Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Cinsel gucu arttirdigi soylentisi cikmis kampta mamalarin saklandigi bolum talan edilmis ulann memleket diyeceginiz bi yer kalmadi siz hala o taraflarinizi dusunuyorsunuz.. bizim askerimizde oralara gidip sehit oluyor bu nasil bir dunya anlayisi..

Ohaa yani bilerek yapılmış bir şey yani ...diycek bir şey bulamıyorum, tamam allah kimseye yaşatmasın onların yaşadığını ama insan tam tersine çocuk yapmaktan kaçınır o durumda. Olanlar malum ne şartlarda yaşıyor yazık değilmi. Birde zaten kalabalık bir nüfusunuz vardı sonuç olarak ne işe yaradı, kalıp vatan için savasmadiktan sonra ... türkiyede neyse paşa gibi yaşıyorlar ama burda almanyada Afedersiniz köpek kadar değerleri yok ve içler acısı. Avrupa diye ölüp buraya gelenler şimdi Tr ye gitmek istiyor. O mamalari alıp ..... töbe töbeee

Inşallah yerleşiyordur canım

Her hastanenin referans aralığı farklı oluyor canım bazı hastaneler 50 üzeri hamile derken bazısı 5 üzeri diyor bi de geç döllenme olmuşsa lh yükselmiş hcg yukselmemistir daha
düşünmüyorum ya. dün eşime negatif dedim inanmadı. normal hayatıma devam. rabbim hayırlısını versin, bebiş varsa sağlık versin yoksa da aratmadan kucaklarımızı doldursun inşallah.

Inşallah yerleşiyordur canım
İnşallah canım bende anlamadım bugün ki Oturduğum zaman ağrı yumurtlaligimda olduğu yerde sol taraf sağ tarafta hiç birşey hissetmiyorum ağrı kramp falan ben hamile olduğumda yboyle oolmuştu direk oturduğum zaman sancı çekiyordum erken hamilelkk pantolonu almistim

Canim benim bacagin ust kisminda agri degilde sanki uyusma ve ince ince jilet vurulmus gibi oluyordu bir de yumurtaliklarimin saniyelik birimde sancidigini hissettim ama iki tarafli olmadi hep tek bir taraf sancidi testlerine gelincede benimkine benziyor umit verip heyecanlandirip sonra kirmiziyi goruncede uzulmeni istemiyorum ama durum boyle

Canım öyle birşey olmaz yani üzülmem çünkü kurtaj Ocak ta ooldum 3 ay olmasa da olur dıye kendimi hazırladım ama oralarda birşeyler oluyor çok net hissediyorum bacağımda geceleri kalçada basliyo üzüyor sizi gibi birşey kramp ta değil birde diz kapaklarım da oldu

Kürtaj dan sonra çok çabuk hamile kaliniyor diye duymuştum. hadi hayırlısı
Gerci hsg den sonra da hemen hamilelik oluyormuş ama O piyango bana vurmadi :)

Kizzz 400 u kaptinya belirtilerde basladi sanki

Evet iste bende o yuzden tam tanimlayamadim onu agri desen degil kramp desem degil grip oldugunda etlerin kesik kesik oluyor ya onun gibi bi durumdu hatta o gunlerde ayak parmaklarima kramp giriyor kivrilip oyle kaldigi olmustu

Canim buyuklerimiz bebek yerini temizliyor derler rahim kendini bebege hazirliyordur belkide :))
Katılıyorum sana, bende de geçen ay tabiri caizse neredeyse bir yıllık toplam adeti yaşadım ve sıkça parça parça döküldü, beklenencan ın dediği gibi rapor alacak kadar halsiz düştüm, doktor kan ilacı verdi. Sebebini bulamadı. Keçiboynuzu özü pekmezi tükettim, çabuk toparladım. Sebebi meğer gebeliğe hazırlıkmış

Kürtaj dan sonra çok çabuk hamile kaliniyor diye duymuştum. hadi hayırlısı
Gerci hsg den sonra da hemen hamilelik oluyormuş ama O piyango bana vurmadi :)
Tatlim sen once şu işinin agirligindan kurtulmaya bak ya hamile kalsanda sikinti 30 kg kaldirmak ne demek

Kizzz 400 u kaptinya belirtilerde basladi sanki
Canım psikolojik hamilelik sendromundayim Diycem kendi kendime de hani dediğim gibi gerçekten bu ay olsun olsun gibi birşey im yoktu hatta antlaya uuçacaktim bu ayın 19 unda acentaya gittim bugün yerleşme falan yoksaa da yumurtaliklarim da gerçekten ciddi birşeyler oluyor birde sen catlama olduğu gece testlere göre öyle düşünmüştük ilişki demiştin onu bile yapmadım yani :)))

Evet iste bende o yuzden tam tanimlayamadim onu agri desen degil kramp desem degil grip oldugunda etlerin kesik kesik oluyor ya onun gibi bi durumdu hatta o gunlerde ayak parmaklarima kramp giriyor kivrilip oyle kaldigi olmustu
Canım belirtiler doğru ise en en erken gebelik belirtileri bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…