- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.121
Hadi gozun aydin rahatlamissindir artik :)
Kızlarrrr benim gaz ve alt karın ağrılarım geçti korkuyom valla ben mi pimpiriğim sadece. Suan gayet normal moddaymrahatladım canım çok şükür :)
Kıymetini bil bu gunlerin o zaman stres yapma surekli agrin sizin olacak diye birsey yokki :)Kızlarrrr benim gaz ve alt karın ağrılarım geçti korkuyom valla ben mi pimpiriğim sadece. Suan gayet normal moddaym
Ne bileyim ya arada sol tarafım sızlıyo. Ama göğüsler şişiyo tabiki. Sizinde oldumu tek taraflı ağrıKıymetini bil bu gunlerin o zaman stres yapma surekli agrin sizin olacak diye birsey yokki :)
Doguma kadar ara ara oldu kasik agrisi karin agrisi hepsi oluyor bunlar siradanlik kazaniyor zaten zamanlaNe bileyim ya arada sol tarafım sızlıyo. Ama göğüsler şişiyo tabiki. Sizinde oldumu tek taraflı ağrı
merak etme canım adet tarihim geçtikten sonra bende çok rahatım hiç ağrımsızım yok mide bulantılarım da sadece 1 haftadır kendini gösterdi öncesinde o da yoktunKızlarrrr benim gaz ve alt karın ağrılarım geçti korkuyom valla ben mi pimpiriğim sadece. Suan gayet normal moddaym
..Kadin doktoru ölemi dedi ben sali gidecem.bugun doktora gittim ya olum sey sölemedi yumurtlamassam ilacla olur diorum hep degil dio hollandali doktor sonra nebileyim.yumurtlama sagliksizsa saglikli yapilir diom hep degil dio morelimi bozdu acikcasi bakalim hastane ne diyecek
Cnm senin bugun 3. Gununmu adettin bugunmu kan verdin
Prolaktine evet önemli degilmus ama hormonlara 3 le 5 gunde verilmesi lazimmis benimde cok jafif faslaymis prolaktin..
Cnm ben 4 .gunu verebildim kanımı..ama fark etmez çünkü doktor bile sormadı kaçıncı günün diye.
Bu normal degilmi canm ben bilmiom daKizlar merhaba. Yarin bat gunum. Test yaptim negatif. Ovu testide yaptim bat zamani bu kdr yulsek olmasi nrmalmiEki Görüntüle 1949200
Bndr bilmiuorum cnmBu normal degilmi canm ben bilmiom da
Kizlar merhaba. Yarin bat gunum. Test yaptim negatif. Ovu testide yaptim bat zamani bu kdr yulsek olmasi nrmalmiEki Görüntüle 1949200
olabilir böyle koyuluklar ben defalarca gördüm bat zamanı böyle koyu ovu testleri. Eğer gebelik negatif çıktıysa çok ümitlenip üzme kendini sonraKizlar merhaba. Yarin bat gunum. Test yaptim negatif. Ovu testide yaptim bat zamani bu kdr yulsek olmasi nrmalmiEki Görüntüle 1949200
Çok belirgin canım şimdiden hayırlı olsun hemen kan ver bencedekızlar hepinize günaydın. düzenli olarak bu topiği takip ettiğim için sizinle paylaşmak istedim. bi 15-20 dk önce gebelik testi yaptım ve böyle çıktı. ben şoktayım hala niye çünkü biz kadınlar hep bir belirti arıyoruz ve bu ay benim hamileliğe dair bi belirtim olmadı.. adetim batla birlikte 5 gün gecikti ve test yaptım bu şekilde çıktı var galiba di mi birazdan kan vermeye gideceğim ben hala ümitlenmek istemiyorum değerim düşük çıkar felan diye..
Test çok belirgin.Aşılama mı yaptırmıştın ?kızlar hepinize günaydın. düzenli olarak bu topiği takip ettiğim için sizinle paylaşmak istedim. bi 15-20 dk önce gebelik testi yaptım ve böyle çıktı. ben şoktayım hala niye çünkü biz kadınlar hep bir belirti arıyoruz ve bu ay benim hamileliğe dair bi belirtim olmadı.. adetim batla birlikte 5 gün gecikti ve test yaptım bu şekilde çıktı var galiba di mi birazdan kan vermeye gideceğim ben hala ümitlenmek istemiyorum değerim düşük çıkar felan diye..
Kız varmı demek ne demek bebiş daha nasıl ben burdayım desin hayırlısıyla kucağınada almak nasip olsun Darısı bize olsun çok güzel tam saklamalık bi test olmuş valla gözünaydın bende inşaallah böyle bi sonuç alırım bu aykızlar hepinize günaydın. düzenli olarak bu topiği takip ettiğim için sizinle paylaşmak istedim. bi 15-20 dk önce gebelik testi yaptım ve böyle çıktı. ben şoktayım hala niye çünkü biz kadınlar hep bir belirti arıyoruz ve bu ay benim hamileliğe dair bi belirtim olmadı.. adetim batla birlikte 5 gün gecikti ve test yaptım bu şekilde çıktı var galiba di mi birazdan kan vermeye gideceğim ben hala ümitlenmek istemiyorum değerim düşük çıkar felan diye..
Canim bariz hamilesin hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahkızlar hepinize günaydın. düzenli olarak bu topiği takip ettiğim için sizinle paylaşmak istedim. bi 15-20 dk önce gebelik testi yaptım ve böyle çıktı. ben şoktayım hala niye çünkü biz kadınlar hep bir belirti arıyoruz ve bu ay benim hamileliğe dair bi belirtim olmadı.. adetim batla birlikte 5 gün gecikti ve test yaptım bu şekilde çıktı var galiba di mi birazdan kan vermeye gideceğim ben hala ümitlenmek istemiyorum değerim düşük çıkar felan diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?