kapaklarım da oldu
Evet iste bende o yuzden tam tanimlayamadim onu agri desen degil kramp desem degil grip oldugunda etlerin kesik kesik oluyor ya onun gibi bi durumdu hatta o gunlerde ayak parmaklarima kramp giriyor kivrilip oyle kaldigi olmustuCanım öyle birşey olmaz yani üzülmem çünkü kurtaj Ocak ta ooldum 3 ay olmasa da olur dıye kendimi hazırladım ama oralarda birşeyler oluyor çok net hissediyorum bacağımda geceleri kalçada basliyo üzüyor sizi gibi birşey kramp ta değil birde diz kapaklarım da oldu
Katılıyorum sana, bende de geçen ay tabiri caizse neredeyse bir yıllık toplam adeti yaşadım ve sıkça parça parça döküldü,Canim buyuklerimiz bebek yerini temizliyor derler rahim kendini bebege hazirliyordur belkide :))
Tatlim sen once şu işinin agirligindan kurtulmaya bak ya hamile kalsanda sikinti 30 kg kaldirmak ne demekKürtaj dan sonra çok çabuk hamile kaliniyor diye duymuştum. hadi hayırlısı
Gerci hsg den sonra da hemen hamilelik oluyormuş ama O piyango bana vurmadi :)
Canım psikolojik hamilelik sendromundayim Diycem kendi kendime de hani dediğim gibi gerçekten bu ay olsun olsun gibi birşey im yoktu hatta antlaya uuçacaktim bu ayın 19 unda acentaya gittim bugün yerleşme falan yoksaa da yumurtaliklarim da gerçekten ciddi birşeyler oluyor birde sen catlama olduğu gece testlere göre öyle düşünmüştük ilişki demiştin onu bile yapmadım yani :)))Kizzz 400 u kaptinya belirtilerde basladi sanki
Canım belirtiler doğru ise en en erken gebelik belirtileri bende :)Evet iste bende o yuzden tam tanimlayamadim onu agri desen degil kramp desem degil grip oldugunda etlerin kesik kesik oluyor ya onun gibi bi durumdu hatta o gunlerde ayak parmaklarima kramp giriyor kivrilip oyle kaldigi olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?