- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.321
Vermedim canım ben direk doktora gidecem sanırım o kan isterse veririm..canım aynı zamanda yazmışız silik çizgi gördüğümüzü sen kan verdin mi?
Vermedim canım ben direk doktora gidecem sanırım o kan isterse veririm..
Hayırlı olsun sanada
Kan sonucum da negatif canım ilk aşılama tutmadı . Evet çok umutlanıyoruzCnm ne diyeceğimi bilemiyorum aşılama şans düşük bunu biliyoruz ama çok umutkanıyoruz. Ben de Mart ayında düşünüyorum aşılama hayırlısı bakalım
testi atsana bakalım silik beni çok yanılttı Tebrik ederim.bende öyle yapıcam pazartesi. ister heralde kan. Hayırlı olsun canım Allah kucağımıza almayı nasip etsin.
testi atsana bakalım silik beni çok yanılttı Tebrik ederim.
benim bayağı belliydi hemşire arkadaşım bile gebesin dedi. Ama benim regl ye yakın silik çıkyor. Ümitlenme çok silikse ve beklediyse regl geçmeden kan verme gününü bekle derim.fotoğrafı yok testide çöpe attım. Silik çıkıp kanda çıkmadı mı?
benim bayağı belliydi hemşire arkadaşım bile gebesin dedi. Ama benim regl ye yakın silik çıkyor. Ümitlenme çok silikse ve beklediyse regl geçmeden kan verme gününü bekle derim.
Aaa deme kız... ama ben 12 aydır yapıyorum hiç silik görmedimbenim bayağı belliydi hemşire arkadaşım bile gebesin dedi. Ama benim regl ye yakın silik çıkyor. Ümitlenme çok silikse ve beklediyse regl geçmeden kan verme gününü bekle derim.
Aaa deme kız... ama ben 12 aydır yapıyorum hiç silik görmedim
Hmm evet mantıklıbende bir kere silik gördüm ondada gebelik vardı kimyasalla sonuçlandı.
yunus_ciklet canım seninde kimyasal mı oldu acaba? değer vardıda kan verene kadar düştü mü
İnşallah canım inşaallah öledir regl tarihin nedir? benim ilk gebelikte hiç belirti yoktu, o yüzden belirtilere takılmıyorum hiç bir şey anlamamıştım günüm geçti.şimdi ise 8 gün var Reglye .isteyen herkese versinyok zaten regl geçmeden kan vermiycm. Belirtin var mıydı canım?
benim bel ağrım çok fena birde göğüslerim. Daha önce hiç böyle olmamıştım. o yüzden emin gibiyim diyebilirim.
İnşallah canım inşaallah öledir regl tarihin nedir? benim ilk gebelikte hiç belirti yoktu, o yüzden belirtilere takılmıyorum hiç bir şey anlamamıştım günüm geçti.şimdi ise 8 gün var Reglye .isteyen herkese versin
yok regl 2 gün geçti, ama kimyasal mı bilmiyorum sanmıyorum .Bakalım buay kaç aydır bekliyorsunbende bir kere silik gördüm ondada gebelik vardı kimyasalla sonuçlandı.
yunus_ciklet canım seninde kimyasal mı oldu acaba? değer vardıda kan verene kadar düştü mü
22 aydır 2.istiyorum.. Evet oğlum 8 yaşında. ben 35 yaşındayım o yüzden panik haldeyim. Rahim filmi hariç bütün herşeyi yaptırıdm Normal dedi dr. klomen kullandım 1 ay arayla ama henüz olan bişey yok.8 gün bekliyom bende.pazar günü canım inşAllah hepimze tattırsın Allah. ben senin ilk çocuğun olacak sanıyordum. 2.yi mi istiyorsun.
yok regl 2 gün geçti, ama kimyasal mı bilmiyorum sanmıyorum .Bakalım buay kaç aydır bekliyorsun
22 aydır 2.istiyorum.. Evet oğlum 8 yaşında. ben 35 yaşındayım o yüzden panik haldeyim. Rahim filmi hariç bütün herşeyi yaptırıdm Normal dedi dr. klomen kullandım 1 ay arayla ama henüz olan bişey yok.8 gün bekliyom bende.
İnşallah ilkide 18. ayda olmuştu neden bilimyorum hiç düşük kimyasal falan yok hamile kaldım ve doğurdum.İnşaah ilki gibi sorunsuz olur ve geçer.8 aylık evliyim canım ben. 4 aydır istiyorum ama birkaç aksilikten 2 ay boş geçti 2 ay ovü. testi yaptım. biri kimyasalla sonuçlandı biride bu ay bakalım hayırlısı.
ne güzel Rabbim bir tane vermiş ikinciyide verir inşAllah. Bu ay güzel haberler verelim hep birlikte inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?