Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlarrrr benim gaz ve alt karın ağrılarım geçti korkuyom valla ben mi pimpiriğim sadece. Suan gayet normal moddaym
merak etme canım adet tarihim geçtikten sonra bende çok rahatım hiç ağrımsızım yok mide bulantılarım da sadece 1 haftadır kendini gösterdi öncesinde o da yoktun

..
Cnm ben 4 .gunu verebildim kanımı..ama fark etmez çünkü doktor bile sormadı kaçıncı günün diye.

Kizlar merhaba. Yarin bat gunum. Test yaptim negatif. Ovu testide yaptim bat zamani bu kdr yulsek olmasi nrmalmi

İyi akşamlar kızlar dün doktora gitmiştim 5'ten fazla yumurtam varmış biri kocamandı onları görmek bile heyecanlandırıyor :) doktorum 2 - 3 güne yumurtan çatlar dedi .Üstteki dün yaptığım test alttaki bugüne ait bugün piki gördüm diyebiliriz diğmi ?yarın sabah yine yapıcam bakalım silikleşecek mi..Bu ay ilk defa ovülasyon testini deniyorum umarım başarılı oluruz hepimiz :)

kızlar hepinize günaydın. düzenli olarak bu topiği takip ettiğim için sizinle paylaşmak istedim. bi 15-20 dk önce gebelik testi yaptım ve böyle çıktı. ben şoktayım hala niye çünkü biz kadınlar hep bir belirti arıyoruz ve bu ay benim hamileliğe dair bi belirtim olmadı.. adetim batla birlikte 5 gün gecikti ve test yaptım bu şekilde çıktı var galiba di mi birazdan kan vermeye gideceğim ben hala ümitlenmek istemiyorum değerim düşük çıkar felan diye..

Eklentiler

• IMG_20170206_095353.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 50
Kizlarr doktordan geliyorum şükür sıra alabildim doktora 1bucuk yıllık evli olduğumu 6aydirda gebelik istediğimizi hormon testi yaptırmak istediğimi söyledim ilk çok ilgilenmek istemedi sonra yaşımı sordu hormon1 yazmış kan verdim sonuclarimi burayada atacağım şimdi yapılması gereken bütün testleri istemiş midir ilgisizdi biraz doktor

Çok belirgin canım şimdiden hayırlı olsun hemen kan ver bencede

Test çok belirgin.Aşılama mı yaptırmıştın ?

Kız varmı demek ne demek bebiş daha nasıl ben burdayım desin hayırlısıyla kucağınada almak nasip olsun Darısı bize olsun çok güzel tam saklamalık bi test olmuş valla gözünaydın bende inşaallah böyle bi sonuç alırım bu ay

Canim bariz hamilesin hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…