- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.121
Sen baaa mi dedin o lafi tamam aglayimda sende uzulbaaaaaa bakkk sacini basini yolarimm heeeee
zaten test yaptim tek cizgi cikti sinirim tepemde :Haha buhari sanirim cok tutmus vitamin cok gelmis garibime yumurtalar catlicana cenesi catlio kuzumun
aynen diğerlerinde boyle bı yogunluk gormeyınce sasırdımçok hızlı ilerliyor ondandir.yakinda alisirsin :) şimdiden söyliyim bu topik diğer topikle re benzemez burda samata bol :) hepimiz zor bir süreçten gecioruz ve burda bi nebzede olsa nefes aliyoruz.guluyoruz.
simdi seni hic cekememSen baaa mi dedin o lafi tamam aglayimda sende uzul
Yoo size de cevap verenler olmuş geçersiz bi alınganlık olmuskızlar dısardan bi arkadas kabul etmıyosunuz galıba genele de hep aynı kısılerle konusuluyor neyse yine de sagolun.
Yaaa ben senden umutluydum leynn olamaz senin tekse benimde tektir simdi benimde moralim bozuldu kimi dovsek kizaten test yaptim tek cizgi cikti sinirim tepemde :
Seninki tekse benimkide tek o zaman offfsimdi seni hic cekememtek cizgim.ve ben zaten yetio bana
Sizinki nasil bi totem anacigim birinzinki tekse oburude tek yok degildr o degiseckSeninki tekse benimkide tek o zaman offf
canim benim cok gecmis olsun.rabbim tez gunde sifani versinOldu canim ameliyat 2.ay hamileydim ameliyat sonra 9 aydirda bida kalamadim meger bendede beyin tumoru varmis ondanmis
Antlaya da otel arıyorum titanic Cvp bekliyorum :) ben yine geç kaldığım için uçak biletleri tavan yapmış durumda otellerin durumunda öyle malesef :)yok canım Ankara ben nedenki :)
evet biz yapisik ikisizSizinki nasil bi totem anacigim birinzinki tekse oburude tek yok degildr o degiseck
Yaaa ben senden umutluydum leynn olamaz senin tekse benimde tektir simdi benimde moralim bozuldu kimi dovsek ki
Kuzum bizim batimizda yumurtlama gunumuzde hatta iliski gunumuz bile ayni ondan settimSizinki nasil bi totem anacigim birinzinki tekse oburude tek yok degildr o degiseck
Yok yok biz en sonunda miniklerdn uyuyamiycz hepimz topigimz oyle ilerliyckkkk insallllhhhhhevet biz yapisik ikisizama onunki ciftir cnm ben bilirim :)))
Ay cnm Ankara ya hiç gelmedim hiç sevmiyorum orayı:) Antalya ya alistim hep diyorum başka yere gidicem yine antlaya da hotel bakıyorum sanki yerlisi gibi oldum:))ben haha ama Antalyada değil :) başkente gel tatil yapp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?