Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Cnm yumurtaya birakiorlarya onu nasil ediyorlar baya acir ya can yakar nasil edioyrlar ki
yok cnm spermı ınce bir şırınga yardımıyla yumurtaya yakın yere bırakıyorlar hiç canın acımıyor cinsel ilişkıden bile daha az canın yanıyor ..

Bitki caylarini herseye iyi geliyor diye rastgele icmeyin. Arkadasin yum zamani gecti mi bilmiyorum ama belki hamiledir ve dusuk yapmasina sebep olabilir.
buzmavileylak eger sislik inmiyorsa kadin dogum doktoruna mutlaka git

öyle yapıcam cnm 3 4 gun oldu bugun bıraz hafıflemıs gıbı hıssedıyorum. tahrıs oldu belkıde. haftasnna kadar durumuma bakıp gıdıcem

cnm düne göre koyuluk azalmış ama tamda silinmemiş akşam tekrar yap silinir büyük ihtimalle ...buğün de her ihtimale karsı ilişkı olursa güzel olur..
Tmm cnm aksam tekrsr yapayim. Silinincemi yumurta catlamis oluyo en koyu haliylemi catlamis oluyi

Kizlarr bu hormon testleri için kadın dogumami gidiliyor yoksa dahiliye filanmi adetin 3.günü gidiliyor birde değilmi son sorumda her hastanede yapiliyor mudur bu testler

Kizlarr bu hormon testleri için kadın dogumami gidiliyor yoksa dahiliye filanmi adetin 3.günü gidiliyor birde değilmi son sorumda her hastanede yapiliyor mudur bu testler
canım kadın doğumda hormonlara bakıyorlar doktora diyorsun zaten çocuk düşündüğünü o yumurtalıklarına ve gereken tüm testleri istiyor.

herhangi bir yerde bile kan verebilirsin adetin 3.gunu doktora girmene grek kalmaz sonra kendı doktoruna gosterırsn cnm ama doktora gırcem dersen kadın doguma gıtmen lazm

Tmm cnm aksam tekrsr yapayim. Silinincemi yumurta catlamis oluyo en koyu haliylemi catlamis oluyi
en koyu hali yumurtanın çatlamasına az bir zaman olduğunu gösterır en koyu halınden sılınmeye başlamış halı ise yumurtanın çatladığını gösterır cnm...

cnm kadın doğum doktoruna gidiyorsun aadetın 3. günü ben hormon testi yaptırmak ıstıyorum dersın bir seneden berı istiyoruz ama olmuyor dersen senı daha ciddiye alırlar... eğer hormon testinde tsh'ın 2,50 'den yüksek çıkarsa muhakkak dahiliye doktoruna git antitpo ve antitg' ye baksınlar çok önemlı kadın doğumcular pek senı yönlendirmezler eğer hormon testi yaptırırsan buraya yükle değerlendirelım cnm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…