Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Eşim promotil m forte kullanıyor bende inofolic kullanıyorum. Daha önce burda inofolic kullananları okumuştum ama promotil in ne olduğunu tam olarak bilmiyorum bilen bilgilendirebilir mi.

Bir de inofolic günde kaç tane içmeliyim sizce yurt dışındayım gelirken yalnız bir kutu aldım

Ay çok ilginç mış buda yaa. İnşallah gelir bu ay bebişin cnm

Kızlar AVR.yakasında özellikle b.düzü avcılar esenyurt taraflarında Dr. Yada hast.önerisi istiyorum sizden..

Evet okadar ilginçti ki benim için gerçek bi pozitif görene kadar sakladım aradan okadar vakit geçmesine rağmen görünüyor 2. Çizgi inşallah aminnn

Evet okadar ilginçti ki benim için gerçek bi pozitif görene kadar sakladım aradan okadar vakit geçmesine rağmen görünüyor 2. Çizgi inşallah aminnnEki Görüntüle 1951886
Ayni şey benim de başıma geldi idrar da çıktı kanda çıkmadı ve bende hala saklıyorum senin gibi gerçeğini yaşayana kadar

Yasin kacti senin cnm
32

Evet okadar ilginçti ki benim için gerçek bi pozitif görene kadar sakladım aradan okadar vakit geçmesine rağmen görünüyor 2. Çizgi inşallah aminnnEki Görüntüle 1951886

Ayni şey benim de başıma geldi idrar da çıktı kanda çıkmadı ve bende hala saklıyorum senin gibi gerçeğini yaşayana kadar

Buda benim hatali cikan testim 6 7 ay evvel. Ben pozitifim diye bagiriyordu. Ama sonuc ne kimyasal nede normal gebelikti. Husran..

Çok ilginç kızlar yaa neden olur ki bu.. Nasıl hayal kırıklığı olmuştur sizde

Meraba ben beylikduzunde Medihaus cerrahi tip merkezi Kamer Beye gidiyorum. Tedavimide onda oldum, dogumuda insallah orda olcam

Tşk ederim canım . fiyatlar nedir acaba

32

Çok ilginç kızlar yaa neden olur ki bu.. Nasıl hayal kırıklığı olmuştur sizde

Tşk ederim canım . fiyatlar nedir acaba
Muayene şuan 45 tl oldu canim. İkili testimide 130 tl diye hatirliyorum orada yaptirdim. Simdi detayli ultrasyona 310 tl dendi ama orda yaptirmicam sonucumu gostercem Kamer Beye

Kızlar ovu testime bir bakarmısınız hafta içi eşim yoktu die üzülmüştüm. Yeni oluyo sanki ?

Eklentiler

• 20170211_120417-1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…