Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Cnm ne diyeceğimi bilemiyorum aşılama şans düşük bunu biliyoruz ama çok umutkanıyoruz. Ben de Mart ayında düşünüyorum aşılama hayırlısı bakalım
Kan sonucum da negatif canım ilk aşılama tutmadı . Evet çok umutlanıyoruz

benim bayağı belliydi hemşire arkadaşım bile gebesin dedi. Ama benim regl ye yakın silik çıkyor. Ümitlenme çok silikse ve beklediyse regl geçmeden kan verme gününü bekle derim.

yok zaten regl geçmeden kan vermiycm. Belirtin var mıydı canım?
benim bel ağrım çok fena birde göğüslerim. Daha önce hiç böyle olmamıştım. o yüzden emin gibiyim diyebilirim.

yok zaten regl geçmeden kan vermiycm. Belirtin var mıydı canım?
benim bel ağrım çok fena birde göğüslerim. Daha önce hiç böyle olmamıştım. o yüzden emin gibiyim diyebilirim.
İnşallah canım inşaallah öledir regl tarihin nedir? benim ilk gebelikte hiç belirti yoktu, o yüzden belirtilere takılmıyorum hiç bir şey anlamamıştım günüm geçti.şimdi ise 8 gün var Reglye .isteyen herkese versin

pazar günü canım inşAllah hepimze tattırsın Allah. ben senin ilk çocuğun olacak sanıyordum. 2.yi mi istiyorsun.

pazar günü canım inşAllah hepimze tattırsın Allah. ben senin ilk çocuğun olacak sanıyordum. 2.yi mi istiyorsun.
22 aydır 2.istiyorum.. Evet oğlum 8 yaşında. ben 35 yaşındayım o yüzden panik haldeyim. Rahim filmi hariç bütün herşeyi yaptırıdm Normal dedi dr. klomen kullandım 1 ay arayla ama henüz olan bişey yok.8 gün bekliyom bende.

yok regl 2 gün geçti, ama kimyasal mı bilmiyorum sanmıyorum .Bakalım buay kaç aydır bekliyorsun

8 aylık evliyim canım ben. 4 aydır istiyorum ama birkaç aksilikten 2 ay boş geçti 2 ay ovü. testi yaptım. biri kimyasalla sonuçlandı biride bu ay bakalım hayırlısı.
ne güzel Rabbim bir tane vermiş ikinciyide verir inşAllah. Bu ay güzel haberler verelim hep birlikte inşş..

İnşallah ilkide 18. ayda olmuştu neden bilimyorum hiç düşük kimyasal falan yok hamile kaldım ve doğurdum.İnşaah ilki gibi sorunsuz olur ve geçer.

bende de geçen yıl haziran ayında bildiğin baya belli şekilde ikinci çizgi çıktı, hemen doktora gittim kan verdim 2den küçük çıktı değer, okadar üzülmüştümki, o testten taa 1 ay sonra adet oldum resmen 2 ay adet görmemiştim, artık idrar testlerine güvenemiyorum kimyasal olsa ardından adet görürdüm heralde 1 ay daha adet görmemiştim

Merhaba kizlar adete 5gun var sag kasigima aniden olan batmalar hafif sag tarafta agrilar ve hafif gogus agrimdan baska bisey yok boyle ne adet belirtisi hamilelik belirtisi yasamayan varmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…