- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.341
bende de geçen yıl haziran ayında bildiğin baya belli şekilde ikinci çizgi çıktı, hemen doktora gittim kan verdim 2den küçük çıktı değer, okadar üzülmüştümki, o testten taa 1 ay sonra adet oldum resmen 2 ay adet görmemiştim, artık idrar testlerine güvenemiyorumkimyasal olsa ardından adet görürdüm heralde 1 ay daha adet görmemiştim
Yasin kacti senin cnmKızlar AVR.yakasında özellikle b.düzü avcılar esenyurt taraflarında Dr. Yada hast.önerisi istiyorum sizden..
Ayni şey benim de başıma geldi idrar da çıktı kanda çıkmadı ve bende hala saklıyorum senin gibi gerçeğini yaşayana kadarEvet okadar ilginçti ki benim için gerçek bi pozitif görene kadar sakladım aradan okadar vakit geçmesine rağmen görünüyor 2. Çizgi inşallah aminnnEki Görüntüle 1951886
Ayni şey benim de başıma geldi idrar da çıktı kanda çıkmadı ve bende hala saklıyorum senin gibi gerçeğini yaşayana kadar
Buda benim hatali cikan testim 6 7 ay evvel. Ben pozitifim diye bagiriyordu. Ama sonuc ne kimyasal nede normal gebelikti. Husran..İnşallah canım tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza ...
Amin canım benim inşallahİnşallah canım tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza ...
Meraba ben beylikduzunde Medihaus cerrahi tip merkezi Kamer Beye gidiyorum. Tedavimide onda oldum, dogumuda insallah orda olcamKızlar AVR.yakasında özellikle b.düzü avcılar esenyurt taraflarında Dr. Yada hast.önerisi istiyorum sizden..
32Yasin kacti senin cnm
Evet okadar ilginçti ki benim için gerçek bi pozitif görene kadar sakladım aradan okadar vakit geçmesine rağmen görünüyor 2. Çizgi inşallah aminnnEki Görüntüle 1951886
Ayni şey benim de başıma geldi idrar da çıktı kanda çıkmadı ve bende hala saklıyorum senin gibi gerçeğini yaşayana kadar
Buda benim hatali cikan testim 6 7 ay evvel. Ben pozitifim diye bagiriyordu. Ama sonuc ne kimyasal nede normal gebelikti. Husran..
Meraba ben beylikduzunde Medihaus cerrahi tip merkezi Kamer Beye gidiyorum. Tedavimide onda oldum, dogumuda insallah orda olcam
32
Oha degil cnm ikinci cocugun deme ben 28 olcam ins daha bir yok yani o nasip kismet neguzel neguzel bir duygu hamile olanlar yavas yavas herkes hamile oluor neguzel
Ben @Minesuu merak ettim cnm.neyapion nerelerdesin
Çok ilginç kızlar yaa neden olur ki bu.. Nasıl hayal kırıklığı olmuştur sizde
Tşk ederim canım . fiyatlar nedir acaba
Muayene şuan 45 tl oldu canim. İkili testimide 130 tl diye hatirliyorum orada yaptirdim. Simdi detayli ultrasyona 310 tl dendi ama orda yaptirmicam sonucumu gostercem Kamer Beye32
Çok ilginç kızlar yaa neden olur ki bu.. Nasıl hayal kırıklığı olmuştur sizde
Tşk ederim canım . fiyatlar nedir acaba
Kuzum cinsiyet belli olmustur kacirdim ben? Bebisimiz kizce mi kizan mi :)Muayene şuan 45 tl oldu canim. İkili testimide 130 tl diye hatirliyorum orada yaptirdim. Simdi detayli ultrasyona 310 tl dendi ama orda yaptirmicam sonucumu gostercem Kamer Beye
Buda benim hatali cikan testim 6 7 ay evvel. Ben pozitifim diye bagiriyordu. Ama sonuc ne kimyasal nede normal gebelikti. Husran..
Kız canım inşallah doktorlar doğru diyodur alisverislere basladik :)Kuzum cinsiyet belli olmustur kacirdim ben? Bebisimiz kizce mi kizan mi :)
evet maalesefÇok ilginç kızlar yaa neden olur ki bu.. Nasıl hayal kırıklığı olmuştur sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?