- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #50.741
yok cnm spermı ınce bir şırınga yardımıyla yumurtaya yakın yere bırakıyorlar hiç canın acımıyor cinsel ilişkıden bile daha az canın yanıyor ..Cnm yumurtaya birakiorlarya onu nasil ediyorlar baya acir ya can yakar nasil edioyrlar ki
Neyaptn canım değerlendirebldn mi dün temzlk olunca erken yattm yeni gryrmKizlar sabahki ve simdiki testimi yukluyorum bi bakarmisinizsher33 . misss_girl . Sabirsiz61 Eki Görüntüle 1943561
Gecmezse bncede bekleme bi görün canımTamam cnm insallah. Aklima kotu seyler getirmek istemiyorum ama 3 4 gundur bi sislik var vajinads ic dudakta beze gbi sivilce gbi. Umarim mantar fln bisey dgldir hamilelligr engelmis sanirim :/
Neyaptn canım değerlendirebldn mi dün temzlk olunca erken yattm yeni gryrm
Gecmezse bncede bekleme bi görün canım
Bitki caylarini herseye iyi geliyor diye rastgele icmeyin. Arkadasin yum zamani gecti mi bilmiyorum ama belki hamiledir ve dusuk yapmasina sebep olabilir.
buzmavileylak eger sislik inmiyorsa kadin dogum doktoruna mutlaka git
cnm düne göre koyuluk azalmış ama tamda silinmemiş akşam tekrar yap silinir büyük ihtimalle ...buğün de her ihtimale karsı ilişkı olursa güzel olur..
Tmm cnm aksam tekrsr yapayim. Silinincemi yumurta catlamis oluyo en koyu haliylemi catlamis oluyicnm düne göre koyuluk azalmış ama tamda silinmemiş akşam tekrar yap silinir büyük ihtimalle ...buğün de her ihtimale karsı ilişkı olursa güzel olur..
Bence bugünde ilişki olsun canim
canım kadın doğumda hormonlara bakıyorlar doktora diyorsun zaten çocuk düşündüğünü o yumurtalıklarına ve gereken tüm testleri istiyor.Kizlarr bu hormon testleri için kadın dogumami gidiliyor yoksa dahiliye filanmi adetin 3.günü gidiliyor birde değilmi son sorumda her hastanede yapiliyor mudur bu testler
Her hastanede bakılır mi biliyor musun canimcanım kadın doğumda hormonlara bakıyorlar doktora diyorsun zaten çocuk düşündüğünü o yumurtalıklarına ve gereken tüm testleri istiyor.
Kizlarr bu hormon testleri için kadın dogumami gidiliyor yoksa dahiliye filanmi adetin 3.günü gidiliyor birde değilmi son sorumda her hastanede yapiliyor mudur bu testler
tmmdır cnmBence bugünde ilişki olsun canim
Tamam canım teşekkür ederimherhangi bir yerde bile kan verebilirsin adetin 3.gunu doktora girmene grek kalmaz sonra kendı doktoruna gosterırsn cnm ama doktora gırcem dersen kadın doguma gıtmen lazm
en koyu hali yumurtanın çatlamasına az bir zaman olduğunu gösterır en koyu halınden sılınmeye başlamış halı ise yumurtanın çatladığını gösterır cnm...Tmm cnm aksam tekrsr yapayim. Silinincemi yumurta catlamis oluyo en koyu haliylemi catlamis oluyi
cnm kadın doğum doktoruna gidiyorsun aadetın 3. günü ben hormon testi yaptırmak ıstıyorum dersın bir seneden berı istiyoruz ama olmuyor dersen senı daha ciddiye alırlar... eğer hormon testinde tsh'ın 2,50 'den yüksek çıkarsa muhakkak dahiliye doktoruna git antitpo ve antitg' ye baksınlar çok önemlı kadın doğumcular pek senı yönlendirmezler eğer hormon testi yaptırırsan buraya yükle değerlendirelım cnm :))Kizlarr bu hormon testleri için kadın dogumami gidiliyor yoksa dahiliye filanmi adetin 3.günü gidiliyor birde değilmi son sorumda her hastanede yapiliyor mudur bu testler
O zmn benim catladimi cnmen koyu hali yumurtanın çatlamasına az bir zaman olduğunu gösterır en koyu halınden sılınmeye başlamış halı ise yumurtanın çatladığını gösterır cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?