Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Benimki miratech markaydı seninki de ona benziyor sanki markasını hatırlıyormusun
Evet canim miratechti seninkini gorunce anladim miratech oldugunu. O test sikintili bir test. Benim gozumde. Daha once dafalarca soylemistim bi kac topikte bu testi yapmayin diye. Tecrube ettim. Simdi eczacilar bedava verse hayatta alipta yapmam bu testi. Sutten agzim yandi

Kesinlikle canım asla kullanmam bi daha

Kiz ben dogurdum hani benim anne yazim hani nazar boncugum ask olsun hih saka maka nasilsiniz millet

Bu konuda yeni oldugum icin bir sey sorabilir miyim arkadaslar. Ilk kez ovulasyon testi kullanacagim laboquick ovulasyon testi siparis ettim ulaştı 30 adet.adetim bitince hemen yapmaya baslayacagim.cunku 34 35 gunde bir adet oluyorum pkos yok baze. 31 32.gun de olabiliyor.simdi bu testte iki cizgi ayni koyulukta olunca 24 36 saat icinde çatlama olacak deniyor ya peki yumurta catladiktan sonra bu cizgi gittikce soluklasiyir mu? Ya tek cizgi mi kalmasi gerekiyor yumrtlama doneminin bittiginden emin olmak icin?

Kızceler bugün bat günüm sabah yaptığım test negatif ancak bilmiyorum bu topiktemi başka topiktemi okudum birisi negatif testin altına flaş tutup pozitif olduğunu görmüştü hamilemiydi onu da hatırlamıyorum geçen ayki testime bende tutmuştum bişey yoktu, ama bu seferkinda var bununla ilgili bilgisi olan varmı kızlar

öncelikle hayrlı olsun testlerin sende senin gibi 37 40 günde bi adet oluyorum dolayısıyla ovulüsyonum ğeç oluyor adetin 23. 24. 25. Günleri yumurtluyorum. Bnde ilk aldığımda düzensiz adetlerim olduğundan adet biter bitmez başladım, ancak 20 gün boyunca test koyulaşmayınca umutsuzluğa kapılmıştım. İlk koyumaşmada ne kadar sevindiğimi anlatamam. Vücutta her zaman LH hormonu vardır. Bu teste başladığında silik de olsa mutlaka 2. Çizgi çıkar önemli olan C çizgiziyle aynı koyulukta ya da daha koyu olması çizgi silininca yumurtan çatlamış oluyor

Cnm senindemi ilk bebeyin yasin kac nezamandir denion ya cok cok silik yani belki gec dollenme ama umitlenmede bekle audaha

Muayene şuan 45 tl oldu canim. İkili testimide 130 tl diye hatirliyorum orada yaptirdim. Simdi detayli ultrasyona 310 tl dendi ama orda yaptirmicam sonucumu gostercem Kamer Beye
Canım sezeyan fiyatını biliyomusun sanırım bende kamer beye gidecem çok iyi yorumlar var

Canım sezeyan fiyatını biliyomusun sanırım bende kamer beye gidecem çok iyi yorumlar var
Canim ben direkt doktor tavsiyesi üzerine kamer beye gittim. Arkadaşim iki yil once onda dogum yapti. İnternette ne kadar baktiysam hic bir kotu yorum duymadim. Hastaneye bizzat sormadim henuz. Ama soran bir arkadas normal dogum 550 sezeryan 950 demis. Ama insallah bir sonraki gidiste bende soracagim

Tşk ederim canım bende yarın gidecem bakalım unutmassam sorarım yazarım sanada unutursam sen sorarsan benife bilgilendirir misin

luthien58 Tesekkur ederim cevabın için. Bizim gibi 35 gunlerde adet olanlar acaba kalitesiz mi yumurta üretiyor çok merak ediyorum.ben ikinci bebegim icin deneyecegim.ilkinde 2 düşük sonrasında 1.5 yıl bekledim hic bir neden yoktu.belki de yumurta kalitemiz az çok nadiren iyi oluyir ve o ay tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…